Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vissza a rámpára vele szemben a falra lõsz egyet meg egyet a gomb alá, és nem a rámpán átugrasz hanem a rámpáról futsz a falba és így fel a gombhoz.
Rage47
képet, vagy videót esetleg?
minden második pályára igaz, amit leírtál most 😄
amúgy vannak walkthrough videók youtuben
sziasztok!

kéne egy kis segítség. ott tartok hogy most már belépett az életembe a narancssárga gyorsító lötty. és van egy rámpa amit fejjebb kell emelni a kockával. na én már fejjebb emeltem és átsuhantam a másik oldalra és ott van 3 fal egymással szembe és a plafonról lóg egy gomb, és a falon egy felfele nyíl van.

mit kell itt csinálni ? (a falon nem helyezhetõ el portál sehol se)
Rage47
Sztem nem viszi át, mivel a PS3-as Steam accod más, mint a PC-s. Ha ugyanaz lenne, akkor átvinné.
5Dani
Álcázott szexhirdetés szvsz -.-

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Nivea
Hello!
Ez most komolyan ugy van h megvettem ps3ra a játéko akkor megadja pcre de a mentéseket nem viszi át?
Elöre is köszi

Inkább töröljük a kommentjét mert lehet hogy betörnek a gépébe vagy tudomisén.Ebbõl még baja eshet.Amúgy elég megadnod a steam nevedet oszt kész.Nem kell ide telefonszám és egyebek. Miért nem egybõl a lakcímedet adtad meg? 😄

Rage47
miért? felhívtad?😄
beszarok... ez most komolyan megadta a számát?XDDD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

5c0rp330n
vagy igy keruli el h valami spamgyujto robot begyujtse

csokalaci
Azt találta meg hamarabb a billentyûzeten.

http://facebook.com/musicleander

Rage47
fura a 70-esnél a 0
Jaka923
Még ilyet sem láttam, hogy valaki ezért megadja a mobilszámát. Sürgõs lehet a játék 😄

<#szomoru2><#szomoru1><#zavart2>

Positive Mental Attitude

MerlinW

[merlinw.org]

Helló!

Én szeretnék játszani Co-op-ban, de még nem próbáltam ki és nem tudom, hogy kivel játszáni. PC-vel!!!
Single-ben már végig játszottam, kurvajó és tetszik.
Szóval mikor játsszunk, ha ráérsz, csak legjobb este.
Mobilszámom: +36-7O-258-7959, csak SMS-ben. Vagy e-mail: [email protected]

Köszi!

Üdv. Kopi Ádi 😊
Rage47
<#worship>
FSpofon
Összegyûjtve az elmúlt héten megjelent említésre érdemes single és coop pályák.

Arab money

Rage47
Megjelent a Portal 2 - The Final Hours

2 euró
Zomil
és nem a fox news csinálta? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

artschi
ezeknek nincs jobb dolguk? de ráérnek...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Atkamon
Nekem csak az ütötte meg afülem, amikor azt mondja, hogy "You are adopted, and that's terrible"... Az nem értem miért olyan terrible... Inkább azt kellett volna, hogy "You were left on a doorstep, and that's terrible", abba már nem lehetne belekötni, meg az tényleg elég szar... De mondjuk a fatty fatty no parents-es részt amúgy egyértelmûen poénnak szánják, csak itt a riportban most ennyit vágtak be, és így olyan, mintha sértõ lenne...

Rage47
VV mûsorán is kint van a 12+, mégsem engedném oda a gyerekem.
FSpofon
Amerikai szülõk lecsapnak a játékra. Spoileres, aki nincs a játék 2/3-ánál ne nézze meg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Arab money

FSpofon
Portal 2 - The Final Hours

Az a korábbi iphoneos interaktív dokumentum a játék készítésérõl elérhetõ a Steamen is.

Arab money

Rage47
spoileres (spoiler tag nélküli) hozzászólásokat törlöm, bocsi
Valaki van aki még nem játszott a coopból a 3/9-el? Mert én ott tartok és valaki lenne olyan kedves és játszik velem? Köszi<#papakacsint>

5c0rp330n
2 hozzaszolast olvass mar vissza.. a lenyeg: semmi korlatozas nincs kb, csak annyi, hogy egy steam accounttal egyszerre csak egyvalaki jatszhat, ez ugye mindig is igy volt.. szoval ps3-on egy masik steam accountot hasznalj (barmilyet hasznalhatsz), es problema megoldva. ha a psn felhasznalodat mar osszerendelted azzal a steam-essel, amire a jatekot (pc verziot) regisztraltad, egy masik psn azonositot hasznalj, amit egy masik steam accounttal kotsz ossze.

#1740: minden tovabbi nelkul lehet vele ketten jatszani egyszerre, mivel 2 teljes erteku jatekot kapsz.
amugy epp most fejeztem be a coop-ot, baromi jo volt, es sztem nem volt egyaltalan rovid. sok mai jatek onmagaban nincs olyan hosszu mint ez volt, pedig ez a jateknak csak egy "mellekes" resze volt.

<#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Rage47
mondtam, hogy a hülyék nem találják meg a piros feliratot majd 😊
RelakS
dobd ki a skidrow-os verziót, az szar.
Van egy sokkal jobb, így keresd:

[email protected]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Helló
Leszedtem a skidrow-os verziót.
Ezután leszedtem a : Portal.2.Update.4.and.5-SKIDROW.rar
Ebben az update alkalmazást eltoltam és a skidrow mappa tartalmát átmásoltam.
Coop launcherel akartam játszani de ahogy elindítom (én hostolnék) kiírja 1 warning üzetnetbe hogy appid is not configured leokézom elindul a játék írja hogy a partner dc két menü no stream vagy quit. Próbáltam streamon ott is rányomok playra de elõtte feldobja a hiba üzenetet és ugyan az mint az elõbb leírtakban.
Mi a teendõ?
(ha már volt a kérdés és részletes megoldása akkor elnézést 😊)
lolSL
a pc verzió azért jár melle, hogy te tudj pc-n játszani ha olyanod van, nem azért hogy ketten játsszatok vele egyszerre.

Tomihori
Hello!
Megvettük PS3-ra a játékot, és van olyan lehetõség hogy feltegyük PC-re is ingyen. Na ez eddig mind oké, fel is raktuk, de ahogy észrevettem egy steam accounthoz fûzi a játékot és így nem tudom barátként felvenni PC-n steamen a PS3-at se fordítva, és így játszani se tudunk multiba.
Van valami megoldás erre?

csokalaci
Ó értem köszi.

5c0rp330n
nem, ezzel nem kotod hozza, ezzel csak hasznalod a steam accountot, ahhoz nem kotodik hozza. tehat ugy kell felfogni a dolgot, hogy a ps3 ket teljeserteku peldanyt tartalmaz a jatekbol: egy pc-set es egy ps3-asat. a pc-set hozza kell kotni egy steam accounthoz, ugy tudod hasznalni, a ps3-ast viszont maga a jatek (lemez) azonositja, nem kotodik hozza semmilyen steam accounthoz, csak barmilyen steam accounttal tudod hasznalni.

csokalaci
Szóval akinek megvan ps3-on, az akárhány steam accountra rá tudja kötni ?

5c0rp330n
aki ezen tunodott: kiprobaltam, megy az online coop is egy ps3 peldannyal. a lenyeg annyi h ket kulonbozo steam accounton legyen az ember bejelentkezve, es a ps3 verziosnal barmilyen/barhany steam account hasznalhato.

MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

Rage47
😄DDDDDDD
MerlinW
Top 10 US physical retail games - April 3 to April 30, 2011
1. Mortal Kombat 2011 (PS3, 360)
2. Portal 2 (360, PS3, PC)
3. Lego Star Wars III: The Clone Wars (Wii, NDS, 360, 3DS, PS3, PC)
4. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, NDS, Wii, PC)
5. Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (360, PS3, Wii)
6. Crysis 2 (360, PS3, PC)
7. Just Dance 2 (Wii)
8. Michael Jackson The Experience (360, Wii, PS3, NDS, PSP)
9. Pokemon White Version (NDS)
10. NBA 2K11 (360, PS3, Wii, PSP, PS2, PC)

[merlinw.org]

csokalaci

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Atkamon
Valaki, aki még nem játszott co-op-al esetleg? 😊

Rage47
cloudban ment. nem kell a menteseket masolgatnod
Atika :o)
Koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

DarkSector
Portal 2\portal2\SAVE

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Atika :o)
Hello meg tudja nekem mondani valaki, hogy hova ment a portal 2?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Calver
nem ez az elsõ topic, ahol ezt tolja - vagy egy nagyon egydimenziós troll a gyerek, vagy tényleg a szobahõmérséklet alatt bukdácsol az intelligenciája...

"The trees move. Do you not see it?"

Shep
De olvasd már el még egyszer mit is kérdeztél, egyszerûen nem lehet komolyan venni. Kb. mintha az kérdeznéd, hogy a ceruza hegyes, vagy tompa végével kell-e írni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!