52729

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Befelé a körforgalomba indexel balra....király sofőr :) -
Totoo #11785 Sziasztok!
Had kérdezzem meg hogy október 19.-én már kapható lesz Tescóba???
Vagy várni kell még pár napot??És nem tudjátok kb. mennyi lesz?? -
-
Van itt még mit csiszolni ezen a rendszeren....
-
Igy azért már élethűbb,sok a balfasz:D
-
mimi92 #11781 Ádámka én megmondtam, ha sokat nézegeted, ez fog történni. :D -
Lolluki #11780 Akkor örülök Man :) -
komiki #11779 Nem baj, a zene is király :) -
Lolluki #11778 Ezt akartam megosztani !
-
Az első mondat szólt a Te hozzászólásodra a másodikat általánosságban írtam.
Ráadásul az ETS2 már szebben jeleníti meg a kamionokat, mint ezen a renderen van
-
Robi546 #11775 Értem,köszi. -
A béta csak ZÁRT! -
Robi546 #11773 Bocsi a Duplaposztért.
Csak azt szeretném kérdezni: itt láttam sok posztot hogy "Béta" meg minden,azt a béta verziót honnan tudom meg szerezni ? -
Robi546 #11772 lol. Ez már nem igaz. Tudom hogy sok munka meg minden de nem igaz hogy nem bírják már kiadni. :( Na hát majd csak. :) -
Mi ebben a furcsa? Rég (még) nem frissítették az információkat róla.... -
Igen énis ezt furcsálom
-
Pedig a bannerban van a hivatalos dátum.
-
Gépigény szerint szept.25:D -
retoucher #11767 Én egy szóval nem írtam, h ezt az SCS-től várom el, azt írtam, h a "játékok" (általánosságba)! 
Mellesleg szeretném, ha én itt tartanék, h ilyen rendert tudjak csinálni! De mivel nem tartok itt, így ez nekem tetszik!
#11766: Nekem a szimulátor nem csak a fizikában merül ki, ha mindenben együttvéve, ergo, h minél élethűbben szimulálják a valóságot, vagyis ebbe beleértendő a kinézet (grafika) is!
ztajti: SCS játékokba csak Zmodelerrel lehet konvertálni, mert azt tudja egyedül kezelni a pmg fájlokat! A profik 3ds maxba modelleznek, amit aztán beimportálnak Zmod-ba és ott alakítják át "SCS kompatibilissá". Persze ha te mást használsz az se baj, a lényeg, h tudj belőle 3ds-t menteni, mert azt megeszi a Zmod is.
Az, h a konvertálás viszont nem sikerül és a játék hibával kidob az már egy más kérdés!
Én is próbáltam betenni egy oszlopot STDS-be, de nekem is kiköpte a játék vmi hibával! Meg gondolom másoknak is ez a gondjuk, mert nem igazán vannak módok STDS-hez. -
WinStar #11766 és az neked mióta szimulátor?Csak a grafika miatt? LOL...te is értesz ám hozzá :) -
Heló.
Azt tudom javasolni hogy meg kell nyitni a "Zé"- vel a kiválasztott fájlt, majd kiexportálni mondjuk 3ds fájlba stb a 3d testet.
A Blenderrel elvégzed a kellő változtatásokat, majd a "Zé"- vel miután vissza importáltad átkonvertálod a kellő kiterjesztésre hogy ismét tudja használni az STDS vagy a GTS és kész, de ugyanez lehet autoCAD - el vagy bármelyik másik programmal amelyik tud olyan kiterjesztéseket kezelni amit a "Zé" kitud exportálni. Kb ennyi.
Én a Blendert kedvelem. Üdv. -
Sziasztok! Felmerült a #11755-es hozzászólásban, hogy a beküldő blender párti. Blenderrel lehet STDS vagy GTS alá exportálni? -
Hát, nekem speciel nem tetszik, sőt, maga a render is elég szar.
Az ETS2 hozni fogja a kötelezőt, aki ennél többet várt, az nem ismeri az scs-t. -
vajo #11762 Kaes renderje? :) -
cbzotyoka #11761 JohnBart: Lehet majd benne saját pótkocsit venni és színezni? -
retoucher #11760 Vajon mikor jön el az idő mikor ilyen minőségben láthatjuk majd a gépeket a játékokba?! 
Na az lesz a szimulátor!
Am, szép render kép!
-
retoucher #11759 Szia JohnBart!
Csak szeretném megkérdezni, h erre kaptál bármiféle visszajelzést is az SCS-től?!
Ill. a bétával kapcsolatban még érdekelne, h milyen lehetőségek vannak a skinezhetőséggel kapcsolatban, mintha régebben mutatták volna, h lehet majd sajátot betenni, ill. h elég sok varit lehet majd belőlük kihozni, de erről videó azóta se jött ki. Esetleg erről írnál pár sort, vagy készítenél videót?! Köszi! -
gyuri35 #11758 Sziasztok!Látom kilett írva a dátum.No nem baj karácsonyra meglepem magam vele,és egy új vinyóval meg egy GTX-el.
-
dgufoplast #11757
Nem vagy egyedül én is majd de leszünk még biztosan páran majd
-
vajo #11756 Pedig én azt terveztem :))) -
Csak azt nem értem hogy miért kéne módolni valamit amit kiadnak a piacra? Más megtudja csinálni akinek meg ez a szakmája az meg nem csinál ilyesmit. A Zé modeler egy kalap. Gondolom azért mondom mert én belender párti vagyok. S most nem az engedélyekről beszéltem hogy a globetrottert nem engedték és a többit. -
Csak azt nem értem, hogy a 3DS max programhoz van-e illetve lesz-e megfelelő exporter... Bízzunk benne, hogy igen, mert azt legalább többen tudják kezelni, mint a Zmodelert
-
Sztem nem véletlen, h szinte semmi "mod cucc" nem jött ki STDS-hez, 1-2 dolgot leszámítva!
És ez alapján nem sok jót jósolok az ETS2 módolásának sem, hisz a 2 játék egy és ua., csak a belbecs más.
Elvileg zmod3-mal lehet majd konvertálni ETS2-be, de az is tök új cucc lesz (zmod3), azt is lehet majd szinte újratanulni, meg mire elterjed a konvertálás mikéntje az is lesz jó pár hét!
Szal sztem senki ne remélje azt, h 1 nappal a megjelenés után már pakolja is be a módokat az ETS2be! -
Egy kis OFF:
nézegettem 1-2 gyártónak az új kamionjait, persze nem szakmai szemmel csak mint laikus és csak az új dizájnt néztem rajtuk és hát azt kell mondjam nekem speciel nem mind tetszik, főleg az új Volvo ami sztem borzalmas lett. Persze izlések és pofonok...
Akit még esetleg érdekelnek ezek az új dolgok és még nem látta őket itt találhat róluk 1-2 infót ill. képeket, videókat:
New Iveco Stralis Hi-Way
New DAF XF Euro 6
New Volvo FH Series
New MAN TGX Euro 6
Más: én bízom benne, h ezt a 2 modelt egyszer majd kiadja a készítője és viszont láthajuk pl. ETS2-be!
OFF vége!
-
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tudja-e, hogy STDS-ba hogyan lehet modellt beilleszteni, mert zModelerel próbálkoztam, de sajnos az alábbi hibáig jutottam:
"[model] Model geometry 'model/KRESZ/01_balkanyar_HUN.pmd' file magic/version 506d6711 - expected magic/version 506d6712"
Tudja-e valaki, hogy hogyan lehet ezt kiküszöbölni?
Előre is köszönöm!
ZoltáN! -
Azért lássuk be ez egy jó reklám a kamion márkáknak. Nem törnek és betekintés nyerhetünk a sofőrtérbe is. De ők tudják. -
Lolluki #11749 Így igaz :)
Megvan a Renault licenc is! :)
Jelenlegi állás:
Licencelt márkák: MAN, Scania, Renault
Nem licenceltek: DAF, Iveco, Mercedes, Volvo -
Új hír a blogon!
Nincs angol tudásom, de ha jól értem, megegyeztek a Renaulttal, megvan a licencük :) -
Hát ezek szerint túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Amiket idáig elolvastam, azok alapján bőven ha tartják is a 19. ei dátumot nem egy patch ot fognak kiadni. Ez szinte ezer hogy így lesz. Ez alapjárat aggaszt. Nekem tetszik az új külső és sok minden más is. Mesterien egyszerűsítenek a modellerek ahol csak tudják a kamiont a környező tájat és használnak nem nagyobb felbontású textúrát mint ami kell hogy meglegyen annak a hatása mintha gömbölyű vagy íves testet formálna. Tetszenek az újítások , de ha amit John Bart úr ír egy két dologgal kapcsolatban illetve a hajó átkeléseknél nem sikerül megoldaniuk megfelelő mód az eltelt időt, akkor csak belerondít az egészbe. Mindegy nem sok van hátra és amúgy is meglátjuk amit meg kell hogy lássunk. -
honnan van a beta?