52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
cbzotyoka #8816 Valaki le tudná írni nekem hogy mik lesznek az Euro Truck Simulator 2-be.
Pl.:Pótkocsi festés,találkozhatunk-e a saját kamionjainkal
NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM -
Úgy legyen, legalább jó hírt kapsz mire visszaérsz. :) -
Holnaptól pár napig nem leszek gépközelben, tutira akkor jön a demo...:) -
DANIELTRUCKER #8813 Üzemképes az STDS honlapja! -
Frenklin737 #8812 Bár A truck and trailers annyira nem tetszett
-
Blackdog #8811 Is-is. Lesz majd T&T-es része is és lesz majd ETS szerű része is (állítólag). -
Frenklin737 #8810 A Scania Driving Simulator-ba Lehet Majd Fuvarozni vagy csak olyan mint a Trucks and Trailers? -
Van oldal :D
www.scaniadrivergame.com -
Végre külön helyzetjelző is lesz :)))))) Jeeaaahh :D
-
Hát ebből a hatból , ha szigorúan vesszük, csak max. három minősül javításnak... de még jó, hogy kiadás előtt vették észre. Csak így tovább. A tél elejére csak elkészülnek a hiba felderítéssel... :D -
ETS2 vagy STDS demo lesz? -
még ki sem jött, de már készül a javítás :) -
Én nem próbálkoznék vele... :) -
bence1113 #8803 értem de neten már fent van :D nem tom hogy van ez -
21.-én
-
bence1113 #8801 szép jó tétt nem tudjátok h a Scania Driving Simulator mikorjön ki?? -
SnyperD #8800 -
Remélem az ETS 2 őt nem fogják el szórakozni. Nincs semmi kreativitásuk aztán variálnak itt jobbra-balra ez nagyon aggaszt. Jobban örülnék ha a jól bevált dolgokra építenének, ha már úgy döntenek hogy mindenképp változtatnak ezen-azon. -
Az elso video valami nagyon gaz. éegalabb valami kis hullamot inditana a kamion amikor megy a vizben. .... -
Blackdog #8797 Te tud ni magyartot :D ?
Egyébként június 21, ha jól tudom. -
Frenklin737 #8796 A Scania - Truck Driving Simulator Mikor Fog Meg Jeleni
-
Az első videó úgy fail, ahogy van... Hogy lehet úgy kanyarodni, hogy nem nézem, hova megyek?
A második videó inkább hatásos, jól lett megcsinálva, a billentyűzetes irányítás abban is bosszantó.
A harmadik videó sem lenne rossz, de hogy mindenki billel vezet, és még azzal is szarul... Az eső ebben is fail. -
vajo #8794 Esik az eső és nyoma a vízen? Az SCS FAIL xDDDD -
-
Már csak két hónap, és eljő hozzánk :) -
Igen, pl. a már sokat emlegetett OMSI-ban. (persze ott is sok esetben hülye az AI) -
f67 #8790 azt itt nem kapsz -
dgufoplast #8789 Ki van írva nagybetűkel hogy meg jelenés augusztusban :) -
ben2004 #8788 Hali!Valaki ad letöltési linket? -
Haulin #8787 Lehetséges hogy van olyan inteligens. Van olyan szimulátor amiben villogásra elindul. :) -
ja az is lehet nem tudom nem néztem a lámpát.Hogy van e vagy nincs , vagy hogy zöld e. :) -
Szerintem azért még nem olyan intelligens az Al, hogy villantásra menjen :) Lehet inkább csak mivel olyan lassan ment át, lehet zöldre váltott a szembelevő forgalom lámpája is :) -
Igen később rájöttem hogy a lámpáival játszott villogott a kamion, ezért indulhatott el a bé kategóriás gépjármű. -
JohnBart #8783 Igen, de van külön gomb villantózáshoz is. ;) -
Lényeg, hogy legyen végre normális erő-visszacsatolás is... Talán a R&R-ban volt valami "olyasféle". :) -
Ezt elvileg kormánnyal tolja a forma:
#8756: Am, azt a "Sliccet" nem is vettem észre elsőre, de nagyon komoly!
Ezek után kivi leszek a többi "ál"márkára... -
Sóschips #8780 ..ha jól látom legalább már a refi meg a tompított külön gombon van(?)
-
Ez inkább kontrollpadnak tűnik... főleg amikor körbe, és kinéz a gépből. Tuti nem egérrel csinálja.
-
Hát attól függ, hogy mivel tömörítik... Én BepaFraps-ot használok a BF3 alatt, 1920x1080-as felbontást rögzítek, egy kör kb. 20 perc, ez alatt csinál 7-8db 3GB-os videó fájlt. Ezt ügyesen betömöríteni kifogástalan minőségbe csak olyan kodekkel lehet, amit a Youtube nem támogat... Ezért lehetnek problémásak ezek a videók. -
Akkor nézd meg a Battlefield 2-őt és most a Battlefield 3-at... Na most mondd, hogy igazad volt...