52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
dgufoplast #10324 Amit küldtem minden benne van kép is van hozzá lényegébe annyi a dolog hogy ki nyitod az etsedit nevű programot rá mész oda amit le fotóztam ki jelölöd a jobb sarokba a pmg és meg keresed hol van a modell és ki nyitod de a nevét azt másold és mikor el mentes ugyan az a neve legyen neki és ne ugyan oda mentsd hanem más hová a hogy írtam asztalra vagy másik mappába és utána ki nyitod azt amit el mentetél zmodelerel pl:asztalról és jó lesz a dolog abba minden benne van amit küldtem :) -
#10323 Sorry elirtam nem a mappáiba kell másolni sorry. Megcsináltam ahogy leírtad, de ugyan az : ( El tudod mondani vagya valami linket hogy mi úton is kel ezt csinálni?
-
#10322 Köszi válaszodat, :D én is azon gondolkoztam mert nézegettem a mappáit és sehol nem volt benne az STDS-nek a pmg-je. Abban tudsz segíteni hogy, hogy kell kinyitni és elmenteni? :) -
dgufoplast #10321 Azért mert kell hozzá egy etsedit nevű program és azzal ki nyitni és el menteni pmg be és akkor ki fogja nyitni rendesen a z modeler :) -
Ez volt a baja, Köszönöm! -
Start menü > Minden program > SCANIA Truck Driving Simulator > Troubleshooting > Play SCANIA Truck Driving Simulator (OpenGL) -
Jó estét Urak! Hogy lehet a játékot beállítani úgy hogy opengl-ben induljon? -
Talán DG urat faggasd ha utoléred hogy kell mókásat készíteni a pótkocsit. Nekem első körben ő jut eszembe. Üdv. :) -
#10316 Sziasztok!
Tudtok segíten abba hogy, kicsomagoltam a base.scs-t. A kamiont bele importálom a Z modelerbe és nem történik semmi, vagyis nem látom a 4 téglalap közül egyikben sem. Mért van ez?
-
Valaki írta alább, a kamionos találkozót. Esetleg érdemes lenne egy ilyenre meginvitálni az scs-t. Valószínű, pár korongot nálunk is eladnának, az is megismerhetné a játékot, aki esetleg nem ismeri, de imádja a kamionokat,illetv esetleg kicsiny hazánk megitélése is változna picit pozitív irányba. -
Én is onnan szoktam vásárolni. :) -
Jó lesz az nekem a bevált CD Galaxisból... szerintem... -
jó most mindenki jól látja :)))) háh áááá -
ezt a videót tették ki : -
Leírás: Euro Truck Simulator 2
Északról délre, keletről nyugatra, legyen szó bármilyen áru eljuttatásáról Európa szerte, egy jó kamionosnak nem jelenthet problémát! Kedved szerint válogathatsz a kamionok, pótkocsik, szállítmányok közül. Vedd fel az árut, és indulj útnak. Több, mint 60 európai várost látogathatsz meg. A játékban a grafikai kidolgozás, és a terület mellett egyéb újdonságok is várnak.
Javított grafikai engine
Szembetűnően szebb környezet, fák, növények, stb.
Javított fizikai és közlekedési modell
Sokkal nagyobb térkép
Részletesebben kidolgozott államok
Több különleges építményt - szobrok, hidak, gátak, stb.
Több alacsonyabb szintű út, most már nem csak autópályákon kell közlekedned
Jelentősen javult az AI, ami a környező forgalmat kezeli
Gazdag vizuális tuning lehetőségek
Részletesebben kidolgozott vontatók - kívül, belül egyaránt
Európában kevésbé szokványos vontatók is választhatók - 6x4, 6x2
Új pótkocsik, amik a valódi pótkocsik alapján kerültek modellezésre
Új pihenőhelyek
Jelentősen javult a táblák rendszere - országonként változik
Egyéb közlekedési lehetőségek is integrálásra kerültek - vasút, hajó, stb. -
ide süssetek : http://www.supergamer.hu/advanced_search_result.php?keywords=+Euro+Truck+Simulator+2&x=0&y=0 -
tölthető is? -
Hozzáteszem, az öt lehetőség után küldtem egy levelet a supportnak, és jött is a friss kód. -
Nem bírom magamban tartani...
Én átlag egy-másfél havonta rakom újra a rendszeremet. Ennek a legegyszerűbb oka, hogy 12 perc alatt kész a tiszta, működőképes rendszerem, plusz 3-4 perc az apróságok... Ellenben ha mindenféle tisztító-takarító alkalmatosságokat vennék igénybe, akár 3-4-szer annyi időbe telne, mire végezne.
Ahhoz, hogy a *mellékelt képen látható teljesítmény stabilan megmaradjon, havonta szoktam takarítani a gépet. Ilyenkor szoktam újra rakni a rendszert is. Az évek során építettem újjá nem egy, nem két gépet, és láttam csodákat bennük.. pók farmtól kezdve, az elzsírosodott porcicáig bezárólag mindent. Egy 5-10 évig ki nem nyitott gépben el tudom képzelni mi lehet. Nem az a baj, hogy az emberfia nem ért hozzá és azért nem nyúl bele... de hogy más, hozzáértő szakival sem csináltatja meg,... na az a hanyagság. Szerintem! És ez a hanyagság előbb-utóbb megbosszulja magát.
* melléklet -
"nagy hülyeséget írtál..."
Azért csak nem ennyire súlyos, amit írtam :) Szerintem nem teljesen normális, ha ennyire sűrűn újra kell tenni a gépet. Én kb évente rakom újra, pedig elég komoly napi használatban van a munkám miatt. Viszont aki ennyire sűrűn (szereti) újratelepíteni a gépét, annak talán érdemes lenne a "rendszer visszaállítási" megoldást választani, mert akkor egyrészt spórolna egy csomó időt, másrészt kilőné az 5 újratelepítési korlátot is. Befejeztem a témát, elfogadom mindenki véleményét, mert nem vagyunk egyformák....szerencsére :) -
Azért most nagy hülyeséget írtál, szerintem. A Rig'n'roll is öt telepítés után nem engedett telepíteni. És az öt telepítéshez nekem egy év sem kellett, pedig nem hinném, hogy valamit rosszul csinálnék. Volt közben egy gépcsere, azon több rendszer is ki lett próbálva, De sem a Vista, sem a win7 nem jött be, így maradt a jó öreg xp. Ami így már a régi géppel 4 telepítés. A gépemen pedig szeretem ha rend van, ezért én ennek a legeggszerűbb módját szoktam választani, 3-4 havonta újratelepítem a rendszert. Attól, hogy Te esetleg nem így csinálod, nem hinném, hogy az aki igen, az rosszul csinál valamit. -
A Mobility nagyon csúnya szó a VGA-nal ne is erőltesd ha van hasonló asztali géped inkább arra tedd fel. -
Köszönöm a választ csak azért kérdeztem mert régebben megvettem egy szoftvert virus hiba miatt újra kellet rakni a gépet újra felakarom rakni aktiválni akarom és kiírja hogy aktiválás sikertelen a kód használat alatt van mond a.... De köszönöm a választ. -
razor1997 #10301 Az inkább videókártya lesz.
Nekem a régi gépembe volt egy Ati Radeon x1950 PRO 250mb azon csoda ha elment a German Truck Simulator közepes graf alatt.
A laptopokba meg jóval gyengébb általában, de én azt ajánlom ne játsz laptopon mert az nagy terhelés alatt szét fog olvadni.
-
Vettem bele még 2gb ramot,jövőhéten majd kipróbálom azzal ha megérkezik. Köszi a segítséget! :) -
endy papp #10299 Szia.
Szerintem a gépeddel,legalább is valamelyik alkatrészével lehet a gond.
Nekem ennél gyengébb laptopon is elfut ilyen grafikai hibák nélkül.
A konkrét megoldást nem tudom,de szerintem,jobban jársz ha erősebb gépen játszol,ha van rá mód.
A laptopok nagy részét amúgy sem játékra találták ki.
Én sem azon használom a játékot ,csak kipróbáltam rajt hogy fut el.
Némely grafikai elemet kikapcsolva ,működik,úgy ahogy,de mint mondtam az én laptopom még gyengébb,teljesítményű,de ilyen hibával nem találkoztam.
Bocs hogy többet nem tudtam segíteni,talán lesz nálam okosabb szám.tech.guru aki igen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Még mindig 5, és igen, volt olyan, aki a TDU2 szűk másfél éves pályafutása alatt ennyiszer újratette a gépét.
Egyébként egyetértek. Az előző gépemen 7 évig ment az XP újratelepítés nélkül (még ma is az fut rajta, tehát már 10-nél tart, hamarosan rá is fér egy telepítés), az "új" gépem lassan 3 éve bírja egy telepítéssel, Windows7-el.
-
Sziasztok!
Scania truck simulatorral kapcsolatban lenn egy kérdésem(remélem nem off), laptopon akartam vele játszani és ilyen kép fogadott,minimum és maximum grafikán is. Frissítettem a video kártyát is de ilyen maradt.
kép1 , kép2
Valaki tudna rá megoldást?
Configom:
Amd Athlon II X2 P340 2,2ghz
2gb ram
ATI Mobility radeon hd 4250 256mb
mit lehetne vele kezdeni? -
Kicsit még off, aztán befejeztem a témát:
Mondhatnám, hogy ó elnézést, ezt nem tudtam...de azért könyörgöm, 10 újratelepítés az, ha kultúráltan használod a gépedet, akkor is minimum 5 év alatt jön össze. Van aki hetente újratelepíti a gépét? Költői kérdés ez tőlem - nem várok választ -, viszont aki erre igennel felelne, az szerintem picit gondolkodjon el azon, hogy valamit rosszul csinál....
on -
Remélem a hangokra is figyelnek az alagutban :D
-
vajo #10294
-
vajo #10293 El nem, csak egy összegányolt fos lefogadom. Csak a méretre ment. -
kell :) -
retoucher #10291 Van aki nem aprózta el! 
-
??? -
Látjátok erről beszéltem az scs még egyenlőre nem növesztett vastag bőrt az arcán. -
razor1997 #10288 Ez olyan mint az EA-nál hogy ha én megadom az accom mert nekem megvan eredetibe hogy te tudj multizni akkor ha egyszerre felmennénk akkor bannolnák az accot a francba és így lőttek a multinak meg az Origin-es fiókodnak mert azt is elintézik. -
Majdnem.
A SCS adatbázisában nyilván vannak tartva az érvényes kódok, és bejelentkezéskor azokkal veti össze a loginoló verziót. Teljesen mindegy, hogy mennyi gépre telepíted fel a játékot, egy időben csak egy géppel lehetsz fent a neten. A Battlefield 2 volt az a játék, aminél limitált volt a gépek száma telepítés szempontjából. (otthon, kollégium és persze a nagyinál). Vagy valami ilyesmi elven... -
Online aktiválásról van szó ez esetben.
#10282:
TDU2 5 aktiválás után tilt le. Többen is beleestek ebbe a csapdába már (ld. TDU2 topik), többnyire önhibájukból, ugyanis normális uninstall esetén a program automatikusan visszavonja az aktivációt, így nem fogy az 5 lehetőség. Ezt sokan elfelejtik megtenni, újrateszik a gépet, és máris ugrott egy aktiválási lehetőség... -
Triantafillo #10285 Úgy látom, hogy itt komoly gondok vannak az aktiválás-letiltás témában.
Az SCS azokat a kódokat tiltja le a frissítésekkel,(patch-ekkel) amelyek kikeerültek a netre. Ha ugyanazzal a kóddal különböző gépekről regelnek, akkor nyilván warezolt változatról van szó, ezért azt a kódot letiltják az új patch-ben.
Ha valamelyikőtök megveszi a játékot, és megadja a kódot egy haverjának, aztán mindketten regeltek, akkor a kód ugrott!
De ha csak az használja, aki megvette, az annyiszor telepíti újra, ahányszor akarja - a játék újratelepítésének ehhez semmi köze.
A lényeg , hogy más ne használja ugyanazt a kódot.