banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • retoucher
    Én egy szóval nem írtam, h ezt az SCS-től várom el, azt írtam, h a "játékok" (általánosságba)!
    Mellesleg szeretném, ha én itt tartanék, h ilyen rendert tudjak csinálni! De mivel nem tartok itt, így ez nekem tetszik!

#11766: Nekem a szimulátor nem csak a fizikában merül ki, ha mindenben együttvéve, ergo, h minél élethűbben szimulálják a valóságot, vagyis ebbe beleértendő a kinézet (grafika) is!

ztajti: SCS játékokba csak Zmodelerrel lehet konvertálni, mert azt tudja egyedül kezelni a pmg fájlokat! A profik 3ds maxba modelleznek, amit aztán beimportálnak Zmod-ba és ott alakítják át "SCS kompatibilissá". Persze ha te mást használsz az se baj, a lényeg, h tudj belőle 3ds-t menteni, mert azt megeszi a Zmod is.
    Az, h a konvertálás viszont nem sikerül és a játék hibával kidob az már egy más kérdés!
    Én is próbáltam betenni egy oszlopot STDS-be, de nekem is kiköpte a játék vmi hibával! Meg gondolom másoknak is ez a gondjuk, mert nem igazán vannak módok STDS-hez.