68
  • Balumann
    #68
    Én az ArmA -t nem azért hoztam föl, merthogy az lenne a világ legjobb játéka és hogy azt kéne mindenkinek szeretni, sajnos nem, van nagyon sok hibája annak is. Csupán azért, mert szenben tényleg az ilyen szinte semmi újdonságot nem mutató (összelopkodott) ultralineáris, pár gombal (vagyis egy szar konzol controllerrel) könnyen végigjátszható, nagyobb százalékban agyatlan lövöldével szemben mertek bevállalni ilyen méretű projectet, és számos dologban példát vehetnének azok, akik PC-re akarnak eladni egy játékot (és mielőtt van pofájuk a warezt szidni, és a védelmet erőltetni, hogy hátha akkor többet el tudnak adni belőlük). Hogy miben azt alább leírtam (irányítás, fejleszthetőség, bővíthetőség, hosszabb támogatás, stb.).

    Én játékok terén nagyon sokminden evő vagyok, legfelső szinten a szimulátorok és taktikai fps-ek (minél realisztikusabb), alsó szinten meg a többi tucat (ide tartozik nálam a Call of Duty, nagy valószínűséggel az Uncharted is ide jönne, a nintendo játékai, régebbi pötyi játékok pl. Worms WP is, és még nagyon sok minden), tehát mondhatni nálam egyszint. Najó talán van egy alsóbb szint is az elkurt tucatok közé amikben még van valami jó is (pl a splinter cell convintion, ami végülis jó is volt, de mint splinter cell borzasztó, ráadásul a kinti helyen undorítóan nézett ki és még képes volt beakadni is, nem is értem...).
  • narumon
    #67
    Egyébként vicces, amikor azon vitatkoztok, hogy melyik játék jobb, mert ez kb. olyan, hogy melyik a szebb szín a piros vagy a kék? Minden ember más ezért más tetszik neki. Engem fegyverrel kéne fenyegetni, hogy máriózzak, vagy donkikongozzak, de azért is hogy ARMAval játsszak, viszont játszok olyan játékokkal évek óta nagy élvezettel amivel néhány embert ki lehetne kergetni a világból. Ettől még egyik játék sem lett jobb vagy rosszabb.
  • narumon
    #66
    Én mikor írtam hitetlenkedő ellenségeskedő kommentet? Másold már ide légyszi, hogy én is lássam. Azt meg hagy döntsem már el én, hogy mi tetszik nekem és mi nem.
  • Julius Caesar
    #65
    "egy agyatlan bugos ocsmány animációjú lövölde" A kiddytakony jelzőt kifelejtetted, ugy h pótolom a hiányosságot
  • Balumann
    #64
    "Részemről veled is befejeztem ahogy adammal,reménytelen (akárcsak a warez témakör)."

    Örülök neki, de ha folytatod, máshol is, én is fogom, amíg nem értek vele egyet.

    "A videó alapján megmondom a frankót a játékról szintű Uncharted-ről szóló baromságaidra pedig, ha innen nézem az összes ARMA a VIDEÓK ALAPJÁN egy agyatlan bugos ocsmány animációjú lövölde (nem az,én is ARMA-ztatm,de a videókból ez jön le)...."

    Hát nem tudom te hogy vagy vele, de én eddig akárhányszor negatív véleménnyel voltam videó alapján valamiről, mindig úgy lett játékban is (fordítva már volt persze sokszor, hogy nagyon jónak tűnt és közben nagy szar, ellenkezőleg még nem nagyon) amit láttam. Mostmár nagyon kíváncsivá tettél ezzel az Uncharteddel kapcsolatban, én már hallottam olyan véleményt is, aki nem az egekig istenítette.
    Másrészt a tapasztalatok akaratlanul is ott vannak, egekig magasztalt játékok, aztán hú az milyen szar de ott van a ...

    ArmA videókból meg ha az agyatlanság jön le (sokminden lejöhet, hogy pl. uncsi, bugos, túl bonyolult az egyszerű kikapcsolódáshoz, meg ilyenek, megértem), akkor tényleg nincs miről beszélnünk, ne is próbálj videók alapján véleményt megállapítani :P

    Ha kijönne pc-re az Uncharted 1-2 lehet én is élvezettel végigjátszanám ha nem szarnák el minden téren, bár a lövöldözős jelenetektől én akkor is röhögőgörcsöt kapok.

    Uncharted 2 -vel részben igazad lehet a saját stílusában (mindenkinek meg úgyse tetszhet), a pcvskonzol-warez témában viszont nagyn nem.
  • Skynet
    #63
    Részemről veled is befejeztem ahogy adammal,reménytelen (akárcsak a warez témakör).
    A videó alapján megmondom a frankót a játékról szintű Uncharted-ről szóló baromságaidra pedig, ha innen nézem az összes ARMA a VIDEÓK ALAPJÁN egy agyatlan bugos ocsmány animációjú lövölde (nem az,én is ARMA-ztatm,de a videókból ez jön le)....
    Kaland akciójáték téren pedig tetszik nem tetszik az Uncharted 1-2 vastagon fenn csücsül a trónon,a tomb raidereknek is ilyen színvonalon kéne készülni,de ettől távol vannak.
  • Balumann
    #62
    Jaj már megint ez a "nehéz megérteni", miért lenne nehéz. Nem nehéz az, csak nincs értelme, mert nem az! Vagy ennyi erővel akkor az Uncharted 2 is lehet az...

    "Armed assault hatalmas szabadságát és AI-ját szerintem ne firtassuk,olyan botrányosan bugos szemét az egész,az AI pedig sík hülye. Látom ezt az irányt díjazod.:)"

    Való igaz, hogy rengeteg hibája van, és az is hogy alapból az 1-ben és 2-ben is (bár utóbbiban már a patch sokat javít) az AI nagyon gyenge. Azonban most a jön a lényeg, a játék lehetővé teszi különféle addonok használatát, többek között olyan addonokét is mint a grouplink, vagy az ACE mód.
    A grouplink főként AI módosító (meg jónéhány effektet is rak be), teljesen felülbírálja és irányítja az AI-t, csoportokba szerveződnek, fedezékbe bújnak, ha nem látnak mozognak és keresnek, átkutatják az épületet is, beszállnak járművekbe és fegyverekbe (elütni is megpróbálnak ha tudnak), lefekszenek ha lőnek rájuk, nem mindig találnak el, erősítést hívnak, ha nincs fedezék füstöt dobnak, gránátoznak, stb. Ugyan ez az addon létezik a 2-höz is, bár abban inkább az ACE 2 módot használják, ami meg szinte már teljesen más, milliószor jobb játékot ad, missziókat is már csak ahhoz adnak.
    Én kb. másfél évig játszottam az 1-el főként coopban, és néhány hónapig a 2-vel is (gépigénnyel problémák is vannak). Ha lesz jobb gépem valószínűleg eredetiben is megveszem a 2-t (vagy az újat ami hamarosan jön).

    Az ArmA 2 storyban (ami coopban is végigvihető ugye) is nagyon jó volt, sok helyen nagyon izgalmas, sok helyen meg kicsit lazább, inkább keresgélős, információszerzős.

    Úgyhogy igen jól látod, inkább ezt az irányt díjazom, mint az *Uncharted féle tucatfosokat*.

    Nem várom el, hogy minden játék annyira bonyolult és összetett legyen mint az ArmA (sőt ne is próbálkozzanak, mert ahhoz tudni is kell játékot készíteni), de szóval egy kicsit elegem van az ilyen pár gombos, gamepaddal irányítható, teljesen lineáris, inkább interaktív filmnek tekinthető, néhol teljesen képtelen lövöldözős jelenetekkel és béna AI -val rendelkező TPS/FPS -ekből.

    Jah és csak hogy értsd miről papoltam a másik topikban a pc-konzol vitánkon (a válaszomat vszínűleg nem nézted már), hogy mit értek azon, hogy nem használják ki a PC lehetőségeit. Írtam a módkészítést, pályakészítés, küldetésszerkesztés (coop és multiplayer is), scriptelhetőség és fejleszthetőség, az irányítás testreszabhatósága (pl. működik a freetrack nézelődéshez (szinte bármilyen olcsó webkamera és fejlámpa), joystick a repülőkhöz, gamepad a földi és vizi járművekhez, billegér a katonáskodáshoz), és stb.
  • Skynet
    #61
    Látom nehéz épp ésszel megérteni hogy a kiddytakony egy jelző,semmi más akárcsak az amcsibroáf, stbstb..
    Scorpeon pedig összefoglalta a lényeget tökéletesen.

    Baluman: Armed assault hatalmas szabadságát és AI-ját szerintem ne firtassuk,olyan botrányosan bugos szemét az egész,az AI pedig sík hülye. Látom ezt az irányt díjazod.:)
  • Julius Caesar
    #60
    Miért van skynet HSZ-einél déja vu érzésem meg hogy mintha olvastam volna ezt?

    Amúgy azon kívül van érved hogy "kiditakony szarság" vagy ez már a piros hetes?
  • Balumann
    #59
    "Szerintem azok után amekkora baromságokat írtál az UNCHARTED 2-ről (úgy hogy simán egyértelmű hogy élőben még csak nem is láttad), és ahogy beégetted magad a példavideóval amiben gyakorlatilag agyon dicsérik (nem ok nélkül) a játékot és a végén 9.5-el jutalmazza ign, ne várj tartalmas beszélgetést..:)"

    Nah először is. Nem baromságokat írtam, hanem véleményt videók és képek alapján, élőben valóban nem láttam erre utaltam is. Ettől függetlenül a videóban egyértelműen látszik, hogy milyen idióta AI és lövöldözős jelenetek vannak, és mennyire lineáris a játékmenet, inkább mondható interaktív filmnek (Call of Duty szerű), de ha Armed Assault méretű pálya és szabadság van benne, és minden rád van bízva, hogy milyen taktikával oldod meg az adott feladatokat, akkor elnézést kérek. Az "akkora baromságok" véleménnyel meg nem tudok mit kezdeni, fejtsd ki. Én 2010-ben már nem díjazom ezt az irányt, mégha tényleg élvezettel végig lehet vinni 1-néhány alkalommal (mert ez kevés).

    "A kiddytaknyon meg nem tudom mit vagy kiakadva,ugyanolyan jelző mint például a Gears of war szerű vagy játékokra az amcsibroáf. Tucatfps-ekre agyatlan lövölde...Stbstb..."

    Lehet egy kicsit tényleg túlreagáltam a dolgokat, a kiddienek akkor sincs semmi értelme, takonyt még megértem, bár azt se értem, hogy hogy lehet egy játékra mondani. Csakazért mert túl vannak árazva meg viszonylag kevés az újdonság bennük és nem lettek színvonalasabbak sem szerinted (amivel én mondjuk azok alapján amiket láttam, nem értek egyet), nem tudom, hogy miért kell ilyen értelmetlen jelzőkkel illetni. És igen, felháborító.

    "De ettől még a tények nem változnak. A nintendo túlárazott technikailag visszamaradott játékgépet ad el"

    Ebben részben igazad van, a nintendo nem látta szükségesnek a hardverek fejlesztését, inkább az irányítást próbálta élvezetesebbé tenni, és ennek megkérik az árát - lehet hogy irreálisan. Én az összes konzolt túlárazottnak tartom.
  • 5c0rp330n
    #58
    omm.. semmi, csak epp most mondtam valakire h ekkora nintendo-buzit meg nem lattam, erre kozvetlenul utana jossz te, aki a vilag egyik legjobb jatekara vagod ra hogy igenytelen anelkul hogy barmit tudnal rola, mikozben azt a gyartot veded aki 30 eve ugyanazt a bullshitet fossa magabol es adja el ugyanazt minden generacioban kb 5-szor (olyan neveken mint Super Epic Paper Mario World Galaxy Land Kart Racing Singing Adventure All-Star Bros. 7: The Thousand-Year Door Returns 3), olyan jatekokban, amik semmivel sem szinvonalasabbak, mint a legelso mario volt 1981-ben. azt gondolna az ember hogy ilyen elvetemult velemenye a foldon max 1 embernek lehet, erre rogton utana itt van megegy, ugyanabban a topicban. ijeszto.
  • Skynet
    #57
    Apropó 3ds:

    "A technológia hátránya, hogy a kijelzőt szemből kell nézni, ha csak kicsit elfordítjuk oldalra a kütyüt, már szétesik a kép. A megoldás másik hátulütője, hogy érzékenyebb játékosoknak fejfájást okoz, és eléggé fárasztja a szemet. Ebből a szempontból nem jobb a szemüveges 3D technológiáknál"
  • Skynet
    #56
    Szerintem azok után amekkora baromságokat írtál az UNCHARTED 2-ről (úgy hogy simán egyértelmű hogy élőben még csak nem is láttad), és ahogy beégetted magad a példavideóval amiben gyakorlatilag agyon dicsérik (nem ok nélkül) a játékot és a végén 9.5-el jutalmazza ign, ne várj tartalmas beszélgetést..:)
    N64-et ne keverd össze a jelenlegi nintendo generációval. N64 anno nem volt sem túlárazott sem technikailag elmaradott és a játékaik színvonala is messze túlmutatott a jelenlegi nintendo generáción,sokkal jobban szűrték a játékokat mint most. A kiddytaknyon meg nem tudom mit vagy kiakadva,ugyanolyan jelző mint például a Gears of war szerű vagy játékokra az amcsibroáf. Tucatfps-ekre agyatlan lövölde...Stbstb...
    Csak felhúzza magát rajta pár elvetemült nintendo fanatikus, és vérig sértve egyből elkezdik okádani a baromságaikat.
    De ettől még a tények nem változnak. A nintendo túlárazott technikailag visszamaradott játékgépet ad el. Ha nem venné senki és megszorulnának lehet még sikerülne egy minőségi konzolt is összeberhelniük ugyan ezért az összegért ahogy anno tették.
  • zola2000
    #55
    Mellesleg ha megnézed a 3DS listát láthatod hogy készül rá még jópár, lehet csemegézni, mellesleg itt van a lista: LINK

    Érdekes, hogy ott nem voltak hitetlenkedő, ellenséges kommenttek (tudom, mindjárt beregisztrálsz, aztán írsz párat : )
  • zola2000
    #54
    Jó, most ezek csak az első játékai a gépnek...
  • narumon
    #53
    Oda is írtam, hogy ÉN! Elismerem hogy sok konzoljuk fogy és nincs is ezzel gond. A márióval sincs gond gondolom, én csak egyszerűen nem tudok ilyenekkel játszani, ezért nincs is Wiim.
  • narumon
    #52
    "Az MGS és a Resi hol 7 éves szintű?"

    Ez két játék. Ezért konzolt venni? (Ebből ráadásul az MGS tök hidegen hagy)
  • Balumann
    #51
  • Balumann
    #50
    Egyre inkább elszörnyülködök ezeken a hozzászólásokon. Nemazért mert nincs igazság benne, hanem azért, mert ezt úgy állítod mintha ez nem lenne tökéletesen igaz a nextgen konzolokra és a PC-kre (multiplatformokra) is. A Nintendora készült játékok meseszerű világban játszódnak, ebből adódik az is hogy a jólismert karaktereiket könnyen átvihetik bárhova, akár más stílusu játékba is. De különbség a játékok között van annyi bőven, mint a többi konzolra kiadott játékok közül... vagy talán mondj egy nextgenes játékot, ami annyival több újdonságot mutat, mint pl. a most bemutatott nintendo játékok...

    A kiddienyáltakonyra meg nem tudok egyszerűen mit mondani (és nem is akarok, mert nem akarok bűntipontot kapni). Még attól se tudnám elfogadni az ilyen értelmetlen jelzőt, aki kizárólag a legprofibb szimulátorokkal hajlandó játszani.
    Én katonai szimulátorral (Armed Assault), repülő és heliszimulátorral is (Flight Sim X, IL-2 Sturmovik, Black Shark) játszok/játszottam sokat, meg mindenféle FPS/platform/autós stílussal, de ugyanúgy élveztem a márió, bomberman, zelda stílusu játékokat és manapság is játszogatok n64 emulátorral velük. Ettől függetlenül még csak nem is azt mondom, hogy hülye akinek nem tetszik, de ez a kiddietakonyozás - maradok az előző véleményemnél, undorító, pofátlanság, nagyképűség, és még sok jelzőt tudnék rá mondani de nem folytatom.
  • shaddam
    #49
    Engedjétek meg hogy egy konzolos topikból idézzek:

    Évek óta adja el ugyanazokat a (kiddienyáltakony)játékokat futószalagon a nintendo.Képen szarnak vele és utána élvezettel le is nyaljátok.Most meg lesz egy bélyegnyi képernyőn 3d, de olyan grafikával hogy a szemed kiböki majd a pixel.

    Amúgy a miki egeres festegetés bevallom jó ötlet :)
  • 5c0rp330n
    #48
  • Macccy
    #47
    Ez a Mickey ... áááá ... kell ... És a Nintendo konferencia előadóinak is jobban tetszik az előadásmódja, hogy elbeszélik rendesen, nem csak demózzák a kivetítőn a dolgokat rövid felvezetéssel ...
  • Macccy
    #46
    Vicces ami itt volt / van ... Skynet srác tényleg néha kicsit elhamarkodott, talán kicsi "fanboy" is, de ne bántsátok azért szegényt, no. Nekem személy szerint nagyon tetszik a Wii, noha még csak X360-am van, de majd lehet veszek egyet, feőként ha nem válik be mégse a Kinect a gyakorlatban. Nem volna egyébként baj, nem lenne igazából konkurencia egymásnak ez a kettő, ahogy a Sony sem, mert másfajta játékok vannak valóban. De nem kéne le-kiddytaknyozni, kurvajó ötletes játékokat tálal a Wii, ifjúkorom legjobbjait idézi jónéhány cím! Ez az EPIC Mickey pedig nagyon állat lehet még! Az kéne ...

    Az is vicces amúgy, honnét indult ez a flém-vita-trollság, nevezzétek akárminek. #1-2. hozzászólás ... Tény, hogy a Nintendo tényleg jól csinálja és a SONY konferencia pedig tényleg nagyon "szánalmas" volt, ezen nincs mit szépíteni. Kár is ilyesmiért vitát kirobbantani ...
  • Balumann
    #45
    példavideó mégegyszer, mert elrontottam előbb
  • Balumann
    #44
    Skynet: én abszolut megértem, hogy neked nem tetszenek a Nintendora készült játékok, és a megoldásait se tartod jónak, de ez a kiddytakonyozás egyszerűen undorító. Nagyon is jó, élvezhető játékok, hosszú ideig le tudják kötni az embert, ötletesek, és gyerekek, felnőttek is játszanak vele igen szép számban, tehát fel nem foghatom ezt a hozzáállást.

    A másik, hogy már többször látom, hogy ezt az Uncharted 2-t dicséred/dícséritek, hogy ez hogy üt mindent grafikában meg játékmenetben is...

    Hát én nem tudom, egyrészt grafika, én azt látom hogy a közeli dolgok jól ki vannak dolgozva, pár méterre meg már agyonblurozott fos minden. Én még nem láttam olyan képet, amiből az ellenkezője derülne ki, pl. itt van ez:


    Ha meg a játékmenetet nézzük, pl. itt egy videó, amiből az derül ki hogy vannak jó bescriptelt jelenetek (gondolom jó story is), de írtó gagyi és teljesen képtelen lövöldözős jelenetek, szar animációk, teljesen lineáris egyértelmű buta játékmenet (ezutóbbi lehet nem igaz).
    1x biztos végigvihető, talán élvezhető is, de nem értem egyszerűen, hogy hogy lehet ezt egy lapon említeni bármivel. Én EZT tartom teljesen igénytelenségnek!
  • adam first
    #43
    Igazad van öcsém, adjad ki magadból.
  • 5c0rp330n
    #42
    szent isten, ilyen elvakult szerencsetlen nintendobuzit sem lattam meg, pedig errefele aztan sok balfasz megfordult mar
  • adam first
    #41
    A témához hozzászólva, ami nagyon tetszett Donkey Kong végre visszatért, a Retro Studios a sikeres Metroid reboot után, úgy látszik, feléleszti Kongot és társait. A Raren kívül még a Nintendonak sem sikerült normális DK epizódot összehoznia, én bízom a Retros srácokban a DKC trilógia minden idők legjobb SNES és legjobb 2D-s platformjátéka címet viseli nálam. Aztán új Metroid, ami ez úttal a Team Ninjatól, nekem nagyon bejött a SNES-es epizódokat idéző hangulat áradt a trailerből. Waren Spector új játéka Epic Mickey, remélem tényleg Epic lesz, pontosan ilyen játékokat hiányolok a konkurencia gépeiről. Új Zelda az egyetlen játék, ami engem teljesen hidegen hagy, Zeldákat sosem szerettem. Mario foci érdektelen, a nagygépes Mario Galaxy már megélt egy folytatást, na, az az igazi 3D platformerek királya.
    Nintendo 3DS érdekes az N ismét megmutatja, és nyugodtan kijelenthetjük PSP Game Over. :)))))))))
  • adam first
    #40
    34# hsz Idézem: "Részemről be is fejeztem", komolyan feldobtad a délutánomat. ;-)
    Már a 34-es kommentedben is befejezted, de azért született még egy 36-s hsz. Nem baj, csak így tovább legyen még min röhögnöm Syknet. Csak vigyázz, ne hogy még a végén még saját magaddal is összevesz. :)))
  • zola2000
    #39
    Azoknál még sima régi DSemre is jobb gammák jönnek :)
  • zola2000
    #38
    Vagy: irtak rá egy N64 emulátort, azért a sok n64 port...
  • farxis
    #37
    ez egy fos! iphone sokal job meg ipad!!!!!444
  • Skynet
    #36
    Látom sikerült ovi szintre menni. Apukád is erősebb az én apukámnál gondolom...:D
    Osszad az észt a konzolos fórumban ha akarod.:)
    A baromarcú pedig te vagy,röhögcsélsz a semmin,hülyeségeket beszélsz és ha benéznél a konzol topikba láthatod az álatlános véleményt a jelenlegi konzolgenerációkról,és az elmúlt pár napban a nintendo-rol...Szerencsétlen...:)

    Na innen off.
  • adam first
    #35
    Fáj az igazság. :)))
    Hiába jelenleg az egész fórum a baromságaidon röhög.
    És még valami, olvasgass csak vissza az sg PlayStation 2, MGS3, Driver, Onimusha, DMC fórumaiba (only for PS2), ne lepődj meg ha úgy 2005-2006-2007 környékén megtalálod a nevem, mint aktív PS2 Fat tulaj, szóval megint ki a baromarcú?Én már akkor PlayStation-tem, amikor te még a taknyodat törölted le az arcodról, hogy utána elmajszolgasd.
  • Skynet
    #34
    Látszik csak egy sima sony haterkedő baromarcú vagy akinek gyakorlatilag zéró köze volt a PS2 játékkínálatához (Amire sok szemét jött,de a mai napig a legtöbb tartalmas cím is a konzolok közt).:)
    Részemről be is fejeztem felesleges ilyen idiótákra egyáltalán reagálni:)
    Nem,sem a GC sem a Cube nem volt szar a szememben,nem tetszett rajta a játékkínálat,Cube-on 1-2 cím boxon 3-4 cím,ennyi.
    Feleslegesen fröcsögsz:)
  • Julius Caesar
    #33
    Kiddytakony így, kiddytakony úgy, kiddytakony amúgy...
    Unalmas vagy. A nintendo megfogta azzal az MS-t és a Sonyt, hogy kreatív, szórakoztató gépet adott ki. A többi meg feldughatja most a hádészuperfelbontású-sédersedó satöbi gépeit.

    All in all, a nintendo most ügyesebb, mint a másik kettő. Ha ezt nem látod be... Akkor te mindent elhiszel!

    Miért fúrja az oldalad hogy a nintendo szénné keresi magát, talán irigy vagy, hogy nem a te kedvenced a legjobb, a leggyorsabb és a legfaszántosabb? Vagy miért vagy ekkora fanboy? Hogy lehet egy cégért rajongani?
  • shenmuedc #32
    A sony konferencián több ismerősömmel egyetemben konkrétan bealudtam. Minél pörgősebb játékokat mutogattak annál unalmasabb volt puska,autó,sport,puska ,autó,sport...és így tovább (ásít)
  • wackydog
    #31
    Nem vagyok nagy hozzaerto volt szerencsem mindharomhoz nintendonal maradtam,mert valjuk be, egyedul gubbasztani egy szobaban es egy fejhallgaton masokkal beszelgetni ,hosszutavu jatekoknal depresszios lehet ,en inkabb athivom a spanokat ,nyomunk par sort,bort,palinkat.....aztan megprobaljuk megoldani a 7 eves kiddytakony jatekot amin, rosszabb esetben szetvisitottuk magunkat, hajnalig....


    Jah es szerintem a 3D Tv-d ugy dobod a kukaba http://tech.uk.msn.com/features/photos.aspx?cp-documentid=153691597&page=4
    a megjeleneskor,hogy a gyarto sirni fog...
  • adam first
    #30
    Ne haragudj, de ez a best off. :D:D:D Vidám lett a délutánom neked köszönhetően. Idézem, szöveg:
    "Egy playstation 2 tudását épphogy megközelítő gépért elkérni egy kisebb vagyont" Nem számít, hogy az előző generáció legretekebb gépe a PlayStation 2 volt, bizonyos adottságokban még a Sega Dreamcast is megalázta. Rémálom volt rá fejleszteni, a legtöbb szemét erre a gépre jött ki, de az akkor és ott neked tökéletes volt, sőt az volt a köcsög aki nem a leggyengébb gépre mert exkluzív játékokat fejleszteni. Az akkori legerősebb gépek a GC, X-box pedig szar, volt a szemedben. Csak a gyps állatok nem vették észre, hogy a Sonyt körberöhögték. Most bezzeg ami nem a legfejletebb (lásd Wii, X360) a szar, szemét, gagyi kategória.
  • adam first
    #29
    "Attól hogy a Microfost és a Sanyi mozgásérzékelőzik még nem fogják megelőzni a nintendo-t mivel ahhoz a játékaiknak is jelentős mennyiségben kiddytakonynak kéne lenni." Ne feledd apró troll, ha anno nincs a SNES a kiddytakony játékaival, akkor te most nem írogatnád a baromságaidat ebbe a fórumba és nem Plésztésönöznél otthon.