Boltokban a Microsoft Office 2010
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lopod, akkor meg... ne lopj!<#ravasz1>#ravasz1>
És OTTHONRA minek több?
A legtöbb vállalati gépen is arra van az ofisz, hogy megnézzék egymás vicces prezentációit, és néha írjanak egy néhány oldalas xy dokumentációt valamirõl.
A legtöbb gépen lévõ ofiszt alig indítják el, nemhogy kihasználják...
100%-nak elég lenne az oo, 99%-nak még a google docs is. Nagyon sok vállalatnál még azért használnak ofiszt, mert a régi docjaicat más nem nyitja meg.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
doc: a 2007 elõtti Word fájlformátuma, kompatibilis módba kell kapcsolni a dokumentumot, és akkor el tudod ilyenben is menteni. Legfeljebb szétcsúszik vagy akármi -_-'
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Otthoni szövegszerkesztésre elég az iWork is. A gond csak az, hogy jelenleg mindenhol MS dokumentformátumokat kérnek, amivel sem az iWork sem az OpenOffice nem 100%-osan kompatibilis.
Akinek nem elég az fizessen ha már egyszer nélkülözhetetlen a munkájához.
HP+
s ha ez nem lenne eleg, kapsz egy x-et a kiterjesztesek vegere, ami ha egyebre nem jo, legalabb megkeseriti a regi verziot hasznalok eletet, ezzel is osztokelve oket "a valtasra".
A másik elképzelésem, hogy az európai viszonteladók olyan szinten gátlástalanok, amennyire csak lehetnek, és akkora haszonkulccsal dolgoznak, amekkora felfér a pofájukra. Szerencsére egy szoftver esetében a szélessávú internet korában a kutya sincs rákényszerítve, hogy Európában vásároljon. A szoftvert letölti közvetlenül a gyártó honlapjáról, kiköhögi az ottani árát, majd egy nyelvi fájllal "magyarítja" magának. Így van egy teljesen legális Office-sza. Az európai viszonteladók meg mind bekaphatják! <#mf1>#mf1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Otthonra valóban bõven elég lehet(NE) egy OO, csak kár, hogy tudás szintjén még egy office97' szintjén van. Sebesség terén egész sokat javult mostanában, de azért még van hova fejlõdni.
Valaki lejjebb említette az iWork-öt. Arról annyit, hogy még az OO is elveri, pedig tudjuk, hogy õ is hol áll..
A google docs meg arra jó SZERINTEM, h ha sürgõsen kell vmi szöveget elmenteni, vagy hirtelen nincs kéznél pendrive/ftp akkor oda feldobjuk és otthon lementjük, vagy fordítva stb.. De komolyabb munkára, de otthonira is kevés szerintem. Nagyon alapfeladatokra jó.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként ellennék az OpenOffice-al is, de amióta japánul tanulok, és kiejtés is kell idõnként a szöveg fölé, azóta visszaálltam Word-re. Valamiért az OOo-ban ezt nem tudják értelmesen megoldani :S
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
Valaki használ még ilyet? 😊
2, Kinyomtatod fájlba otthon (jó nyomtató drivert állíts be!) és azt viszed el.
Feltelepítesz egy ingyenes PDF író programot pl: PDF Creator majd amikor nyomtatsz akkor ott ezt választod ki. Ezzel a módszerrel leadhatod a prezentációd PDFben 😊
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Miért nem pdf? Hát mert 120x90 cm méretre sehogy sem volt hajlandó, semmilyen módszerrel átalakulni.
Na talán a 2010-es Office...😄
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8