Portal 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
minden második pályára igaz, amit leírtál most 😄
amúgy vannak walkthrough videók youtuben
kéne egy kis segítség. ott tartok hogy most már belépett az életembe a narancssárga gyorsító lötty. és van egy rámpa amit fejjebb kell emelni a kockával. na én már fejjebb emeltem és átsuhantam a másik oldalra és ott van 3 fal egymással szembe és a plafonról lóg egy gomb, és a falon egy felfele nyíl van.
mit kell itt csinálni ? (a falon nem helyezhetõ el portál sehol se)
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Ez most komolyan ugy van h megvettem ps3ra a játéko akkor megadja pcre de a mentéseket nem viszi át?
Elöre is köszi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Positive Mental Attitude
Én szeretnék játszani Co-op-ban, de még nem próbáltam ki és nem tudom, hogy kivel játszáni. PC-vel!!!
Single-ben már végig játszottam, kurvajó és tetszik.
Szóval mikor játsszunk, ha ráérsz, csak legjobb este.
Mobilszámom: +36-7O-258-7959, csak SMS-ben. Vagy e-mail: [email protected]
Köszi!
Üdv. Kopi Ádi 😊
Arab money
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arab money
Az a korábbi iphoneos interaktív dokumentum a játék készítésérõl elérhetõ a Steamen is.
Arab money
#1740: minden tovabbi nelkul lehet vele ketten jatszani egyszerre, mivel 2 teljes erteku jatekot kapsz.
amugy epp most fejeztem be a coop-ot, baromi jo volt, es sztem nem volt egyaltalan rovid. sok mai jatek onmagaban nincs olyan hosszu mint ez volt, pedig ez a jateknak csak egy "mellekes" resze volt.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Leszedtem a skidrow-os verziót.
Ezután leszedtem a : Portal.2.Update.4.and.5-SKIDROW.rar
Ebben az update alkalmazást eltoltam és a skidrow mappa tartalmát átmásoltam.
Coop launcherel akartam játszani de ahogy elindítom (én hostolnék) kiírja 1 warning üzetnetbe hogy appid is not configured leokézom elindul a játék írja hogy a partner dc két menü no stream vagy quit. Próbáltam streamon ott is rányomok playra de elõtte feldobja a hiba üzenetet és ugyan az mint az elõbb leírtakban.
Mi a teendõ?
(ha már volt a kérdés és részletes megoldása akkor elnézést 😊)
Megvettük PS3-ra a játékot, és van olyan lehetõség hogy feltegyük PC-re is ingyen. Na ez eddig mind oké, fel is raktuk, de ahogy észrevettem egy steam accounthoz fûzi a játékot és így nem tudom barátként felvenni PC-n steamen a PS3-at se fordítva, és így játszani se tudunk multiba.
Van valami megoldás erre?
http://facebook.com/musicleander
1. Mortal Kombat 2011 (PS3, 360)
2. Portal 2 (360, PS3, PC)
3. Lego Star Wars III: The Clone Wars (Wii, NDS, 360, 3DS, PS3, PC)
4. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, NDS, Wii, PC)
5. Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (360, PS3, Wii)
6. Crysis 2 (360, PS3, PC)
7. Just Dance 2 (Wii)
8. Michael Jackson The Experience (360, Wii, PS3, NDS, PSP)
9. Pokemon White Version (NDS)
10. NBA 2K11 (360, PS3, Wii, PSP, PS2, PC)
[merlinw.org]
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"The trees move. Do you not see it?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!