2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1861 Biztos vagyok abban, hogy most egy világ omlott össze benne... -
Ironman2 #1860 Nem támogattál a Duke topikban,és Tommynak adták oda.Nem volt szép tőled a hozzászólásod! Egy kicsit csalódott vagyok benned -
#1859 pedig sokat dolgoztam rajta
majd még alakítom, ha van ötleted, jöhet -
Ironman2 #1858 Ilyen szar bannert! -
IXEMGabeo #1857 oké köszi, engem a fősztori foglalkoztatott, amiben nem csalódtam:) majd talán mégegyszer végigtolom akkor majd odafigyelek rá -
#1856 meghatározott monitorokat kell, coop nem számít :)
Van hozzá walkthrough youtube-on, nézd meg :) -
IXEMGabeo #1855 egyet összetörtem talán meg egy másikat a coopban -
#1854 monitorról beszélek
van 11 monitor, amit összetörhetsz. A kamera az Portal 1-es játék
Smash TV
Break 11 test chamber monitors -
IXEMGabeo #1853 kameráról beszélsz nem? talán egyet sikerült:D, de tökmind1 h achievement, mivel nem eredeti a game-em nem jelzi a live menüben h éppen mit teljesítettem -
#1852 11 monitort lehet összetörni így-úgy
Nem szerezted meg azt az achievementet? :) -
IXEMGabeo #1851 volt egy másik rész ahol szintén meg lehetett törni Wheatley fejét...ha arra a monitorra gondolsz -
#1850 tudod, miért mondom, hogy egyet meg kell hagyni? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mert amelyiket meghagyod, azzal leszedetheted a monitort. Igenám, de csak melléugrással tudod megszerezni a robotágyút, különben lelő, viszont a kék trutyiról lepattansz, ha nem vigyázol. Ha meg nem veszel elég lendületet, nem éred el az ágyút... nesze, feladat :D -
IXEMGabeo #1849 nekem leszedte az összeset...figyelnem kellett rendesen miután leugrottam a fénysugárból, lőttek, mint állat, de túléltem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2 rész volt összesen amit a youtube nélkül nem biztos h megtudtam volna egyhamar csinálni, az egyik a narancssárga folyadék beszínezése ahhoz h átugorjak bele a sugárba, a másik rész pedig a fehér, kék, narancssárga folyadékokkal kellett játszani ahhoz h feljebb jussak az sikerült is, de utána ott fent még a kék folyadékkal át kellett ugranom a túloldalra, de ott picit bele néztem a youtube-ra. ennyi -
#1848 egy kivételével! -
IXEMGabeo #1847 amúgy ennél a résznél szoptam az elején, de rájöttem h először a mocskokat le kéne vadászni a folyadékkal -
IXEMGabeo #1846 ne bántsátok, azért az értékelendő, hogy valaki legalább próbálkozik, ha nem megy nem gáz h segítséget kér elvégre fórum. Viszont Rage ez a youtube-os walkthrough jó ötlet volt;) -
#1845 hogy én itt mit anyáztam... vagy fél óráig pörögtem, hogy mit kéne csinálni, hogy jutok a túloldalra...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztán egy pillanat zsibbadás: Baxus, az alattam lévő felület képes portált fogadni :D -
#1844 -
mzoli7 #1843 gondolkodtam még egy kicsit aztán sikerült, és végig is vittem :) -
#1842 Kicsit sem vagy fárasztó. Ha ennyire nem áll az agyadhoz ez a játék, akkor minek erőlködsz vele? -
#1841 élvezetes lehet így játszani, hogy mindent megkérdezel:D
keress rá youtuben: portal 2 walkthrough -
#1840 Játssz Team Fortres-sel... :) -
mzoli7 #1839 és itt mit csináljak :D
(ez volt az utolsó :D:D) -
mzoli7 #1838 köszönöm a segítséget ! -
#1837 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hátad mögött két torony. Addig fested az egymással szemben lévő felületet, míg fel nem tudsz teleportálni a torony tetejére. Onnan aztán egy kapu a ferde felületre, majd leugrasz egy másik teleportra, és átrepülsz az emelvényre -
#1836 hóóembeeeer!!44 -
IXEMGabeo #1835 fentről kell ugornod -
IXEMGabeo #1834 JAJ IGEN tudom hol vagy.
fehéríts be, amit tudsz, de a legfontosabb a mögötted lévő ugratóra portalt kell lőnöd, előtte a mögötted lévő két oszlop tetejére menj fel portalokkal, aztán onnan lentről ugornod kell egy általad lőtt portalba, ami aztán az ugratóból fellő téged a képen lévő felső részre! -
mzoli7 #1833 arra az emelvényre hogyan tudnék följutni ?
-
mzoli7 #1832 köszönöm a segítséget! de megint sikerült elakadnom:
-
#1831 Halihó!
Két önként jelentkező embört várnék ölelkezős acsi céljából! :)
Steam nevem az, mint itt. -
#1830 Hátra arc, jobbra egy lőhető fal, majd még visszább ahonnan jöttél a messzeségben még1
-
mzoli7 #1829 helló,
valaki meg tudná mondani innen hova menjek mert az ajtó nem nyílik
-
#1828 damagepy (magyar srác) ismét alkotott, sztem ő csinálja a legjobb mapokat:)
letöltés -
Enton #1827 Longcat is long:
-
#1826 Az Outside zseniális:) -
-
IXEMGabeo #1824 Coop pedig egyenesen zseniális:D mondjuk kár h csak Chapter 5-ig van, viszont van egy csomó maker pálya, amit be lehet tenni a mappába -
#1823 engem is meglepett, hogy még mindig tudják fejleszteni a source engine-t:) -
IXEMGabeo #1822 nekem az tetszik, hogy jól van optimalizálva és ennek ellenére egész szép a grafika...abszolút nem szaggat
nem volt nehéz game amúgy