52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • sherlock1

• Gyuro38
  • Gyuro38
    én most kezdtem de hogy kell átpingálni az autot?
  • vajo
    Úgy bizony. :DD
  • gumikacsa
    Ez a Scaniás játékból való kép, állítólag a reflexet lehet majd tesztelni vele. Mész az úton megjelenik ez a szépen kidolgozott vad, és meg bírsz-e állni.
  • wollnerd #8122
    Ez a kép nem a SCS-től van....
    Nézzétek meg a kép hivatkozását!
    Az a oldal nem tűnik hivatalosnak...
  • Lolluki
    Őzikékkel? mert akkor elmennek a faszomba:) Már elnézést nem akarom kicsillagozni de most komolyan......
  • Kistódi
    Valószínű így zárják el a területet..
  • fuszhi
    Mi ez vajo úr?
  • vajo
    :))
  • gumikacsa
    Hát, igen.
    Ám az elsőt fent tartom.
  • Hunter of Deer
    Az a gaz hogy a kollega visszafele olvasta a híreket :D
    a legutolso hirben ez all "Az SCS Software egy újabb remek gameplay előzetessel jelentkezik az augusztus elején megjelenő Euro Truck Simulator 2-ről"

• gumikacsa
    Hát, ezek eléggé el vannak varázsolva.
    Egyrészt a megjelenési dátum sosem hangzott el az scs-től, így nem volt mihez képest késni. Ezért nem is értem a cikkek címét sem.
    Másrészt, most már van hivatalos dátum, de az nem március, hanem augusztus.
  • Szobi30
    nyugodtan el is olvashattad volna akár, az egy 2011 decemberi cikk, és arról írtak, hogy késni fog, mert először Januárról volt szó, hogy akkor jelenik meg...
    ha nem tudtok olvasni, akkor ne írkáljatok már hülyeségeket... :S
  • xaxoimi
    Ez ugye nem igaz?:S
    Mert itt azt írják hogy késni fog a megjelenése...
    http://simracing.hu/category/realisztikus-jatekok/euro-truck-simulator/page/2
  • akos25
    "Értelmes, grafika, dinamikus árnyék, és egy normálisabb fizika."

Ami a grafikát illeti, azzal egyet értek, tényleg jó lett, de a fizika? Arról még sok mindent nem tudunk...
  • gumikacsa
    Reagálnék, bár én is általában azon az oldalon vagyok, akik védik a játékot.

"Kaptok végre egy olyan játékot, amiért már régóta "sírtatok"." Na, ez az, ami sajnos egyáltalán nem biztos. Ha jól számolom, eddig 12(!) játékuk jelent meg kamionos témában, és sajnos mind messze volt attól, amiért "régóta sírunk". Persze, minden játékuk egyre jobb, de messze elmaradnak az elvárttól.

Igaz, kinek mi a fontos. Mert a rendes grafika, dinamikus árnyék, apróbb újítások, természetesen mind hozzátesznek a játékélményhez, ám mind szart sem érnek, ha elcseszik a fizikát és/vagy az irányítást. És bizony ez az, ami eddig nem igazán sikerült nekik, 12-ből egyszer sem.
  • fuszhi
    Jó lesz, egész biztos. Bizony, mert ha nem lenne az, akkor nem várná az ember annyira hogy kipróbálja. Tudja jól, aki megismerkedett az első résszel, hogy elvolt azzal is. Most meg hogy: madarak repkednek, a vizet és a tájat igyekeztek szebbre "elkészínteni", állíthatók a tükrök, meg praktikusan fedélzeti navigátorral is fellehet szerelni a kamiont, névtáblát lehet kirakni, új festéseket lehet ráaggatni a járgányra, és a kamion külső felszeretségén is lehet tetszőlegesen változtatni bizonyos mértékben. (lámpák takaró elemek stb. szellőző stb felnik) , az eső is élethűbb lett mi kell még. Féknyom ha fékezek meg a méreckedős dolog nem volna útólsó szempont. Nekem csak az a lényeg kormánnyal normálisan kalibrálható legyen és boldog is vagyok. Szerintem más is az lesz. Jó ajándék lehetne belőle karácsony előtt pár hónappal. mondjuk aug 20 az se volna rossz. Tűzijáték + játék :))))))) na mindegy. :)
  • Lolluki
    TELJES MÉRTÉKBEN IGAZAD VAN. Elégedjetek/elégedjünk meg avval ami van. Ha meg nem tetszik nem játszol vagy csinálsz jobbat:P
  • nenus
    Sziasztok! Nem kötekedni akarok, de kicsit olvasgattam a topikot.

"De az SCS sose fog normális kamionokat csinálni"
    "Ránézek erre a modellre és kajak rosszul vagyok."

Az ilyenekkel kapcsolatba lenne 1 pár kérdésem. Kaptok végre egy olyan játékot, amiért már régóta "sírtatok". "Értelmes" grafika, dinamikus árnyék, és egy normálisabb fizika. Ezek, és még jó pár újítás lesz a játékban, amire már sokan vártak (itt nem csak azokra gondolok, akik az idézett kommenteket írták). Mért nem jó az ami van?
    Most kérdem én.. Mennyit fogtok ezekkel a kamionokkal menni? Úgyis lecserélitek. Ha meg jobbak lennének bent alapból, az is mindegy lenne, mert azoknál is lenne olyan ami "jobb, szebb, kidolgozottabb" stb..
    Ezzel arra akarok kilyukadni )és ismétlem, nem kekeckedni szeretnék), hogy miért nem jó az ami van?
  • wollnerd #8107
    Ha SevenEM lesz a kiadó, akkor biztos.
  • Lolluki
    Srácok szerintetek magyarul lesz a boltok polcain?
  • DANIELTRUCKER
    Azért nem rossz hogy így összeszedték!
  • TruckerDave
    Egy hét alatt ennyit sikerült megosztani ? :O Azt hittem legalább valami hosszabb videó a többi pótrol. :/
  • longhaul
    Szia. Tudom hogy ez egy KAMION szimulátor lesz, de BUSZOK is fognak menni? Bocs de nem tudok angolul olvasni.
  • Kistódi
    Én is itt várom a pénteki képet.. Felnézek ide és nézem hogy ennyi?...-.-"
  • vajo
    Többre számítottam azért...
  • gumikacsa
  • fuszhi
    Ezek a képek nem a hivatalos fórumról valók, ugye? Szóval ezek szerint lesz vidéki szituáció :) Szimuláció küldetés :))) Mert tetszik De az a szerpentin az is nagyon komoly , legalább is látványra nagyon ott van. Küld már át azt a pályát :))))))))
  • vajo
  • kalee
    Csak nem Qui-Gon mestert????
  • Robi546
    Nem tudom hogy most mire jó ez a sok hülyének hogy feltesznek valamit ami nem is az ami ki van írva majd raknak rá RAR Passwordot és nem küldik el a jelszót,semmit. Örülnek a sok értelmetlen letöltésnek ? :O -.-
  • botyika
    http://www.gravitysensation.com/trickytruck/index.html

bár ez nem eu truck simulator, de kamionos, szerintem jópofa nagyon :)
  • Unikey
    xD majd meséld el, hogy mennyi trójait tartalmazott :D
  • Stig95
    -92 (1/24)
    Ez kb az agyi szintet is mutatja
  • Máté97
    Te most hülye vagy,vagy csak tetteted a hülyét?
    Nézz már fel a bannerba,vagy olvass vissza...
    "Megjelenés:2012.augusztus!"
  • koppi2
    Sziasztok. Euro Truck Simulator 2 Full Game PC 2012 with Crack :))
  • JohnBart
    Ha képben akarsz lenni, olvasd a fejlesztők blogját. Ami infó onnan jön, száz százalék, hogy megbízható, ami máshol bukkan fel (akár a kiadók weboldalán is) nem árt fenntartásokkal kezelni. ;)
  • akos25
    Na, mondjuk erről nem tudtam, mivel a topikot is csak nagyon ritkán olvasom, szóval így nem igazán vagyok képben a történésekről, ezért mondtam azt, hogy nem biztos az információ pontossága... :-)
  • JohnBart
    "de elméletileg augusztusban jelenik meg az ETS 2, de még egyszer mondom, hogy csak elméletileg, mivel nem tudom, mennyire pontos ez az információ!"

Erre a részére válaszoltam.