A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
JohnBart #9220 Basszus, bocs a dupláért.
@Solt: Írta Pavel hogy még szenvednek a váltóval meg amúgy az egész hajtáslánccal, szerintem a kuplungos hiba is amiatt lehet. Remélem tudnak majd kezdeni vele valamit még egy STDS-s peccsben.
@Mindenki más: Írtam korábban azt hiszem, hogy akinek szarul fut a játék relatíve izmos PC-n, jó lenne ha elküldené a csapatnak a játék logját, mert akkor ki tudnának valamit olvasni belőle az ETS2 megjelenéséig. A log a Windows partíción van, Win7 esetén pl. itt:
C:\Users\[Neved]\Documents\SCANIA Truck Driving Simulator
WinXP-n is hasonló az elérési út, józan paraszti ésszel meg lehet találni, a lényeg, hogy a Dokumentumok\Scania Truck Driving... mappában keressetek egy game.log fájlt, na azt kell elküldeni a support kukac scaniadrivergame pont com e-mail címre (van egy net.log is, de az inkább a toplistához való kapcsolódási hibákat jelzi).
Ha nem megy profin az angol, használjátok az alábbi sablont... ;)
--------------------------------------------------------
Tárgy: Scania Truck Driving Simulator performance issues
Szöveg:
Hello,
I am writing this e-mail because I experience severe performance issues when playing STDS. I checked the system requirements before playing the game, and I think that my configuration far exceeds the minimum requirements described on the game's homepage. My configuration is the following:
Motherboard:
Processor:
RAM:
VGA:
Operating system: [írd meg azt is, hogy 32 vagy 64 bites-e a rendszer]
[Ha mindent csutkára húztál, írd ezt:]
I play the game in OpenGL [vagy DirectX, ha úgy futtatod] with the highest visual settings.
[Ha viszont változó beállításokkal játszol töltsd ki a lenti listát]
I play the game in OpenGL [vagy DirectX, ha úgy futtatod] with the following settings on the above computer:
Screen resolution:
V-Sync
Fullscreen:
Scaling:
Anti-aliasing:
HDR:
DoF:
Sunshafts:
Color enhancements:
Reflection quality:
Vegetation quality:
Shadow quality:
Weather quality:
Mirror quality:
Texture quality:
Anisotropic filtering:
Pedestrians:
Traffic:
Traffic headlights:
Other vehicle lights:
Lights visibility range:
I attached the game's log to this e-mail. I hope this information will be useful, and that you can address the performance issues both in STDS and the upcoming ETS2 as well.
Thanks, and looking forward for the fix!
Regards,
[Neved]