2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
KondorKhan #2021 Hali!
Látom eléggé kihalt a fórum, most vettem meg a játékot és sajnos nincs kivel co-opozni, ha valkit érdekel, akkor az írjon PM-et! :) -
IXEMGabeo #2020 Ironmannal kitolom, de, ha gondolod jöhetsz te is találkozunk a Saját fórum-> Ironman topikjában... -
IXEMGabeo #2019 akkor mákod van, mert pont most tettem újra a Portal 2-t:) -
#2018 Játékostársat keresek, aki még nem játszott a kooperatív részével! -
#2017 :) -
#2016 jujj... :DDD -
gosumofo #2015 karácsonyi képregény :D -
#2014 Ment a privát! -
#2013 forever alone :)) -
#2012 én
de nincs eredetim :| -
#2011 Pl én! -
#2010 én XD -
#2009 Van még olyan ember, aki nem játszotta ki a coop részt? -
#2008 Steam adott egy Portal 2-öt ajándékba!
-
#2007 Spaaaaaaaaaace! -
gosumofo #2006 Ha nyert volna ez lett volna az díj átvételének videója :)
-
K Ace #2005 -
IXEMGabeo #2004 jaj bocsánat FPS-se:D:D:D -
IXEMGabeo #2003 év logikai RPG-je lett a Portal 2!!! -
gosumofo #2002 Először a konzolon kell összekötni a PSN accountját a steam accounttal, csak utána lehet aktiválni PC-n a játékot. -
#2001 Sztem dobozos kell, jah. PSN-rol talan digitalisan is megveheted, de nemtom h ugy is jar-e a PC verzio. -
Compiler #2000 Vagy dobozos PS3-as Portal 2-t kell venni ahhoz, hogy PC-n is aktiválni tudd? -
Compiler #1999 Meg van Steam PS3-on? -
Compiler #1998 És PC-ről meg lehet PS3-ra venni? Mert ismerősnek még nem érkezett meg a PS3-ja. -
#1997 Csak fordítva igaz -
Compiler #1996 Üdv!
Hogy van ez? Ha megveszed PC-re a Portal 2-t, akkor PS3-ra is megkapod? És fordítva is igaz? Valaki fejtse ki. -
gosumofo #1995
A végén elhangzó 111 a CES dátuma (január 11.), talán ott mutatják be a pc-n és konzolon egyaránt könnyen kezelhető pályaszerkesztőt a játékhoz. -
renton001 #1994 Először azt olvastam, "megvetünk". Már elkezdtem írni, hogy bocs, ha elbasztam a napotokat a crackelt Poltalommal... :) -
#1993 Most büntetésből az egyik sarokba kell ott állnod    -
#1992 nem mert megvettük. -
renton001 #1991 Skidrow release-zel játszom, és mindig beüt valami szar. hol a mentéseim vesznek el, hol meg a sokadik update után már el se akar indulni a játék. Most viszonylag stabil volt pár pályán keresztül, aztán hirtelen jött egy újabb meglepetés. Bezárva találtam magam egy pici sötét kocka alakú fémfalú szobában. Nyilván ez a készítők bosszúja a crack miatt. Találkoztatok már ezzel? -
#1990 Én 40 órát játszottam vele (single 2x véggijátszva, összes acsi begyűjtve, coop-ot pedig 3-4x játszottam végig)
Az egyszemélyes része viszont annyira jó, hogy tuti nekiesem még párszor. -
#1989 DLC-vel egyutt a felenel azert tobb. es ha beleszamitod h azt ketten jatszik, igy vegulis hosszabb is :) -
gregtom6 #1988 Állítólag mégis feleannyi a játékideje, mint a single-nek. -
#1987 DLC-vel együtt ~50 -
gregtom6 #1986 Nyilván, de azért mégis...
Portal 2 hosszához képest mekkora lehet? Neked mennyi ideig tartott a többjátékost végigjátszani?
Hány chamber van benne? -
#1985 még egy van bejelentve. a hossza a játékosok észjárásán múlik. -
gregtom6 #1984 Hy all!
Szerintetek mennyi hivatalos DLC lesz a játékhoz?
Jelenleg DLC-kkel együtt hány órás a többjátékos történet? -
#1983 -
#1982 Na kijátszottam ma, simán ér 96%-ot. Nagyon jó. Kár, hogy minden játék nincs ilyen szinten.