2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
steweee #1901 mennyivel nehezebb mint az első rész ? vagy gondolkodtatóbb ? arra emléxem ,hogy az első nagyon jó és új dolog volt, néha elég nehéz, de azért sikerült végigvinni önállóan is, külső segítség nélkül, és nagyon lekötött... -
#1900 L4D2 DLC már csöpög, tehát valszeg jön a Portal is nemsokára. Azt írták együtt jön a kettő. -
#1899 soon :D -
#1898 The upcoming DLC will have leaderboards as well as an all-new co-op course with its own story.
That's right, its own independent story.
Oh yes, the DLC is going to come out soon. Pretty darn soon.
-
#1897 nah az új notebookommal végig tudtam játszani a játékot most :D
az achievementekkel már nem nagyon foglalkozom (ellenben az előző részben az összeset megcsináltam), már nincs nagyon időm ilyenekre:)
Amikor most néztem a Garry's modban mondjuk van egy 1 évnyi non-stop játékot igénylő achi :D az elég szép -
#1896 Talent Show - Coop, Mobility Gels, Chamber 6 -
#1895 melyiket? Bár gondolom, koop-os -
#1894 Kaptunk egy új acsit:) -
#1893 az ingame boltban 7 euro a complete pack -
#1892 Steamben Library - Portal 2 - jobb egér - Proterties - Set Launch Options - - console -
bodajoci #1891 Jah amúgy mivel jön elő a konzol a játékban? Mert én a maps könyvtárban indítom el azt a mapot amit ép végig akarok csinálni azt csá. Nyomkodtam én mindenféle billt, de nem jött elő a konzol.:-D -
bodajoci #1890 Végigküzködtem az Override mapot. Bazzeg agyaltam egy csomót. Igaz az alapjátékon is.Mi értelme jutubozni, avval csak megölik a játék lényegét. Így legalább tovább tart:-) -
#1889 jóféle :) -
#1888 Spoiler lehet benne
-
#1887 -
bodajoci #1886 Hatalmas volt ez a gém. Kár h vége... -
kjhun #1885 Kinn egy újabb patch hozzá.
Lásd itt -
UnkownCommander #1884 Hali mindenkinek!Most vittem végig a játékot,és nagyon tetszett!A cooppal még nem játszottam,ha valakinek lenne kedve játszani vegyen fel steamen.Steam nevem ugyanaz mint itt. -
kotar #1883 Portal 2 credit songra egyik kommentelő:
Portal 1: Still alive
Portal 2: Want you gone
Portal 3: Why the fuck are you still here?
-
Csokis #1882 Nem, hanem olyan mint a PS Move vagy a Wii Remote. -
#1881 olyan, mint a Kinect.
-
kotar #1880 Kitalálom... Egy 200 euros kontroller amit csak japánban tudsz beszerezni és életedben először és utoljára játszol vele, mert soha az életben nem adnak ki rá mást. -
#1879 "Razer Hydra PC controller"
Ez mi az isten nyila ? -
#1878 Csodás... -
Csokis #1877 Elusive PC Portal 2 DLC arrives
There are 10 new levels available for Portal 2, but only if you have a Razer Hydra PC controller. -
#1876 #1872-ben ott a videó... vagy mit akartál? :D -
kotar #1875 hagyjuk -
kotar #1874 Portal 2: 37 euro Szemüvegek,sapkák a játékban: 2,49 euro Egy : Felbecsülhetetlen. Minden másra ott a
http://www.youtube.com/watch?v=6UTFuDnIf4k -
kotar #1873 Azért sem sikerül
-
kotar #1872 Portal 2: 37 euro Szemüvegek,sapkák a játékban: 2,49 euro Egy : Felbecsülhetetlen. Minden másra ott a
-
kotar #1871 elrontottam
-
kotar #1870 Portal 2: 37 euro Szemüvegek,sapkák a játékban: 2,49 euro Egy : Felbecsülhetetlen. Minden másra ott a
[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=6UTFuDnIf4k[spoiler] -
#1869 I'minspace! Needtoseeall!!!444 -
kotar #1868 Random emberekkel co-opozok és már mindegyik végig vitte a multit.Mindegyik mutatja hpogy mit hogyan kell és ez így nem jó.Valaki sürgősen jöjjön!Köszönöm (Forever alone face) -
kotar #1867 Senki? Szomorú :( -
kotar #1866 Van valaki aki még nem tart a co-op 4. chapterjénél? Mert én a 3.chapter utcsó pályájánál tartok,vagyis azt még nem fejeztem be. -
RYO21 #1865 Hát igen, 2011 januárja óta a Portal 2 az első igazán jó játék, ami megjelent! -
#1864 -
kotar #1863 Esküszöm hogy ez az évtized játéka itt 2011-ben.Most vittem végig és a sztori megható,ugyanúgy vicces és látványos.Mindenkinek ajánlom aki szeretne elmerülni a történetben,vagy akár akar egy jót nevetni.Ja és még valami:SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACCEEE! -
#1862 szegényke...de ne add fel...az oviban biztos támogatni fognak!