A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
retoucher #11735 Hát elnézve így a sok-sok beta videót, azt kell mondjam "többre" számítottam, az előzetes híreket figyelembe véve amiket megosztottak velünk a fejlesztés ideje alatt!
Nem tudom, nekem olyan érzésem van, mintha egy jó nagy GTS-t kapnánk, mert annyira egyhangú a táj, állandóan ugyanaz ismétlődik, h nem is lehet megkülönböztetni az országokat egymástól, és inkább olyan mintha egy országba mennél csak. Már a videókat nézve is kezdett a végén unalmas lenni, h mindig ugyan azok jönnek veled szembe a kanyarok után! :(
A régebben beharangozott új prefabokat se láttam olyan hű de rettentő sokat, ami csalódás számomra, mert ezt a részét nagyon vártam a játéknak, h valósághűbb dolgok lesznek benne, de a többség maradt GTS-ből.
Ami nagyon szembetűnő még, h szinte sehol nincsenek épületek az út mentén, falvakról meg már ne is beszéljünk!
A videókon az utat 75-80%-ba még mindig autópályán teszik meg, ami gondolom nem véletlen, egysávos részt talán csak a hegyi útvonalon láttam, de azért én is tudom, h máshol is van, de a nagyrésze még mindig autópálya.
Megmondom őszintén amilyen nagy hévvel vártam régebben a játékot annál inkább csökken ez a lelkesedés, mert így látva az egyre több videót, látom, h nem lesz olyan mint amilyenre én számítottam az elején, mikor elkezdték irogatni a blogon, h mik lesznek benne és még csak 1-2 kép volt. De ez persze csak az én véleményem!