52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • razor1997
    És most ehhez mi köze a gépigényhez meg a hivatalos oldalnak.Amúgy is a gépigények az utolsó napokban vagy a játék megjelenésekor jön ki.Meg mivan ha a lengyel oldal a hivatalos?
  • komiki
    Üdv.Azért az érdekes hogy még nem üzemel a hivatalos oldal sem,sem pedig egy rendszerigényt nem adtak ki a játékról,a visszaszámláló pedig ketyeg:)
  • fuszhi
    67 day 11 hour 34 minute 12 second :)
  • tpbence0323
    AZ jó pont akkor van szülinapom a felhasználó nevemet ha megnézitek akkor látjátok hogy tpbence0323 ez azt jelenti hogy március 23:D:D:D
  • wollnerd #7446
    Pedig kötve hiszem hogy március 23-án megjelenne...
  • TruckerDave
    Március 23. Mivel nem tudjuk, hogy még milyen munkáik vannak egyáltalán mit csinálnak még és mit nem így nem tudni van-e igazság alapja.
  • komiki
    Sziasztok!Láttátok a Lengyel oldalon a visszaszámlálót a játék megjelenéséig?
    Ez azért biztató:).A videón elég gáz a szerelvény mozgása:(
  • gumikacsa
    Nincsen lefedve (nézd meg a man videót), gondolom, választható opció
  • tpbence0323
    Nem értem hogy miért fedték le lemezzel a Man,az Iveco,és a Daf hátulját
  • TruckerDave
    Azt hittem ott megint csak a szokásos lesz mint GTS-ben. De akkor ez a gond is letudva.
  • Lolluki
    Remek tetszik tetszik. És igen a gps a kilóméter állás és a fordulatszám mérő között lesz. "i" gombbal tudod majd változtatni:)
  • SnyperD
    ETS 2 őt akartál írni szerintem az ET2 megint más és már megjelent :)
  • WinStar
    TT=Truck And Trailer
  • ForceindiaFisi
    ez melyik játékból való?? azt ne mondd,hogy ez már az ET2 :D
  • gumikacsa
    Merciék nagy köcsögök ilyen téren, meglepődnék, ha onnan kapnának engedélyt. Ráadásul megint billel nyomják...
  • tpbence0323
    Nekem már így is nagyon tetszik a játék!:)
  • SnyperD
    Mindenki ezt írja de én nem látom :) Sebaj kiderül :):)
  • Jerich Trans
    Jól látom hogy lehet állítani az ablaktörlő gyorsaságán?
    Mert 1:00-nál még lassú de 1:06-nál mint ha gyorsabb lenne.
    Ezek után azt is megvalósíthatnák hogy külön gombra helyezik majd a lassút meg a gyorsat,ugyan így a sima világításnál és a refinél.
    Már alig várom,hogy kijöjjön
  • razor1997
    Van benne fedélzeti csak az újszériás Mercikbe a km/h és a fordulatszámmérő közt van és a kormányokon levő gombokkal tudsz váltani a funkciók közt(GPS,Fogyasztás,stb.) így van ez a valóságba is csak itt "I"-vel kell majd váltani mint eddigis.Úgyhogy szerintem nem kell emiatt aggódni.
  • Tomika boy
    Hát szerintem ők úgy gondolták hogy ha csinál valaki céget akkor egyforma festést tud majd rá rakni!
    Én erre gondolok:D
  • Jerich Trans
    Hali
    Szerintem jól néz ki,legalább is kívülről össze van rakva,tetszik,bár igen,a GPS funkció az csalódást fog okozni ha nem lesz benne.
    Nem tudom hogy volt-e róla szó,de ez már olyan lesz mint a GTS,azaz fogsz tudni embereket foglalkoztatni,vagyis gondolom 1:00-nál a Job@net felirat azt jelzi.Új vagyok,bár már régóta olvasom a topicot,ha már volt erről szó akkor elnézést.

További szép napot
  • gigamen
    Miért kellett rátenniük a Renault skinjeit, nem is értem Remélem ezt nem gondolták komolyan.
  • TruckerDave
    Nehogy elrontsam, percek óta szarakodtam a belinkeléssel, és végül megelőztél ;)

Amúgy nem nagyon döntött le a székről amit láttam, bár lehetne rosszabb is :) Ebben nem láttam fedélzeti számítógépet, mint Scaniában akkor hogy lesz benne a GPS ? Interiornál, csak a kárpit színe van, nincs feltapasztható GPS lehetőség.
  • Kistódi
    Sziasztok!!
  • vajo
    Köszi.
  • jungelharcos
    Boldog szülinapot Vajó!
  • Lolluki
    Ezek már az új szériák:D Ne előre billen a fülke hanem oldalra:D:D:D:D
  • gomze
  • Robi546
    lol. XD
  • razor1997
    Aztamindenit!!xD Ez nagyon EPIC FAIL!!
  • Lolluki
    Atya világ:D xd
  • gomze
    Csak egy érdekes kép, hogy jártam!

• Lolluki
    Jó vidi és ez az új Prémium és ennek ilyen az ablaktörlője és a belseje is:)
  • razor1997
    Ez nagyon jó!
    Hát most én régen láttam Premiumot de lehet hogy az újabb szérián ilyen az ablaktörlő.A járdáról való lemenés elég látványos ahogy tompít a lengéscsillapító.Viszont 1:00 után mutatja a bal oldali húzótengelyt és nem tudom hogy észrevettétek-e,hogy a felni kicsit csálén jár.Gondolom ez egy kis modolási hiba.No meg azt is észrevettem hogy a fülke fizikája szúrja a szemem épphogy fékez(de lehet nem mert nem láttam hogy világított a féklámpa :O) 1:00 után nagyon megdől a fülke előre.Ez volt a T&T-be is himbálózott az egész.De különben elég szép a táj is minden.Ja és a pót nagyon jó és már látom,hogy van magasságjelzője a pótnak elől-hátul.De a levegőspirálcső is be van rakva a fülke alá???Azmi?:O Ráadásul mindkettő piros!
    A videótól eltekintve nekem lenne még pár ötletem a készítőknek pl.:lehetne nehézségi fokozatok (Easy Medium Hard) hogy kiválasztod hogy milyen képességgel rendelkezel a játék elején.És én azt gondoltam a Medium-hoz vagy a Hard-hoz,hogy nem csak így aláállsz a pót alá és nyomsz egy "T",hanem neked kéne fel- vagy leszintezni a gépet valamelyik gombbal és neked kéne összeakasztani vagyis aláállni a pót alá hogy összeakadjon és adna ilyen kattanó hangot ha összeakadt.Ugyanígy a leakasztásnál te fel- vagy leszintezed a gépet majd megnyomod a "T" és kiakad a kampó és kiállsz alóla.Erre gondoltam,hogy ez hiányozna szerintem a jó fizika meg kamionok mellé.
    De ez a prémium már az újabb széria,NEM biztos de lehet.
  • Petya306
    Sziasztok srácok! Nem írtam még erre a fórumra,de figyelemmel követem a játék alakulását és eddig nagyon ígéretesnek tűnik legalább is az eddigi szimulátorokhoz képest(saját vélemény). A mostani Premium videón egy egyszerű kis apróságot véltem felfedezni még pedig azt,hogy a Premiumnak nem ilyen az ablaktörlője. Még mielőtt nekem esnétek ez csak egy személyes meglátás attól még barim jó lehet a játék.
  • vajo
  • péistike
    Egy próbát megér:) Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Magnum jobban tetszik. De végre kormánnyal játszanak:)

• gomze
    Megjött a Premium videója is!!!
  • scottryder
    Remélem azért nagyobb lesz mint az előző részé, mert abból már lehet következtetni hogy szép lesz a grafika :))
  • bölömbika
    Ha a megjelenés nem is mostanában lesz,szerintem egy gépigényt lassan dobni fognak!