52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
honnan van a beta? -
endy papp #11745 Megy online az ETS2 IttETS2 Online közvetítés. -
Köszönöm a választ! Mihint látom hogy megy a játék szerintem nézni fogom..:) -
Hétköznapokon csak az esti órákban, de a hétvégén napközben és este is bármikor, ha tolom a bétát. Ha a RestaCar logó van a képernyőn, akkor nem vagyok játékban, ha fekete az egész, akkor ki vagyok Alt-tab -olva. A feltöltési sebességem nem egy tigris, de remélem annyira nem lesz rossz... A játékot full max beállítással játszom, átlag 50-70 fps-el. Városon belül csökkenhet, de ezt a csökkenést csak az élő stream közben tapasztaltam. -
Lehet hülye kérdés.. De az élő közvetítés mikor szokott menni? -
Drága közösségünk.
Nem kis erőfeszítésébe kerül mindnyájunknak ez az ETS2... Nektek kivárni, nekünk pedig a mindennapos feladataink mellett, a lehető legtöbbet (hibát) kihozni a bétából, hogy a megjelenésre már igazán szánalmas "jelenség" ne legyen benne. Lehet, hogy az én helyzetem egyszerűbb, ezért is írom ezt.
Gumijavító műhelyt nyitom reggel 8-kor, és 5-kor zárom ha nem jön közbe semmi. Ideális esetben este 7 körül beesek az itthoni gépem elé, és levezetek kb. 4-5 órát. Az észlelt hibákról elkészíteni a nem hagyományos screeshotokat, videókat, és melegében jelenteni. Ha olyan a dolog, akkor a közösség felé is kiposztolni, esetleg képeket és vagy videókat közölni. Ágyba esni fél 1, 1 körül szoktam minden nap. És hangsúlyozom, én vagyok szerintem az egyszerűbb eset kettőnk közül.
Minden tiszteletem JohnBart-é, mert az ő posztja ezen felül kibővül még a hazai és nemzetközi kommunikációval is, és az elhivatottságát látva mindenkit biztosítok afelől, hogy erőn felül teljesítünk a cél érdekében. Az önfényezésből mára elég ennyi, és folytatom egy kis útbaigazítással.
Első lépésben meghajolok Bart legfrissebb leírása előtt, melyből az eddigi legfrissebb információkat kapjátok meg.
Magam részéről, és persze a szabadidőm függvényében a RestaCar-nak is van ÉLŐ közvetítése, amit a fórumunk oldalán követhettek figyelemmel, vagy ezen az oldalon. Ha bénázok esetleg, nézzétek el nekem, hisz még jogosítványom sincs...
-
DANIELTRUCKER #11740 Őszintén nem tudom miért hátrált meg most mindenki!
A lényeget még mindig meg fogja majd adni a játék. Itt ugye megint arra gondolok hogy a lényeg a vezetés és ehhez szerintem mindent megkaptunk amit csak lehet, mert vannak utak és kamionok. Az SCS játékaival nem azért játszunk hogy várost nézzünk. Így is rengeteg az újítás csak már nem emlékszünk mindre, mert mindig azon agyalunk hogy hogyan lehetne még jobb. Lehetséges hogy a későbbiekben lesz majd jobb kamion szimulátor, de most még csak ez van, ezt kell szeretni. Szerintem a legtöbb újítás majd úgy is akkor lesz megfigyelhető amikor végre elkezdhetünk vele játszani és ha akkor sem tetszik a játék na majd akkor fogom azt mondani hogy sz@r, de addig szerintem semmi okunk a panaszkodásra.
Remélem ér valamit hogy ezt leírtam és egy kicsit visszahozza a lelkesedést! -
zsömi12 #11739 Egy egy kép vagy videó alapján nem lehet komplett véleményt formálni, korrekt valódi képet azok tudnak adni a játékról akik nap mint nap tesztelik a beta-t. Persze mindenki mást és mást vár van aki kevesebbet van aki többet.Egy biztos mindenki kedvére valót képtelenség alkotni. -
vajo #11738 Én erre már fél éve rájöttem. :D Azóta oda is lett a lelkesedés. :D De legalább szebb graffal gurulhatunk majd. :D -
komiki #11737 Udv.Egyetértek veled.Az biztos hogy kicsit megváltoztatták a játékot,de idegesítően kicsi dolgokat meg hagyták úgy ahogy van.Engem a telephelyek sívársága zavar.Vagy ott van a forgalom színtelensége.Ne mondja már senki hogy nagy dolog lett volna még egy jó adag jármű kidolgozása,meg nem öt szÍnnel.Ezek nem nagy dolgok de színesebbé változatosabbá tennék a játékot(egy esetleges évszakváltásról már nem is beszélve.
-
Most így megemlítve, tényleg régebben még videót is kaptunk, hogy Google-map alapján építenek jellegzetes tájakat. Én ebből nem sokat vettem észre
-
retoucher #11735 Hát elnézve így a sok-sok beta videót, azt kell mondjam "többre" számítottam, az előzetes híreket figyelembe véve amiket megosztottak velünk a fejlesztés ideje alatt!
Nem tudom, nekem olyan érzésem van, mintha egy jó nagy GTS-t kapnánk, mert annyira egyhangú a táj, állandóan ugyanaz ismétlődik, h nem is lehet megkülönböztetni az országokat egymástól, és inkább olyan mintha egy országba mennél csak. Már a videókat nézve is kezdett a végén unalmas lenni, h mindig ugyan azok jönnek veled szembe a kanyarok után! :(
A régebben beharangozott új prefabokat se láttam olyan hű de rettentő sokat, ami csalódás számomra, mert ezt a részét nagyon vártam a játéknak, h valósághűbb dolgok lesznek benne, de a többség maradt GTS-ből.
Ami nagyon szembetűnő még, h szinte sehol nincsenek épületek az út mentén, falvakról meg már ne is beszéljünk!
A videókon az utat 75-80%-ba még mindig autópályán teszik meg, ami gondolom nem véletlen, egysávos részt talán csak a hegyi útvonalon láttam, de azért én is tudom, h máshol is van, de a nagyrésze még mindig autópálya.
Megmondom őszintén amilyen nagy hévvel vártam régebben a játékot annál inkább csökken ez a lelkesedés, mert így látva az egyre több videót, látom, h nem lesz olyan mint amilyenre én számítottam az elején, mikor elkezdték irogatni a blogon, h mik lesznek benne és még csak 1-2 kép volt. De ez persze csak az én véleményem!
-
JohnBart #11734 Én meg elmondom neked, hogy az STDS 1.5-öt a bétakulcsommal nyomom. Na bumm. -
dgufoplast #11733 Üdv az oroszoknak van valami olyasmi fórumuk mint az sg vagy ehhez hasonló régebben láttam stds-hez elkezdtek egy Renault magnumot és volt is kép de azt nem találtam meg honnan származott vagy ilyesmi fórumról vagy más honnan erre kíváncsi lennék ???? mert kicsit vissza olvastam és pár hozzá szólásba meg vannak említve az oroszok :D
Más nem tudja valaki hogy kell ki menteni zmodelerbe a pótkocsit ???? hogy stds-hez jó legyen ott meg akadt a tudásom el mentem mint az ets vagy gts be kell de utána biztos kell még valamit csinálni vele gondolom etsedit nevű programmal de a gyárit ki bírom nyitni zmodelerbe de az el mentéssel gondok adottak ha van valaki aki tudja be segíthetne benne annyit kéne benne segíteni hogyan kell el menteni mert többi dolog szerintem jó :) -
Lolluki #11732 Elmondom neked,hogy nem a béta kulcsal fognak menni a teljes gamek hanem egy újjal amit majd aznap tudnak aktiválni de lehetséges, hogy online meglehet vásárolni így lehetséges, hogy te lehetsz az első mivel éjfél után megkapod a kulcsot és leszeded a game-t és aktiválod így már hajnali 1 körül ha jó a neted tolhatod! De ha meg a boltban akarod akkor csak reggel! Amúgy meg a játék boltos már azelött haza viszi egy nappal mivel ők akkor kapják meg és este aktiválja mint te mondjuk online!!! Szóval csak az online megoldással lehetsz tán az első! Vagy ha egy 576 nem nyit ki éjfélkor mint külföldön a nagy játékoknál de ez kizárt dolog :) további jó várakozást!!!
És lenne még olyan kérdésem, hogy az 1.4 patch az stds-nél mit ad??? További szép estét nektek :) -
Sajnos nem te leszel az első tulaj... A béta teszterek a kapott kulcsokat megtarthatják. Na Bumm..
-
roxor007 #11730 Nem is, mert 2012.10.19 00:00:00.0000000000001-kor
-
vajo #11729 2012.10.19. 00:00:01 kor :D -
Lolluki #11728 Valamelyik videóban láttam, hogy a faszi a kilóméterórára közelített mint ha ö hajolt volna közelebb azaz lehet a görgő föl le mozgatása lesz ez a funkció :) -
ez a baj
-
mikor te bemész a boltba megvenni, már a boltos haverja már rég játszik vele :) -
2012 október 19 00:01:01
-
Pontosan mikor adják ki?óraszámra,én akarok az első vásárló lemmi:D(itt Mo-n) xd -
Hungarykum #11723 A szemszöget alapból szerintem nem lehet állítani.
Más játéknál is láttam már hasonlót.
Az a lényege, hogy amerre forgatod a fejed, akkor a játékban arra fordul a kamera.
De ehhez külön kell egy ilyen program, kamera, érzékelő és még jó pár kacat.
Itt találsz pár videót, hogy hogy működik játék közben.
De majd kiderül, ha kipróbáltuk. -
Lolluki #11722 Jól veszem ki a szemszöget előre és hatra lehet állítani? Az tök király :D
A logót meg fossátok már le egy fájl másolása azt puszi, ami egy modder számára maximum 2 nap, ami 2 mb:) -
Hülyeséget mondasz. Szerinted, ha odamennek egy kamionos céghez, és mutatják nekik a szép ets 2 logót, egyből megkapják a licenszt? Megpróbálták, lemodellezték, a cégek nem kértek belőle, így maradt a Valiant stb..
-
Nekem most valami miatt ez a videó ez tetszett. október 19 :) remek szépen készítek magamnak egy bordó festést, és a jobb kormányos kiszerelést választom a MAN -ból. Imádni fogom. Visszatérve a képekhez viszont én nem tennék csillagot a Merci logó helyére inkább üresbe hagynám. Globetraveller nevetséges. Ilyenekkel előrukkolni a végén. Kedvet csinálnak majd a végén a lényegest kicserélik valami gagyira. Jó tudom mit mondott Gumikacsa úr, egyetértek vele nem is rinyálok. Csak megjegyzem ami kézenfekvő. Elkészítenek valamit végig oltják az agyunkat hogy nézhetne ki. Majd mit a boltba a kirakatnál szép ízletes a szendvics viszont mikor eléd rakják nem azt kapod amire számítottál. Ez globálisan az egész bolygón mindenhol így van.
Persze gondolom ezek szerint csak két típust érint a dolog, úgyhogy inkább meg se szólaltam. -
bluetongue #11719 Remélem az október 19. tényleg végleges dátum. Aznap lesz a születésnapom :D -
-
Befejezhetnétek a rinyálást, nem tök mindegy mi a neve a kamionnak? Arról nem is beszélve, hogy az első mod javítani fogja ezt a dolgot, semmi értelme, hogy itt rinyáltok miatta.
Már az elején is azt mondtam, hogy a cég részéről is felesleges erőfeszítés, hogy a licenszekért kuncsorognak, az arra fordított időt inkább fejlesztésre fordították volna.. -
Ez így valóban gáz, de azért gyanítom a hozzértők hamar "orvosolni" fogják ezt a problémát :) -
Úr isten, ez így nagyon gáz lesz. Azt hitte volna az ember hogy ezen már túl vagyunk. :( -
Régebben kaptuk a képeket a szépen lemodellezett krone pótokról, mégis mindig csak ezeket az oldalfalas slicceket látni :/ Ami nekem pont nem tetszik :D -
hello
meg mindig nem tokeletes a nagy-tukor pl a magnum-nak ......:(
-
tpbence0323 #11712 Néztem a blogot és anyit szürtem le belőle hogy kb végülis csak meg mutatják azoknak akikel tárgyalnak hogy menyit veszitenének azzal hogy ha leveszik a márkajelet
nem tudom bisztosra de valami ilyesmi lehet az oka
-
-
Szerintem az lesz hozzá a legelső módosítás, hogy csinál valamelyik modder hozzá eredeti emblémákat.. Amúgy remélem, hogy ez már tényleg a rendes megjelenési idő, bár nem csodálkoznék, ha novemberre átcsúszna.. -
Axtros #11709 Így van, a kinézetet hamar át lehet varrni, a megjelenés után nagyon hamar meglesz a "Globetrotter" és az Mercedes-Benz Actros is. :) A fizika legyen rendben és nem legyen bugos a program. A többit majd mi lerendezzük. :) -
igazad van, itt a világ vége, meneküljön ki merre lát
-
Szerintem nem nagy gond ez, a modderek hamar orvosolni fogják a problémát, mint az előző szériákban. Fizikával, játékmenettel ne legyen gond.