52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Robert24 #9262 Egy kérdésem lenne.
Hol tudom azt beállítani, hogy OpenGl beállítással fusson ne Directx-el.
Amikor elindítom a játékot nem hozza ki a beállítás panel ablakot hanem egyből indul. Játékon belül a beállítás menü rendszernél meg nem találtam erre lehetőséget.
Egyébként szerintem is mérföldkő ez a játék az előző szériákhoz képest az infrastruktúra is nagyot fejlődött fizika, grafika szintén. Egyedül az optimalizálatlanság ami negatív de biztos vagyok benne a visszajelzések miatt ilyen probléma nem lesz az ets2-nél. Jó, hogy "él" a város bízom benne, hogy az ets2-ben a nagyobb városok hasonlóak lesznek. Az al autókkal eddig nekem semmi problémám nem volt teljesen "megjött az eszük" hülyeségeket nem csinálnak. Amit megfigyeltem, hogy a benzinkútnál nem random módra mennek ki hanem aki mögöttem van az mind kimegy talán ez egy kicsit túlzás... -
oder hano #9261 oké majd akkor megfogadom :) köszi :) -
Csabesz001 #9260 Én is billel játszok, és meg van rá a módszer. Lassabban, megfontoltabban, határozottabban. Mindig figyeld a kormány állását ha tolatsz. Kívülről még kevesebbet is látsz sokszor. -
oder hano #9259 hát nekem egy valami nem tetszik vagy csak én vagyok ennyire béna :D az a tolatás. vagy is az zavar hogy az a kormány nem tudom magától vissza tekeredni meg lassan reagál a dolgokra ( billel játszom) de egyszerűen nem tudok normálisan tolatni hol ott az ETS-ben simán beparkolok fülkéből itt most meg még kívülről se :D -
A "büntetések" kikapcsolásával kapcsolatosan tud valaki segíteni? Hálás lennék :) -
ming1996 #9257 köszönöm szépen -
Ide rakd be: C:\Users\felhasználónév\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator\music\ .mp3 formátumban. -
ming1996 #9255 Hello segítsetek hogyan kell berakni saját zenét milyen formátumban és hogyan -
Bocsi a másodikat elrontottam
-
Hali!
Hozok én is pár képet:
-
JohnBart #9252 Tudom nem tőlem kérdezted, de nálam pl. négymagos i5-750, AMD HD6850 meg 4 giga RAM mellett (ami nem hardkór gamer PC, de azért eléggé felette van az ajánlott konfignak) is irtózatosan be tud lassulni néha a játék.
OpenGL mellett a szabad pályákon 15-40, a kisebb pályákon 20-50 fps között fut, DirectX-szel meg ráadásul néha fagy is nálam. -
Nem kell oda bemenni, tudják azt ők maguk is. :P
Lolluki...: Nekd is érik a péklapát. A házigazda hol a bánatban van hogy nem képes moderálni? -
zsömi12 #9250 Minél jobban megismerem ezt a szimulátort annál jobban tetszik!Nagyon sokat fejlődött minden tekintetben ! Nagyon várom az ETS2 -öt és úgy gondolom most már megéri a zsebbe nyúlni és támogatni a fejlesztőket!Addig is gratula. -
JohnBart #9249 Én is gondolkoztam egy ideig, hogy adjak-e komoly választ. :D -
Tessitore22 #9248 Amúgy most tényleg hogy? (szandál zokni befigyel :D ) -
Most ez a kép,hogy jön ide? -
Cső kocsis.
Még hány reged van? -
Alsó képen... anno a seregben a harcászaton használt gyújtózsinór hagyott ilyen fekete csíkot a placcon... :D -
-
Lolluki #9242 Van 5db cd kulcsom a játékhoz ha valakinek kell akkor azt privátban jelezze és megbeszéljük!!! -
Mi az a jobb gép? -
Ez olyan volt mintha bementél volna a Pepsi gyárba és elkiáltottad volna magad hogy a Coca jobb
-
Nagyon tetszik ez a játék a fények és árnyékok nagyon sokat dobnak az összképen sokat fejlődött az elődhöz képest csak hát elég rosszul van optimalizálva és még jobb gépen is akad ha följebb tekerem a grafikát
...de igy is élvezhető
-
JohnBart #9238 Scania Truck Driving Simulator. :D
Egyébként meg OMSI, Rigs of Rods. ;) -
ateszegry #9237 modnjatok már valami jó simulator játékot:) -
oder hano #9236 oké :) hát akkor bizakodom hogy azért ha majd finomítanak rajta hátha elfut majd normálisan a gépemen :) -
JohnBart #9235 Nagyon valószínű, de remélem finomítanak majd valamit a motoron az STDS-hez képest (sokaknál az ajánlott konfigot meghaladó gépen is akadozik néha mint a vesztés). -
oder hano #9234 az étvágyam is lement tőled... na de... Üdv minden normális embernek :) lenne egy kérdésem. Azt ETS2-nek is hasonló gépigénye lesz mint a STDS-es nek? -
THX.. :) -
hess kocsis -
Vajo törölhetnéd ezt a szart az oldalról... rep meg repülhetne az egész fórumról IP bann-al. -
Solt #9229
-
Mondom, nem tudsz felhúzni, csak mulattat, ahogy lejáratod itt magad, csak így tovább barátom, jó úton haladsz ahhoz, hogy repülj innen...
Részemről itt lezárva, nem offolom tele a topikot értelmetlen dolgok miatt... A HG-től eddigi offolásom miatt is elnézést...
-
Hát ez jó kérdés... Szerintem nem lesz hosszú élete ebben a topikban...
#9223: Az ilyen trágár megnyilvánulásaiddal magad járatod le, és nem engem... Szóval nyugodj meg, és szépen viselkedj...
-
DANIELTRUCKER #9224 Ezt most miért? Illetve miért ide? -
Gratulálok, ehhez magas értelmi szint kellett... Minden elismerésem, barátom...
-
JohnBart #9220 Basszus, bocs a dupláért.
@Solt: Írta Pavel hogy még szenvednek a váltóval meg amúgy az egész hajtáslánccal, szerintem a kuplungos hiba is amiatt lehet. Remélem tudnak majd kezdeni vele valamit még egy STDS-s peccsben.
@Mindenki más: Írtam korábban azt hiszem, hogy akinek szarul fut a játék relatíve izmos PC-n, jó lenne ha elküldené a csapatnak a játék logját, mert akkor ki tudnának valamit olvasni belőle az ETS2 megjelenéséig. A log a Windows partíción van, Win7 esetén pl. itt:
C:\Users\[Neved]\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator
WinXP-n is hasonló az elérési út, józan paraszti ésszel meg lehet találni, a lényeg, hogy a Dokumentumok\Scania Truck Driving... mappában keressetek egy game.log fájlt, na azt kell elküldeni a support kukac scaniadrivergame pont com e-mail címre (van egy net.log is, de az inkább a toplistához való kapcsolódási hibákat jelzi).
Ha nem megy profin az angol, használjátok az alábbi sablont... ;)
--------------------------------------------------------
Tárgy: Scania Truck Driving Simulator performance issues
Szöveg:
Hello,
I am writing this e-mail because I experience severe performance issues when playing STDS. I checked the system requirements before playing the game, and I think that my configuration far exceeds the minimum requirements described on the game's homepage. My configuration is the following:
Motherboard:
Processor:
RAM:
VGA:
Operating system: [írd meg azt is, hogy 32 vagy 64 bites-e a rendszer]
[Ha mindent csutkára húztál, írd ezt:]
I play the game in OpenGL [vagy DirectX, ha úgy futtatod] with the highest visual settings.
[Ha viszont változó beállításokkal játszol töltsd ki a lenti listát]
I play the game in OpenGL [vagy DirectX, ha úgy futtatod] with the following settings on the above computer:
Screen resolution:
V-Sync
Fullscreen:
Scaling:
Anti-aliasing:
HDR:
DoF:
Sunshafts:
Color enhancements:
Reflection quality:
Vegetation quality:
Shadow quality:
Weather quality:
Mirror quality:
Texture quality:
Anisotropic filtering:
Pedestrians:
Traffic:
Traffic headlights:
Other vehicle lights:
Lights visibility range:
I attached the game's log to this e-mail. I hope this information will be useful, and that you can address the performance issues both in STDS and the upcoming ETS2 as well.
Thanks, and looking forward for the fix!
Regards,
[Neved] -
JohnBart #9219 OK! ;) -
Jaa, ismerjük... Pavel Sebor scs-s főnök. -
huhha #9217 A valós scania test center ami a stds-ben is benne van.:)