2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
xxxpaulxxx #777 nálam semmi baja nincs, gyönyörűen fut, csak szimplán minden liftnél tölt... van, eleinte kb 2 percenként:D -
#776 ha rosszabb a gépem akkor nálam is szaggat/sokat tölt, amit utálok -
#775 75% :) -
xxxpaulxxx #774 AMD Phenom II X4 955 proci
Radeon 4890 1gb videokari
4 giga ram
Mert?:) -
#773 steames burzsujok már játszanak -
#772 elvileg feladtak postan ahonnan rendeltem, nehany napon belul ide kell ernie.. addig is jo jatekot aki elobb megkaparinthatja :) -
#771 -
#770 autoexec.cfg -
#769 konfigod? -
xxxpaulxxx #768 Contra: Sokszor tölt játék közben
Pro: Minden más:D:D -
#767 32% :D -
xxxpaulxxx #766 Nagggyon komoly!!!!:) -
xxxpaulxxx #765 És a csodával határos módon elindult!:) -
xxxpaulxxx #764 Kívánom, hogy neked, mint gödi a gödinek, hogy neked se induljon el!!!:D -
#763 6:59
arra kapcsolom be a gépet, hogy a sztim betöltésénél felugrik egy ablak, ami a Portal 2-t hirdeti: AVAILABLE NOW
VUHUUU, rányomok a playre, és elkezdi dekódolni a fájlokat, nemsokára kész : D -
xxxpaulxxx #762 félek, hogy nem most javul meg, bár sokan írják, hogy várni kell és nekik is jó lett... viszont a L4D2nél nekem kb ez 1-2 napig tartott, amíg ki nem jött az első update:D -
#761 Csak agyon van terhelve a steam.. L4D updatenél negyed óra alatt elmúlik, most kicsit több lesz :/ -
xxxpaulxxx #760 Nah most töröltem a steamapps mappa és a steam.exe kivételével mindent a steam mappából... ez elvileg megoldás kéne, hogy legyen... mindjárt elválik:D
Szerk: Nem jött össze^^ A faszomat most már komolyan... nem rendelek elő semmit mostantól a valvetől:D -
xxxpaulxxx #759 Pffff... csak 7et:D No mind1... amúgy azért ez szép kis ajándék tőlük:) Bár szerintem akinek meg van a potato sack, annak már meg van az összes Valve játék is valszeg:) -
#758 Ha 36 darabot szedtél össze :). -
xxxpaulxxx #757 Akkor is, ha csak a meglévő játékokban szedtem össze mindet?XD -
#756 Aki minden krumplit összeszedett Valve complete packet kap, Portal 2-vel. -
#755 Én örülnék neki, ha ilyen "szerencsétlen" lehetnék, mint ez a cég. -
xxxpaulxxx #754 Hogy lehet ez a cég ekkora szerencsétlen??? Nah megpróbálok egy Verify integrityt... bár ez még soha semmit nem oldott meg nekem... -
xxxpaulxxx #753 ÉÉÉÉÉÉÉÉS
INCOMPLETE INSTALLATION
TUDTAM! ÉREZTEM! EZ A VALVE! A L4D2NÉL IS EZ VOLT!!!! -
#752 Á már alig várom :D
-
xxxpaulxxx #751 Decrypting:D:D:D -
xxxpaulxxx #750 Nah erre jó kelni!:D Már csak kevesebb, mint másfél óra van hátra... sőt még annál is kevesebb, mert mindjárt betöltődik a Killing Floor csíkja is:D -
xxxpaulxxx #749 Majd GlaDos kiadja!:D
Brigi: bocs, hogy nem válaszoltam, nem a steames gépemnél voltam:D -
#748 majd fizetik nekik a túlórát : D -
#747 Elég furcsa időpont lesz, a Valve felé este 11 körül lesz mire letelik a játék, lehet már rég nem lesznek ott hogy kiadják :D -
#746 gondoljátok, tényleg előbb kijön..?
Vagy az idő leteltével megint a pofánkba röhög a valve, esetleg közli, hogy csak azoknak jár, akik megvették a potato sack-et : D -
xxxpaulxxx #745 JUJUJUJUJ!!! VÉGRE KIJÖTT!!!!!! -
#744 Még előrébb jött a megjelenés, most 8 óra 10 perc körül várható, hacsak nem sikerül még teljesíteni valamelyik krumplis játékot, de ezek már elég lassan haladnak. -
#743 ebbol lesz kesobb tobb is? -
xxxpaulxxx #742 Tyű! Nagyon érdekes és beteg volt:D A rajz picit a Sin City-t idézte nekem:) Viszont a szövege néhol elég nehezen érthető volt... vagy csak nekem?:D -
Vincentcloud #741 Ha már csak annyira lesz jó mint az első része volt jó móka lesz. -
#740 Ezt bölcsebb lenne holnap 21:53-kor megkérdezni :) -
#739 én is.
egyébként mint mondtam nincs időm most a portal2-re, de látom elég nagy a felhajtás:)
ez a kruplizás meg achik megszűnnek ezután? -
#738 http://www.thinkwithportals.com/comic/#1