52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
feloldottam a demót.. -
ZSír. Éjszaka mikor a refi fel van nyomva, akkor elég jól megcsinálták a falon mozgó fényt ahogy kanyarodsz, szinte már valóságos. -
Értem!
Köszönöm a választ!:) -
A játék (STDS) már hivatalosan is megjelent. Tehát lehetséges, hogy vannak akik kifizették a termékkulcs árát, beregisztrálták és ezáltal teljes játékként használják már. -
JohnBart #9012 Naná hogy lesz, kép is volt róla a blogon korábban. ;) -
Akkor ezek szerint akik raktak föl képeket azoknak meg van már az eredeti teljes játék?
Mert az SCS oldaláról letöltött verzióban nincsenek benn ezek a pályák/részletek! -
Szerintem lesznek. Az ETS-ben is voltak már útszűkületek, igaz nem ennyire kifinomult.. :D -
..mármint a listában. -
Ha jól értelek, akkor te a billentyűzetnél akarod konfigolni. A kormányt és a pedált is a játékvezérlőnél kell beállítani. Ha jól emlékszem, az a billentyűzet alatt van.. -
Remélem lesz ilyen az ETS-ben is. :)
-
A demó korlátozott tartalmat biztosít. Ugyanakkor teljessé válik, ha az eredeti termékkulcsot használod hozzá. -
ming1996 #9005 megnéztem a kormányomat és olyanok a pedálok hogy 2 db van rajta a bal pedál a gáz a jobb meg a fék és ahogy a billentyűzetnél akarom állítani hogy melyik hogyan rákattintok hogy előre az melyik pedál legyen kiválasztom a bal pedált utána rámegyek a fék/hátramenetre és nem tudom kiválasztani a fékpedált nem tudom nem érzékeli a fék pedált vagy mi van vele mert más játékoknál jó GTS-ben ETS-ben jó miért nem tudom beállítani de ha valamit megnyomok a kormányon azt beveszi csak a fékpedált nem segítsetek kszönöm -
Üdv!
Ez melyik Demo verzió??
Én az SCS oldaláról szedtem le de nem sok minden elérhető benn!
Például ez a pálya rész se!
-
A 3. választ sehogy sem tudom felfogni... akkor milyen géppel, és mennyi ideig modelleztek??!! Egy DX2-66 -al?
(Szerintem csak szimplán nincs hozzá szakirányú programozójuk). :D -
GeForce GT430ra gondoltam radeonnal szemben.
sztem tökjó hogy ilyen skálázhatóra csinálták meg a grafbeállitásokat.
csak az a retek hdr menne :S na nembaj, ősszel-télen úgyis veszek egy új gépet :) -
A 4500-as jelentősen gyengébb a GTS250-nél. Az enyém a 4850-nel van pariba, de ez csak jó hír, hogy kisebb teljesítményű kártyákon is max. beállításoon megy.
A reakcióidőtök mennyi? Nekem így 54 jött ki elsőre. -
nekem radeon hd 4500-as van, nemtudom az jobb-e (?). hdr-en kívül tökéletesen fut a játék. hdr-el már akadozik. -
WOW, sokkal rosszabbra számítottam. GTS250-nel megy max beállításokon amúgy, de túl volt lihegve a gépigény, ez már akkor is látszódott.
Sokkal jobb lett az irányítás, a váltások és a mostmár az AI-t sem lehet legyorsulni, küzdeni kell a 80-ért is. Gyere ETS2. :) -
Nem hibás, csak 2010-ben ezek voltak a legolcsóbb belépő szintű DX11-es karik.. -
inkább max hibás a kártya, sztem vinnie kéne. én karim se hiszem hogy jobb, bár annyira nem értek hozzá. -
JohnBart #8996 Vagy futtasd OpenGL-ben, ha ott semmi baja. Driverfrissítés volt? -
Itt konkrétan a GT430 -al van a baj. Cseréld le egy erősebbre.. :)
-
kapcsold ki a hdr-t. -
Helló mindenkinek! Van egy kis gondom! Open GL-ben ha indítom a játékot, semmi baja, de DirectX-ben ilyen a kép:
[IMG][/IMG]
Valakinek volt már hasonló gondja? GeForce GT430-as kártyám van... -
ming1996 #8992 csináltam képeket hibáról teszek fel egy kettőt -
ming1996 #8991 ja ok kösz -
Sajna estig a munkahelyemen vagyok, de ha a kormányod típusát és a hibajelenséget részletezed itt, biztos tud neked előbb is segíteni. (A céges gépem egy szutyok...) :D -
ming1996 #8989 kicsit letudod írni részletesebben
köszönöm -
Konfiguráld újra a játék beállításainál. -
ming1996 #8987 sziasztok új vagyok nekem nem jó a kormány az STDS-hoz mert a gázpedál meg a fékpedál egyre állította és ha fel van engedve a gázpedál akkor megy előre ha benyomom félig akkor áll és ha teljesen benyomom akkor hátrafelé megy mit kell vele csinálnom .
-

-
JohnBart #8985 Köszi az inputot, megemlítem nekik. A kuplungos/rögzítőfékes hiba várható volt, mondták hogy a hajtáslánc (és így a vezetési modell) még nem tökéletes, jelenleg is finomítják.
Írt egyébként Pavel az este azokra a problémákra, amiket eddig listáztatok...
1. A leállt kamiont gázzal is újra lehet indítani.
A felhasználóbarátiság miatt van, ez pont az, amikor a pálya elején a slusszkulccsal és a gázzal is beindul a motor.
2. A lámpák és a műszerfal világít, ha leáll a kamion.
Ekkor lefullad a kamion, tehát a motor leállt, gyújtás azonban még van.
3. Multi-core GPU-nál csak egy magot használ a játék.
Sajnos nincs se Crossfire, se multi-core GPU-s tesztgépünk, de az STDS bevételeiből talán újítunk.
4. A kamion leállásakor az eső hajlamos eltűnni, induláskor megjelenni (nálam egyébként nem jött elő a hiba).
Az esőeffekten még finomítunk kicsit, de biztos vagyok benne hogy ez a jelenség nem bug. A játékban az esőre kihat a szél, így előfordulhat, hogy a széliránytól függően a szélvédőt vagy az oldalsó ablakokat nem éri eső, így ott nincs effekt.
5. Gány teljesítmény combos rendszereken.
Pavel azt írta, hogy akiknél gány a teljesítmény, jó lenne ha küldenének logot vagy nekem vagy a support e-mail címre (support kukac scaniadrivergame pont com), emlékeim szerint egy game.log fájlról van szó vagy a játék mappájában, vagy a Dokumentumok mappában.
@lolluki: Az Extended verzióban van médiagaléria, a Lite-ban nincs. Maga a játék ugyanaz mindkét verzióban. -
danyr #8984 Utánna meg sírnak, hogy ez meg az nem került bele a játékba. :/ -
nem is rossz... :D
-
Most már húzzatok tényleg a warezos jó édes anyátokba. És még finom voltam. -
kjhun #8981 A demóhoz van kézikönyv?? -
grafikában igazán csak a HDR opció számít, ha azt kiiktatja az ember, a többi mind maradhat high-on és nincs akadozás. -
Lolluki #8979 és a hivatalos oldalon az extended az mit ad?:D -
Lolluki #8978 én azt az egyet szedem :) -
AZ előbb még volt fent thepiratebay-en egy de már nincs.