2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• steweee
    mennyivel nehezebb mint az első rész ? vagy gondolkodtatóbb ? arra emléxem ,hogy az első nagyon jó és új dolog volt, néha elég nehéz, de azért sikerült végigvinni önállóan is, külső segítség nélkül, és nagyon lekötött...
  • MerlinW
    L4D2 DLC már csöpög, tehát valszeg jön a Portal is nemsokára. Azt írták együtt jön a kettő.
  • Rage47
    soon :D
  • FSpofon
    The upcoming DLC will have leaderboards as well as an all-new co-op course with its own story.

That's right, its own independent story.

Oh yes, the DLC is going to come out soon. Pretty darn soon.
  • Aquir
    nah az új notebookommal végig tudtam játszani a játékot most :D

az achievementekkel már nem nagyon foglalkozom (ellenben az előző részben az összeset megcsináltam), már nincs nagyon időm ilyenekre:)
    Amikor most néztem a Garry's modban mondjuk van egy 1 évnyi non-stop játékot igénylő achi :D az elég szép
  • MerlinW
    Talent Show - Coop, Mobility Gels, Chamber 6
  • RelakS
    melyiket? Bár gondolom, koop-os
  • MerlinW
    Kaptunk egy új acsit:)
  • lolSL
    az ingame boltban 7 euro a complete pack
  • Rage47
    Steamben Library - Portal 2 - jobb egér - Proterties - Set Launch Options - - console
  • bodajoci
    Jah amúgy mivel jön elő a konzol a játékban? Mert én a maps könyvtárban indítom el azt a mapot amit ép végig akarok csinálni azt csá. Nyomkodtam én mindenféle billt, de nem jött elő a konzol.:-D
  • bodajoci
    Végigküzködtem az Override mapot. Bazzeg agyaltam egy csomót. Igaz az alapjátékon is.Mi értelme jutubozni, avval csak megölik a játék lényegét. Így legalább tovább tart:-)
  • RelakS
    jóféle :)
  • Rage47
    Spoiler lehet benne
  • Rage47
  • bodajoci
    Hatalmas volt ez a gém. Kár h vége...
  • kjhun
    Kinn egy újabb patch hozzá.

Lásd itt
  • UnkownCommander
    Hali mindenkinek!Most vittem végig a játékot,és nagyon tetszett!A cooppal még nem játszottam,ha valakinek lenne kedve játszani vegyen fel steamen.Steam nevem ugyanaz mint itt.
  • kotar
    Portal 2 credit songra egyik kommentelő:

Portal 1: Still alive
    Portal 2: Want you gone
    Portal 3: Why the fuck are you still here?

• Csokis
    Nem, hanem olyan mint a PS Move vagy a Wii Remote.
  • MerlinW
    olyan, mint a Kinect.

• kotar
    Kitalálom... Egy 200 euros kontroller amit csak japánban tudsz beszerezni és életedben először és utoljára játszol vele, mert soha az életben nem adnak ki rá mást.
  • pointer4
    "Razer Hydra PC controller"
    Ez mi az isten nyila ?
  • Atkamon
    Csodás...
  • Csokis
    Elusive PC Portal 2 DLC arrives

There are 10 new levels available for Portal 2, but only if you have a Razer Hydra PC controller.
  • RelakS
    #1872-ben ott a videó... vagy mit akartál? :D
  • kotar
    hagyjuk
  • kotar
    Portal 2: 37 euro Szemüvegek,sapkák a játékban: 2,49 euro Egy : Felbecsülhetetlen. Minden másra ott a

http://www.youtube.com/watch?v=6UTFuDnIf4k
  • kotar
    Azért sem sikerül
  • kotar
    Portal 2: 37 euro Szemüvegek,sapkák a játékban: 2,49 euro Egy : Felbecsülhetetlen. Minden másra ott a
  • kotar
    elrontottam
  • kotar

[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=6UTFuDnIf4k[spoiler]
  • RelakS
    I'minspace! Needtoseeall!!!444
  • kotar
    Random emberekkel co-opozok és már mindegyik végig vitte a multit.Mindegyik mutatja hpogy mit hogyan kell és ez így nem jó.Valaki sürgősen jöjjön!Köszönöm (Forever alone face)
  • kotar
    Senki? Szomorú :(
  • kotar
    Van valaki aki még nem tart a co-op 4. chapterjénél? Mert én a 3.chapter utcsó pályájánál tartok,vagyis azt még nem fejeztem be.
  • RYO21
    Hát igen, 2011 januárja óta a Portal 2 az első igazán jó játék, ami megjelent!
  • Rage47
  • kotar
    Esküszöm hogy ez az évtized játéka itt 2011-ben.Most vittem végig és a sztori megható,ugyanúgy vicces és látványos.Mindenkinek ajánlom aki szeretne elmerülni a történetben,vagy akár akar egy jót nevetni.Ja és még valami:SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCEEE!
  • Zomil
    szegényke...de ne add fel...az oviban biztos támogatni fognak!