52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
endy papp #9832 Azt megígérhetem hogy ami tőlem telik megteszem videó ügyben ,csak mivel nem rég regeltem itt a fórumon(de régóta olvasója vagyok)addig nem tudok feltenni vidiket.
Úgy hogy nekem is megfordult a fejemben hogy pár vidivek feldobjam az oldalt ,még egy jó hét és jönni fognak ígérem.
Addig elkészítem őket,ha lesz időm
-
endy papp #9831 Természetesen neked is igazad van,abban amit leírtál.
Csak én a készítők fejével gondolkodtam picit,és gondolom többek között nem csak azért tették bele az online regelési lehetőséget ,hogy mindenki megnézhesse a másik eredményét stb,stb,hanem így a saját oldalukon keresztül gyorsabban és egyszerűbben le tudják mérni azt hogy kik és hol játszanak vele.
De attól hogy nem érdekel az online része és esetleg regelsz,még semmilyen hátrány nem ér ,de viszont a készítők felé egy jelzés ,hogy mekkora az érdeklődés a játék iránt,szerintem.
Az is lehet hogy én látom rosszul az egészet és akkor bocs mindenkitől aki megvette és nem regelt
-
elmondom mit hiányolok és ezért ne haragudjatok , de ha képeket is tesztek fel a fórumra én például nagyon örülnék egy két videónak az stds ből tökmindegy kis csinál róla videót tegyetek fel bátran én arra kérlek benneteket. Ameddig amúgy sincs ETS 2 ő addig jöjjön már legalább tőletek videó az stds ről majd ha kiadnak megint képet vagy videót az ETS ről akkor majd nézem azt , de addig -
blenderrel készintenék én is egy pótkocsit , de a "zé hez" nem értek viszont ha a zmodeller tud 3ds fájlt kezelni kikonvertálom abba és akkor simán ha valaki ért hozzá berakhatná azt a fajta kocsit. Viszont nem bánnám én is ha avval a tudománnyal beljebb volnék hogy s mint kell elméletben beilleszteni egy újra fel textúrázott pótkocsit a szimulátorba. -
nem lett hosszú. Kellenek az ilyen irományok is mert valóban másnak is segíthetnek -
Triantafillo #9827 Nem igazán értek egyet veled, legalább is abban nem, hogy :
"...nem regisztrált,ne hogy a többiek megtudják mennyit és hogy játszik a játékkal..."
Én is megvettem a játékot, és nem regisztráltam, de nem azért amit Te írtál, hanem egész egyszerűen nem érdekel az online része. Szó sincs arról, hogy "nehogy mások megtudják....".
Más játékoknál (akció, szimulátor, stb. ) sem érdekelt az online rész - biztos hogy rajtam kívül vannak még ilyenek.. Ettől még becsülettel megvettem a játékot, és ahogy itt írjátok "támogatom/támogattam" a készítőket.
A lényeg, hogy az SCS (és mások, akár itt is) ne azt nézzék, hogy hányan regisztráltak online, hanem az eladási listát Magyarországon, mert ebből sokkal többet tudnak meg pl.: a játék népszerűségéből, a "rajongótábor " méretéről, stb. Reálisabb képet ad, mint egy regisztrációs lista. A készítőknek az kellene, hogy a legfontosabb legyen, hogy megvegyék a játékot, nem az, hogy regeljenek. -
Szép napot.
Aki esetleg rájött annak a módjára, hogyan lehet a "gyári" pótokat sajátra cserélni, leírhatná tőmondatokban.
Én odáig eljutottam, hogy megnyitom Zmodban, (pl. a Schmitz Universal-t próbáltam), de nem vágom, hogy a saját pótom alkatrészeit hová kellene behelyettesíteni a struktúrában...
Bocs, ha off kicsit, de egy képet is raknék, szóval eddig értem:
Sajna a sima, módosítás nélküli exportálás után rögtön lecsökken a pmg fájl mérete, tehát már gyanús, hogy nem lesz jó. A container és reefer pótokat még nem néztem, mondjuk ott talán egyszerűbb lesz a szitu. (?)
-
JohnBart #9825 Az nem, max a látogatók szeme és most borogatják. ;D -
Úuuuh... Mi történt a topikkal. Kiszáradt???
-
Gyógy reggelt.. :) -
JohnBart #9822 A blogon már többször említették nekik, szóval ha akarnak vele foglalkozni, megoldják. -
Ubi52 #9821 Remélem már valami külföldi "kolléga" szólt Nekik, hogy az úgy nem igazán szép. -
Ezt már réges régen csináltam, nem is STDS. Asszem még GTS vagy ETS.. 
De szerintem a modell amiről raktál be képet már létezik, persze sose árt egy vérfrissítés
-
Ezeket nem tudom, hogy ki készítette, de teljesen más ez a pót. A képemen silós kialakítású felépítmény van, és jobban is mutat... 
Mindenesetre gyors vagy vazze...
-
-
Bocsánatot kérek mindenkitől a kép miatt...
Reggel 5-kor sebtében lőttem el ezt a képet. Aki esetleg le akarja modellezni a pótot, az jelezze, és megcsinálom a körbefotózást róla.
-
endy papp #9816 Ja valami olyasmire gondolok én is,de gondoltam megkérdezlek benneteket.THX
-
endy papp #9815 Ha már így egyetértünk
Halkan megjegyezném,vagyis inkább nem is annyira ,most hogy volt kis időm és átnéztem tüzetesebben az online ranglistát.
Több küldetést is megnéztem és 20-nál több magyar játékost nem találtam,egyikben sem,de az volt a max.
Még csodálkozik valaki is ,hogy nem lesz benne kis hazánk az ETS2-ben.
Ja lehet hogy a sok hazánk fia más nemzet lobogója alatt játszik...... ugyan már.
De még olyan is elképzelhető hogy megvette a játékot és nem regisztrált,ne hogy a többiek megtudják mennyit és hogy játszik a játékkal,és inkább offline tolja,hát nem tudom
"mikor telepitettem az 1.1 es patch-et akkor kerte megint a kodot es mikor beirtam nem fogadta el.. miert???
mi lehet a gond?"
Esetleg az ilyenek miatt,mivel nekem a második patch után sem kért semmit.
-
JohnBart #9814 Az a játékban elért összpontszámod szerintem. -
danyr #9813 Speedy...
-
kobi14 #9812 Legyen már kép is 
-
Gratulálok... -
WinStar #9810 mert warezzal játszol -
Ok. Értem már... nekem is más.. :) -
endy papp #9807 Oké értem de nem arra a kevés 533-ra gondoltam.
A menüben a sofőrök alatt bal alsó sarokban 12846pt.a nevem után.
Na erre gondoltam hogy ez mi a manó vagy mit is számol?
-
mármint a mostani 533p.
-
A pontok a szabad vezetésben elért pontjaid. -
Ha nem eredeti akkor jól van így, ha pedig eredeti, akkor nincs ez így jól... -
hello
lenne egy kerdesem..
mikor telepitettem az 1.1 es patch-et akkor kerte megint a kodot es mikor beirtam nem fogadta el.. miert???
mi lehet a gond? -
endy papp #9802 Sziasztok.
Ha nem gond megosztanám veletek,én miben vettem észre javulást,az új 1.2 patch óta.
Igaz még nagyon sokat nem mentem ,de ami elsőre szembe tűnő ,hogy a jobb tükrök sokkal élesebbek és emiatt jobban látni a mögöttes eseményeket.
A szabad vezetés közbeni akadás is , egy picit javult ,de még nem az igazi,de érdekes mert változó ez is,vannak utak ahol kevésbé,jelentkezik.
Ami eddig is szembe tűnő volt de most még inkább észre vehető ,hogy most már CSAK a szabad vezetés funkciónál jelentkezik akadás némiképp ,a többi játékmenetnél nem,gondolok itt az ügyességi feladatokra,és a többire.
Arra gondoltam hogy valamiért ,még nem sikerült a szabad vezetés játékmódban optimalizálni a játékot,talán a sok mozgó,grafika(gyalogosok,forgalom,stb) miatt,de ez csak találgatás,mert ha ki kapcsoltam ezeket akkor sem vettem észre javulást.
Érdekesség: ,most volt AMD driver frissítés,és mikor beléptem a játékba,elkezdett remegni az egész menü,na mondom f@sza.
A beállítások menüben a V-Sync-et be kellet kapcsolnom(eddig nem volt) és elmúlt.
Csupán azért írtam le esetleg valakinek hasonló gondja akadt.
Vissza térve a javulásra, valahogy egy picit mint ha az eső is szebb lenne,de lehet csak a meleg miatt van DDD.
Az irányításban annyi csak ,hogy az indexet vissza veszi rendesen,ha vissza áll a kormi középre alapba,igaz én 510 fokon használom a kormit mert így kényelmes nekem,próbáltam feljebb is de nincs kedvem annyit tekergetni,inkább meghagyom a fiatalabbaknak.DDD.
Ha jól láttam új pályák is jöttek asszem 4-5, de még odáig nem jutottam.
Ja igen vissza térve még az akadásra ,senki ne vegye "készpénznek" mivel nagy valószínűség szerint nem akkora felbontásban 5800x1080 (monitoron)használja a játékot mint én ,így nem is jelentkezhetnek nála,hasonló nyűgök a grafikai megjelenítés terén.
De azért bízom benne az ETS2-ben még jobban oda figyelnek ezekre a hibákra is.
Ami még új és eddig nem volt legalább is nálam nem , menüben a sofőrök alatt ,nevem mellett ír pontokat,de igazából nem jöttem eddig rá hogy ezek milyen pontok igazából,esetleg ha valaki tudja ossza meg,velem-velünk is.
Egyenlőre ennyi .
Bocs ha hosszú lett.
-
Igen, jó lenne, ha írna nekik valaki ez ügyben! Berakhatnának valami értelmes és valós szerelvényt... -
Lassan dobhatnának képet vagy videót az ETS -ről. -
szeptember , szeptember és egy vagy két patch talán, de nem biztos. Már alig várom. Hogy mennyit vártam erre a "szimulátorra" és hogy már csak két hónap van hátra ez nagyon felvidít. :) -
gyuri35 #9798 Sziasztok!Olvasom az új megjelenést,karácsonyra azért meglessz?
-
Esetleg driver frissítések...
-
Ubi52 #9796 Nem tudjátok véletlenül, hogy a kedves készítő Urak leakarják e cserélni az Európában igen ritka Ámerikai tehervonatot? Láttam van vasúti átjáró is valamelyik országban és eléggé ront az összképen.
-
Már újraraktam 1.1-est tettem csak fel.. eddig jó de jó lenne kipróbálni az 1.2-est- is :/ -
JohnBart #9794 Ahogy feletted wollnerd írta, annyi az eltérés, hogy tárgynak "Frequent crashes"-t írsz, a szövegben meg a "severe performance issues when playing STDS" helyett azt írod hogy "constantly crashes when launching a map".
Kistódi: Gőzöm sincs. :-/ Safe mode, DirectX parancsikon, driverek, végső esetben teljes reinstall? -
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem telepítettem az 1.2-es pacht-ot és mikor kattintok a játékra kiír egy üzenetet.. Valaki tud valami megoldást? -
Részletesen le van írva #9220 számú HSZ-ban, a "@Mindenki más" alatt!