52729
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Solt
    A fejlesztőkre jobban odafigyelnek... jelzik a "hibát", az AMD meg csinál hozzá egy CAP profilt. Elvileg ennyi...
  • AudiQuattro
    Valaki tudna segíteni beállítani a grafot,a videokártya driverét is felhúztam de akkor is semmi élsimítás nincs. :S
  • JohnBart
    Felkerült a listámra, elvégre nem nagy dolog megdobni őket egy e-maillel (gondolom).
  • Solt
    Annyit kéne tenniük, hogy jelzik az AMD felé, ők meg beleteszik a következő CAP frissítésbe.
  • JohnBart
    @kutizsolt: Nézd meg, hogy nincs-e valahol DirectX-es parancsikon vagy a Dokumentumok mappában, vagy a játék Bin könyvtárában. A T&T-nél emlékeim szerint volt, lehet, hogy az installer baszta el kitenni Start Menübe.

@paj01: Ja, sajna elég gány lett a kódolás, lesz nemulass, ha az ETS2 is ilyen hullámzó teljesítményű lesz (nálam ügyességi pályákon nem megy 50 fps alá a sebesség, szabad pályákon 15-35 között ingázik).

@Solt: Ezt feljegyzem, de nem hiszem, hogy bármit is csinálnának vele (talán az ETS2-nél..). Tükörállítás viszont csak az ETS2-ben lesz.
  • Boxer HUN
    Nekem akkor is bejön... ezért kell megvenni a termékeiket, hogy legyen elég pénzük az új grafikus motor fejlesztésére is. :D
  • gigamen
    Így igaz.
  • kutizsolt
    nekem ott elo jon 3 play scania driving simulator es akarmelyikre megyek nm adja elo hogy atalitsam directx-e!
  • paj01
    Nagyon optimizálatlan, de ezt lehetett várni TT után. ETS2 is ilyen lesz. Gyenge ez az engine.
  • Solt
    Nem használja ki a 2 gpu-t. HD6990-n csak az egyik mag fut...

Illetve úgy emlékszem volt szó a tükörállítási lehetőségről. Na ezt nem találtam...
  • Lolluki
    Engem az idegesít, hogy a tükröket még nem lehet állítani majd csak 2-ben a másik meg az, hogy autómata váltón vagyok tolatok és ha megállok kibassza üresbe és már hiába nyomom a tolatást!
  • JohnBart
    Akinek akadozik a játék, esetleg próbálja meg ezt:

"Go to Start\All Programs\SCANIA Truck Driving Simulator\Troubleshooting\ and use "Play SCANIA Truck Driving Simulator (DirectX)".

Magyarán indítsátok DirectX-el a játékot OpenGL helyett, hátha segít. ;)
  • JohnBart
    Kitűnő, köszi! Jöhet bármi ehhez hasonló hiba. ;)
  • Boxer HUN
    A játékon belül újra be kell állítani a vezérlő szerveket... gázadás, fékezés...stb. Ez után nekem jó lett.
  • DANIELTRUCKER
    Ha hibákat nézzük akkor lenne pár észrevételem:
    1#
    Amikor lefullad a kamion egyből újraindul mert a gázzal is indul! Megcsinálhatnák olyanra hogy csak azzal a gombbal indul amit beállítasz rá.
    2#
    Nincs külön gyújtásgomb pedig mikor lefullad a kijelző továbbra is világít.
  • danyr
    Mindenkinek ajánlom, hogy vegye meg. Ne a törésekre várjunk, hanem támogassuk őket...Amúgy egy nagyszerű játék, pár apró hibával.

• Sóschips
    Ugyan ez a helyzet.Pedig nekem is meg van hozzá a gép...de nekem annyira nem jön be.Ha ilyen lesz ETS2-is azt hiszem,akkor maradok a régi szériáknál.:/
  • Tomika boy
    Hali!

Nekem akad a játék!
    Ha maxon van minden meg ha kb közepes értéken ugyan úgy szaggat!

A Gépem megvan hozzá!
    Valaki esetleg egy normális beállításról tudna képet küldeni?
  • wollnerd #8918
    De mondom hogy a kormányzással rendben van, csak a fékezéssel nincs! Hiába ki/be pipálva van a Combined pedals opció, nem javul a helyzet!
  • Boxer HUN
    Fraps nevű programmal. (Vigyázz, nagy fájlokat csinál méretileg).
  • cbzotyoka
    Hello hogyan lehet videót készíteni a játékban?
  • lorci
    Nekem tetszik a játék az irányithatóság is szerintem jobb lett, mint az előző játékokban

• Robert24
    Nálam a kormányzásnál van baj. Logitech kormányom van de nem sikerül teljesen finomra beállítani. Akár hogy állítok a holtjátékon meg a kormányérzékenységén nem tökéletes. Lehet egyéni probléma bár más játékoknál jól tudom optimalizálni.
    A german truck simulatornál is helyjel közel pontos volt de itt nem.
  • JohnBart
    Nekem csak a béta van fenn jelenleg, de este megnézem én is, köszi az infót!
  • Boxer HUN
    Este megpróbálok valami videót készíteni róla.
  • scottryder
    Nálam nincs olyan mint nálad hogy ha álsz és esik az eső nem vizes a szélvédő, ha állok tiszta viz a cseppek ugyan ugy láthatóak, FULL HD ban és minden maxra tolva legalábbis nekem igy minden látszik
  • Boxer HUN
    Igen, nálam ez a jelenség merült fel. Viszont szeretném, hogy mások is megerősítenék ezt a dolgot. A játékban minden a maximumon van.
  • vajo
    Örülnék ha nem nem esnétek egymásnak és nem anyáznátok össze vissza a termékkulcsok és a crack fájlok miatt. A topikban egyértelműen nincs warez. Ha valaki belinkel cracket, vagy kulcsot törlöm a hsz-t és jelentem modiknak, akik majd 1 hét kényszerpihenőre száműzik. Ha valaki letöltötte ne villogjon vele, hanem inkább maradjon csöndben. Bár itt lemerem fogadni, hogy 99,99% letöltötte. :D
    Szóval kulturáltan légyszíves.
  • Kistódi
    Köszönöm Szépen!! :):)
  • kutizsolt
    hello...

a tegnap letoltottem en is nagyon jo lett .. a tukroket hogy lehet allitani???

nekem a 3-4 perc alatt letoltotte:D
  • JohnBart
    Ez mindig így van? Akkor elküldöm a csapatnak a hibaleírást a konfigoddal együtt... ;)

#8884: M-el tudsz nagyítani/kicsinyíteni a térképen, de teljes képernyőre nem lehet kinyomni.
  • Boxer HUN
    Az már szemet szúrt nekem, hogy esőben ha megállsz, nem lesz vizes a szélvédő. Hozzáteszem, szakad az eső! Újból elindulsz és megint megjelennek az esőfoltok... érdekes.
  • AudiQuattro
    Amikor szabadon mehetsz a scania telepen,indítsd el többször,és 2. este lesz...
  • Rayden02
    Innen letudod:scania_tds.zip Filefront
  • Boxer HUN
    De a lottót ne felejtsd el!!! ...a jutalékért meg majd jelentkezem... :D
  • Boxer HUN
    Próbáld meg a Logitech Profiler-ben beállítani. A MOMO-nál nekem sikerült. Keménység, érzékenység...stb. Ha kell este adok pillanatképet, hogy mit kell kipipálni.
  • Boxer HUN
    ... nézd itt az aláírásom. :)
  • gumikacsa
    Hát bammeg ja. Nem megmondtam? Most várhatok hétfőig...

A full verziót kéregetők meg húzzanak a jó édesbe.
  • Lolluki
    de írta valaki, hogy jó lett az éjszakai vezetés, ki sem lehetett próbálni mivel mindegyikből 1-2 lehetett tolni :'( De amúgy kafa minden csak nem tudom milyen gép kell már hozzá, hogy maxon fusson :)
  • LeWyTy
    És a cracket? nem hiszem el hogy fél nap alatt nincs kész