Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt nehéz game amúgy
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
#1811 XDDDD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"The trees move. Do you not see it?"
Nem volt az azért annyira rossz:)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szóval, akkor dobjam ki a szemétbe, amit letöltöttem és mit is töltsek le helyette?
Ja, és ha letöltésre kerülne a sor, akkor direkt linket.. Tudom sokat akarok, de sietõs.. Kösz!
Rage47, téged nem találtak meg.:/
SPOILER!!!! Egyébként ez a fõszereplõ hogyan került a tesztekhez? Mert a végén valami búza mezõn kötött ki szal gondolom lehet,hogy a Földön lakik. Elsõ résszel nem játszottam.
Szerk, ui: Nem is merek rákérdezni, így inkább csak sóvárgok: hogyan fogom én azt megcsinálni, hogy miután végigvittem a coop-ot egy olyannal csinlájam meg a tutorialt, aki még nem játszott vele.....:)
biztos volt már de azért belinkelem a coop credits zenéjét hátha még valaki nem hallotta,pedig szerintem marha jó ,sõt!
Portal 2 Coop Song
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
én kérek elnézést
"The trees move. Do you not see it?"
játék legvégét a gránátos részeket bírtam, de többet errõl nem fogok elárulni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
néven, IP címem 94.21.181.14
lehet csatlakozni, aki akarja tolni dobjon egy privit
ez volt az egyetlen rész, ahol a video segítségét kellett kérnem a többire valahogy magától értetõdõ módon rájöttem.
elején a lézeres kockás pálya mókás volt
Én fél órát vacakoltam egy pályán, mire rájöttem, hogy nem csak a szemben lévõ fal fogad portált <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE