2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1941 spoileres
:) -
#1940 1. részhez készítettek, (garázsprojekt,nem hivatalos), 2. hoz nincs -
#1939 van a jatekhoz szinkron? kulon le kell szedni vagy valahol be lehet kapcsolni a jatekba? Az elso es a masodiknak is van szinkronja? -
Shad01 #1938 A steam nyelve legyen magyar, mert azt figyeli. A szinkront nem tettem fel, csak a feliratos magyarítást használtam. Minden tiszteletem a szinkronizálóké, de szerintem nem sikerült azt a dallamosságot, és humort visszaadniuk, mint amilyen az eredeti angol. -
#1937 Fail? :D -
#1936 5 nappal ezelőtt 2 hétig teljesen ingyenes volt a játék:) -
#1935 -
once #1934 Hi! A Portal 1-el kapcsolatban van egy kis problémám, ne haragudjatok hogy a 2 fórumába irok, de nem találtam az 1-ről szóló fórumot. Már kétszer telepítettem fel a játékot(2 különböző verziót), de minden egyes alkalommal orosz lett a nyelve, hogyan tudnám angolosítani a menüjét, és utána a magyar szinkront is felrakni rá? A Beállításokban próbálgattam ezt-azt nyomkodni de sajnos a nyelvbeállítást sem leletem meg. Miért orosz a nyelve? Most mit csináljak? Így teljesen értelmetlen lesz a játék a számomra,pedig ki szerettem volna próbálni és utána a 2. részt is. THX! -
#1933 Na de ugyan mikor? -
Ironman2 #1932 Keddig ingyenes az első rész -
#1931 "Preparations for launch of Portal 2 updates this September"
Jön a DLC, jeah:) -
#1930 Gémszar meg a hírei. Vagyis nem ők találták ki, csakhát kell bulvár...
Mint már emlitve lett ezek az adatok kicsit vérezmek, mivel konzolos verziohoz ingyen jár steamen a pc-s, és hozzászámolták -
#1929 mondjuk ha beleszamoltak a ps3-hoz adott peldanyokat is, ugy azert nem nagy dolog :) sztem foleg abbol adodik a dolog h sajnos retegjatek ami a pc celkozonseghez kozelebb all.. -
#1928 Ez igencsak örömhír. -
#1927 De, biztos van vki! hiszen ez nem olyan nagy dolog. -
kotar #1926 Tudom,hülyét kérdezek,de nincs valaki aki még nem vitte ki a coopot és a 3.chapter utolsó pályájánál tart? -
#1925 Zenével hangulatosabb -
#1924 De következtethet rá, bár lehet nem von le az élményből. -
#1923 Szerintem nem spoileres... Az, aki nem vitte végig szerintem csak nem értené hogy miért van ott Chell, ahol a képen... Vagy csak azt hinné, hogy egy random helyszín... -
#1922 There, I fixed it! -
#1921 Jo kep, de ez azert elege erossen spoileres kep annak aki nem vitte at. -
Evoluti0N #1920 Nagyon jó. Nem éppen akciódús, de nagyon hangulatos -
#1919 Jelenleg főleg az eső. -
#1918 ez jól jönne most -
#1917 Portal 2 spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1916 Klassz, de nálam még mindig ez a favorit:)
-
IXEMGabeo #1915 most elképzeltem ebből milyen jó film lenne. megcsinálnák Wheatley is, ááá csúcs lenne:) -
#1914 Ez egy rövidfilm... -
#1913 ez zseniális -
IXEMGabeo #1912 ez nagyon fasza, de mi ez egy film lesz? -
#1911 MEGA -
#1910 -
#1909 -
Evoluti0N #1908 -
xxxpaulxxx #1907 -
#1906 Nem nehezebb, viszont olyan körítést kapott a játék, hogy 10 év múlva is emlékezni fogsz rá:) -
Verseghy #1905 Sokan azt mondják, hogy a Portal 1 nehezebb, de csak azért gondolják ezt, mert akkor még nem "gondolkodtak Portállal"..:D De a második részben már igen.:) -
#1904 azért a Portal 1-ben nem volt olyan, hogy a szemem előtt levő éktelen egyszerű megoldásra fél óra ugrálás után jöttem rá -
#1903 nem lesz nehezebb, csak más :) -
#1902 gondolkodtatóbb, de rávezet mindenre szépen