Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> nekem az tetszik, hogy jól van optimalizálva és ennek ellenére egész szép a grafika...abszolút nem szaggat

nem volt nehéz game amúgy

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Smuge
Napi 2-3 pálya mellett persze... :) Nem siettem el , pont elég volt legalább tovább tartott

Atkamon
Hogyhogy egy hónapig tartott?:D

Smuge
Kemény 1 hónap alatt sikerült kipörgetnem ezt a csodát. Szinte semmit nem játszok pc-n de ez zseniális. Ezerszer inkább egy ilyen mint a crysis :)

Rage47
szuper
Atkamon
Ááááh!! *sikongat összevissza*

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

5c0rp330n
szerintem qrvara nem mulja alul az elodjet. inkabb ugy mondanam, hogy az elso egy rovidke kiserleti kezdemenyezes volt, amit a 2 teljesit ki egy teljes, osszetett kis vilagga.

Ez tény:)

#1811 XDDDD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

:DD
Rage47
<#nevetes1>
Calver
MerlinW
Önmagában nem volt rossz játék, de messze alulmúlta az elõdjét.

[merlinw.org]

Nah ne kelljen csalódnom!!!!:D

Nem volt az azért annyira rossz:)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Valaki aki még nem coopozott írjon nekem!!!:) Már csak a professor portal achi hiányzik.
artschi
itt hová kell klikkelni? <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

csokalaci
Pedig reméltem, hogy elég feltûnõ lesz.

http://facebook.com/musicleander

RelakS
kevés lesz az a nyíl

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Rage47
kitöröltem a hsz-ét, és így sem esett le neki :D még direkt át is írtam a warez szót, hátha a sok gyökér nem érti...
csokalaci

http://facebook.com/musicleander

RelakS
nem varezolsz, megveszed, nincs gond

Hint: a warez topikra fent van link...

Csá! Egy kis problémám adódott. Torrentel letöltöttem a Portal2! Telepítem, Crack és indítanám. „appid is not configured” hibaüzenet. Megy az OK. Indul a game, de csak két választásom akadt. Kilépni vagy no steam. Persze, h no steammal semmi reagálás.
Szóval, akkor dobjam ki a szemétbe, amit letöltöttem és mit is töltsek le helyette?
Ja, és ha letöltésre kerülne a sor, akkor direkt linket.. Tudom sokat akarok, de sietõs.. Kösz!
aaa
Na végigvittem a coop-ot is. 48/50 az achi-lista, 3 ölelés és a kezdõ kitanítása hiányzik. Feltételezem utóbbi fog is egy darabig..:/ Rage47: téged felvettelek, jöhetnél ölelkezni..:D
Nemtom nekem bejött:D Na abbahagyom az OFF-ot.
MerlinW
Pedig a Mafia 2 egy utolsó szemét az elsõhöz képest:)

[merlinw.org]

Hmm ezt én se tom. Maffia nál is a 2. részt kezdtem mert elsõt kipróbáltam de az nem nagyon tetszett.
Nem.:) Nekem Versy a nevem.
Rage47
pedig valami Angel felvett ma steamen, aszittem te vagy
Úgy látom nem sokan akarnak ölelgetni, mert senki sem vett fel..:D

Rage47, téged nem találtak meg.:/
Atkamon
Vidd végig az elsõt is... Nem is értem, miért a 2vel kezdted?

Na végigvittem,nagyon élvezetes játék volt,de viszatérek az fps hez :P
SPOILER!!!! Egyébként ez a fõszereplõ hogyan került a tesztekhez? Mert a végén valami búza mezõn kötött ki szal gondolom lehet,hogy a Földön lakik. Elsõ résszel nem játszottam.
Nekem Versy a nevem. Vegyetek fel és mehet az ölelkezés..:D Amúgy a 4esnél járok, még nem vittem végig.
Rage47
<#nevetes1>
5c0rp330n

Rage47
én is felveszlek, vagy vegyél fel. ugyanez az accom, ami sgn
Atkamon
Én felveszlek, nekem is kéne az az achi :) Végigvitted már a coop-ot amúgy?

Hello. Épp achi-vadászatban vagyok és van az a "ölelj meg 3 különbözõ embert a barátaim közül", de csak 2 barátom van, aki Portalozik. Esetleg ha valakit érdekel vagy segítene nekem, írjon már egy pm-et!:) Köszönöm!

Szerk, ui: Nem is merek rákérdezni, így inkább csak sóvárgok: hogyan fogom én azt megcsinálni, hogy miután végigvittem a coop-ot egy olyannal csinlájam meg a tutorialt, aki még nem játszott vele.....:)
Jaka923
Jaja, benne van egy bizonyos õsrégi Nintendo feeling :)

tescodr
Hali mindenhol nyomták a portal 2 credits zenéjét
biztos volt már de azért belinkelem a coop credits zenéjét hátha még valaki nem hallotta,pedig szerintem marha jó ,sõt!
Portal 2 Coop Song

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

RelakS
ez nagyon fájdalmas XD

Calver
At the very end of the game, Wheatley is stranded in space with another personality core orbiting him. For it to orbit another object of equal volume means that Wheatley must be incredibly dense.

én kérek elnézést

"The trees move. Do you not see it?"

ja az az egy szivatós rész volt ott keverni kell kicsit és vigyázni nehogy más folyadék placcsanjon az adott helyre:D utáltam

játék legvégét a gránátos részeket bírtam, de többet errõl nem fogok elárulni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fpocok
HOLI FÁKIN SIT!!!

http://www.youtube.com/v/y4ppadeb71c?fs=1&hl=hu_HU&hd=1

Parasite Eve 2, best game EVER!

mert én annál a résznél járok
arra gondolsz amikor a csöveket meg kell nyitni és mindegyikbõl más más folyadék jön ? piros narancssárga és fehér ?
Tunngle-on megtalálható vagyok
Gabriel90
néven, IP címem 94.21.181.14

lehet csatlakozni, aki akarja tolni dobjon egy privit

szerintem könnyû game volt...

egyetlen helyszín volt, ahol szenvedtem sokat, az pedig a végefele volt a teszt pályáknak narancssárga trutyi, fehér trutyi és a kék trutyi segítségével kellett feljebb jutnom, aztán átugrani egy messzebbi részre, onnan pedig csak felfelé lehetett haladni...

ez volt az egyetlen rész, ahol a video segítségét kellett kérnem a többire valahogy magától értetõdõ módon rájöttem.

elején a lézeres kockás pálya mókás volt

RelakS
nyugi, lehet, hogy még lesznek ilyen problémáid a vége felé :D

Én fél órát vacakoltam egy pályán, mire rájöttem, hogy nem csak a szemben lévõ fal fogad portált <#idiota>

hát persze ! Én hülye hogy nem láttam ezt ? annyira elvoltam ezzel a gondolattal hogy át kell ugrani a rámpán hogy arra nem is gondoltam hogy ez visszafele is megy. kösz szépen :D amúgy olyan elmebeteg ötleteim is voltak hogy elindítom a narancssárga öntetet gyorsan átszaladok a rámpán megnyitom a portál ahol átjön a trutyi és az majd bekeni a falat és TALÁN át tudok rajta rohanni... de ez már nagyon a végén volt :)