52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
xaxoimi #7962 Nem értem mit kell ezen így felkapni a vizet!
-
Nem tudsz olvasni?
Még mindig Augusztusban jelenik meg...-.-"
-
xaxoimi #7960 Hali:D 
valaki tudna nekem linkelni egy magyar letölthető verziót???
Előre is köszi!!! (:
-
Lolluki #7959 ésszel... -
WinStar #7958 látom te is a sok hülye közé tartózol. -
Lolluki #7956 NEm támogatom egyik oldalt se nem de hallottál még olyat, hogy kiszökött? Azaz valaki kilopta? -
Csak egy kis ész kell hozzá hogyha 2012. augusztusában jön ki a játék az valami hülyeség lesz.... -
Nemtudtam..
-
Ha egy kicsit lehangolt vagyok,akkor felnézek ide és elrepül minden bánatom! Mennyi beteg ember van ... -
Hogy mik vannak.... :) -
WinStar #7950 úristen,ugye tudod hogy éppenséggel a T&T-t próbálod feltelepíteni áll néven,és warezosan?Ami crack-et,vagy jelszót kér...egy csomó torrenten ez van...LOL :D -
Oké! :) -
Viccelt Te nagyon balfütyi... Ismer, évekkel ezelőtt ő segített megtanulni a 3d modellezés alapjait.
Anno nagyokat alkotott, kukkants be a galériájába. De elég az offból, a hg takaríthat (engem is :D)
7936: Nem minden arany, ami fénylik. Nem kell mindennek bedőlni. -
Lolluki #7946 Off:
mielőtt ide írsz kérlek vegyél egy pár nyelv órát!!! (Jó tanács) -
Ja és igy tudsz Onlinba játszani nagyon jo !!!!!!!!!! :) -
Muszály a fizetöset csak ugy tudsz játszani :) -
Off:
:))))) hát ez mi ez te, :)))) elkezdi kacsa :)))))) " nagyon kell szépen kértem léci kacsa :D " :)))) Hogy itt mik mennek ez hihetetlen.
On : :) Ne legyetek ilyen fukarok, adjatok már a srácnak egy igazi linket , nem értem ebben mi az olyan nagy dolog ha kért linket adjatok neki nem kell ekkora dolgot csinálni belőle ő se csinál belőle akkorát :) -
Sóschips #7942 18fitym4-v4n-32M83ü
Próbáld meg!
-
JohnBart #7941 És komolyan el is hiszed, hogy ez nem kamu torrent, ha egyszer augusztusban jön a játék?
Vajo, ideje a fejlécet kiegészíteni a hónappal is... ;) -
vajo #7940 Nyugi. :)) -
r500 #7939 Ezt most én nem tudom értelmezni. :| -
ha van nyomorék ... :DDDD -
Jó mindegy.. most még hülye ez az egész rendszer.. majd ha kijön,akkor jobblessz.. :) -
Torrent.. -
Máté97 #7935 Még meg sem jelent a játék,akkor honnan lenne meg neked?.... -
Sziasztok skacok! Egy kis segitséget szeretnék kérni! Leszedtem egy ETS2-ős torrentet, telepíteném fel de kér vmi kódot.. és amit ír 2 oldalt,hogy onnan lehet kódot szerezni az mind fizetős.. mi lenne erre a megoldás? -
Így van, majd a házigazda rendet tesz, nem kell itt össze-vissza mínuszozni minden ártatlan embert feleslegesen. -
JohnBart #7932 Vazz népek, ilyen könnyen felhergel titeket minden random troll? Hagyjátok már a francba a srácot, majd Vajo jön és eltakarítja... -
Nyugi van gyerek, csak poénkodott.. -
nemá nekem esztet a játékot külgyétek el léci ez egy ujj játék??? nagyon kell szépen kértem léci kacsa :D -
Takarodj... :P -
hollehet letölteni?? bwahaha -
WinStar #7926 sztem sok mindenki,még mindig divat a Haulin,ETS,GTS -
komiki #7925 Üdv.Valaki egyébként játszik manapság közülletek valamelyik kamionos game-val? -
Lolluki #7924 omg -
r500 #7923 Szerinted mit? Tuti egy crack-es full verziót. :] -
Lolluki #7922 Miért mit kért a srác? Mert én most jöttem és kivolt már törölve a 18 as post és nem láttam.Valaki világosítana mert érdekel.Köszönöm előre is s szép napot nektek... :) -
JohnBart #7921 Hát annál szarabb biztosan nem lesz az ETS2-ben sem... :) -
komiki #7920 Apám.Milyen fazonok. -
Meg az ilyen kérésekkel el is takarodhatsz innen.