A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #8985 Köszi az inputot, megemlítem nekik. A kuplungos/rögzítőfékes hiba várható volt, mondták hogy a hajtáslánc (és így a vezetési modell) még nem tökéletes, jelenleg is finomítják.
Írt egyébként Pavel az este azokra a problémákra, amiket eddig listáztatok...
1. A leállt kamiont gázzal is újra lehet indítani.
A felhasználóbarátiság miatt van, ez pont az, amikor a pálya elején a slusszkulccsal és a gázzal is beindul a motor.
2. A lámpák és a műszerfal világít, ha leáll a kamion.
Ekkor lefullad a kamion, tehát a motor leállt, gyújtás azonban még van.
3. Multi-core GPU-nál csak egy magot használ a játék.
Sajnos nincs se Crossfire, se multi-core GPU-s tesztgépünk, de az STDS bevételeiből talán újítunk.
4. A kamion leállásakor az eső hajlamos eltűnni, induláskor megjelenni (nálam egyébként nem jött elő a hiba).
Az esőeffekten még finomítunk kicsit, de biztos vagyok benne hogy ez a jelenség nem bug. A játékban az esőre kihat a szél, így előfordulhat, hogy a széliránytól függően a szélvédőt vagy az oldalsó ablakokat nem éri eső, így ott nincs effekt.
5. Gány teljesítmény combos rendszereken.
Pavel azt írta, hogy akiknél gány a teljesítmény, jó lenne ha küldenének logot vagy nekem vagy a support e-mail címre (support kukac scaniadrivergame pont com), emlékeim szerint egy game.log fájlról van szó vagy a játék mappájában, vagy a Dokumentumok mappában.
@lolluki: Az Extended verzióban van médiagaléria, a Lite-ban nincs. Maga a játék ugyanaz mindkét verzióban.