2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1981 ja, épp akartam írni, hogy nem lopás, hanem egész konkrétan megvették a fejlesztőket :) vagy az ötletet, nem emlékszem, asszem a kommentes végigjátszásban legalább egy buborék emlegeti is őket -
#1980 nem lopták, felvették a fejlesztöket :) -
#1979 igen azt láttam korábban :) -
#1978 Ezeket az ugró, gyorsító géleket a Tag - The Power of Paint játékból "lopták". Ott is ilyesmi volt, csak borzasztó megvalísításban. De az ötlet megállja a helyét. :)
Most látom ingyenesen le is lehet tölteni a Portal 2 zenéit. Már jön. Fantasztikus az is. :) -
#1977 pedig a kék csík még szépen mutatja is :D -
#1976 Köszönöm.
Az a gomb nagyon elkerülte a figyelmemet...pedig de egyszerű, pff -
#1975 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kék trutyin felugrasz, gombot megnyomod, eláll a víz. Amíg ketyeg az óra, kék trutyival összekened a vizes felületet, és felugrasz a peremre
Ennél azért sokkal durvább rejtvények is lesznek, ezt most mondom ;) -
#1974 Valami tipp?
Megnézném youtubon a megoldást, de lefagyasztja a gépemet... -
#1973 Nem az SG nem szereti, hanem az SG-t bannolta az imageshack, már jó pár éve:) -
#1972 Copy pasttel kell menjenek, ezért nem linkeltem mert tudom, hogy imageshackot nem szereti az sg...
Egyébként itt vannak a képek:
-1-
-2- -
#1971 nem látom a képeket
más képfeltöltőt használj
pl. http://iaro.3dmax.hu/ -
#1970 És ennél (http://img64.imageshack.us/img64/7026/portal21054.jpg) a tesztnél mit csináljak? Hogy jussak át a másik oldalra?
A kék trutyival alul fölül is összekentem a falat. Illetve párhuzamosan alul is fölül is nyitottam portált, hogy növeljem az ugrás segességét, de így sem működik. Nem tudok átjutni sehogysem.
A másik "portálozható" fal előtt meg ott a rács (http://img26.imageshack.us/img26/4369/portal21052.jpg). Annak mindig nekiütközöm.
-
#1969 Kösz, megnézem jobban. Egyébként most sem látok semmit a képen, lehet túl világosság van a szobámban. :) -
#1968 A képen is látszika jobb felső sarokban, a plafonon -
#1967 A másik felén nem nagyon látom, hogy hol lehetne kivezetni a lézert a portalon keresztül...csak azokat a mozgó lapokat vettem észre, amivel lehet ügyködni és a szem mondta is, hogy 50%-ban megvan a feladat (persze nem így). -
#1966 Pedig akkor jól csináltad, ha a mozgó lapokból jön ki a lézer. Az a lényeg, hogy a csöveket el kell vágni vele mindkét oldalon -
#1965 Szevasztok!
Itt (http://img16.imageshack.us/img16/1738/portal20774.jpg) hogyan kell továbbjutni?
A másik felén a portalba vezettem a lézert és itt a mozgó lapokra nyitottam ki. A szem pedig bement valahogy egy szobába, ahol egy hosszú monológot nyomott, de oda sem tudok bejutni.
Mi a megoldás? -
Verseghy #1964 Akkor nincs miről beszélni..:) De ott van a piros betű felül, idézem: "Ha nem vetted meg, klikk ide!" Amúgy Mac-en nem igazán tesztelik a warez játékokat. De nem nagy összes a Portal 2 steamen, vedd meg! -
cscsiga #1963 nem eredeti, torrentes. -
Verseghy #1962 Én is Mac-en vagyok. Eredeti a játékod? -
#1961 ha itt nem válaszolnak akkor steam forumon kérdezz -
cscsiga #1960 Csao. Mac-en van meg a portal 2. Elindul a játék meg minden, de ha rányomok hogy single player akkor előjön a töltőablak, de onnan tovább nem megy. Mit csináljak? -
#1959 úgy a legjobb, ha egy szinten van az agyatok:D
nekem volt olyan társam, hogy legtöbbször én jöttem rá, ő meg csak nézett, ilyenkor kicsit sz*rul éreztem magam
külföldivel is jó móka sztem, elég jól lehet kommunikálni a robotokkal -
#1958 úgy a jó. ha ketten kell tanakodni, mutogatni! :) Bár manapság a játékosok már ismerik a pályákat. -
asddsa0147 #1957 huh, nem tudom olvassa-e még valaki, meg hogy egyáltalán jó helyen járok-e, nade az a lényeg, hogy esetleg lenne-e itt valaki, akivel végitolhatnám a coop-ot? :D kicsit híján vagyok olyan ismerősöknek, akiknek megvan portal2... random steam játékossal meg megint csak egy vicces dolog lenne :D -
#1956 -
#1955 Akkor szépen fel is rakom :D köszi -
#1954 Picit rövid a coop, de a vége kárpótol! :D -
#1953 Coop pályák + single+coop challenge-ek mint az első részben. Új single pályák nincsenek. -
#1952 Nekem meg pont nincs felrakva a játék. Ha jó a DLC akkor én is felrakom :) -
#1951 már lejött :D -
#1950 na meglessük majd:) -
#1949 már kijött -
#1948 ingyér lesz a dlc, vagy lemaradtam valamiről? -
#1947 Nekem is updatel valamit. -
#1946 Jé, és tényleg ma jön.. :) Jó hogy segget csinálnak a szájukból:) -
#1945 Leszedett 700 mega körüli cuccot...már a DLC is előtöltéssel jön? :D -
#1944 Okt 5.-én jön, azaz holnap este.
"Wednesday October 5. That will be the day in which the Portal 2 Peer Review DLC will be released. The free mission pack will extend Atlas and Peabody's co-op adventure and add a new challenge mode for single player and co-op maps.
Back when Valve announced first DLC pack, they also mentioned leaderboards so all your friends and a bunch of strangers will all know how exactly how smart you are (or aren't), which explains the 'Peer Review' handle. That means your performance will be graded by both Glados AND the conglomerate hivemind of the The Internet. NO PRESSURE.
In more 'free stuff from Valve' news, the third volume of the Portal 2 soundtrack, Songs to Test By, is available now on the Portal 2 site, featuring such classic hits as Some Assembly Required, Your Precious Moon and Robots FTW." -
#1943 Na elvileg ma DLC! Várjuk -
#1942 5 óra és 18 perc októberig :D (gondolom megin csúszik a DLC :(()