Portal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon

Arab money

kill3r21
Portal 2 (2011) <700MB>
MerlinW
Ez is lehet egy szempont:) Illetve a friss tanulmányok is többnyire angolul kerülnek napvilágra.

[merlinw.org]

Aquir
anyám is aki orvos, mondta hogy könnyebb lett volna ha angolt tanul, mert a nyelvben sok a latin kifejezés :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

MerlinW
Semmivel sem jobb az angol nyelv, mint a többi, viszont a 7 milliárd emberbõl 4 milliárd beszéli valamilyen szinten:)

[merlinw.org]

TSL16b
OFF Csábító, de akkor sem veszek szifont, fõleg New Yorkban. ON

lolSL
úgy hallottam new yorkban már minden iphone mellé tarsolylemezes fedõlapot adnak és automatikusan magyar káromkodásra javítja az angol szavakat a helyesírás ellenõrzõ

TSL16b
Hááát, az igaz, amíg õk is át nem állnak magyarra. <#idiota>

lolSL
xinputos gamepadokat támogatja az engine, de gondolom ps3-al meg a többit is be tudod üzemelni xpadderrel vagy ilyesmivel.

Aquir
hát, ha valamit is szeretnél kezdeni az országodon kívüli világgal, jobban jársz vele az biztos:)
már nem azért, de 45 fokban sem kell elfordítanom a fejem, hogy egy olyan terméket lássak, amin a magyar csak egy lekaparható instrukció az angol csomagoláson

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

5c0rp330n
tenyleg lemaradtal, ilyet senki nem mondott

5c0rp330n
hogyhogy mi massal? pl egy normalis gamepaddal vagy ps3 kontrollerrel :) egyebkent nem feltetlenul akarom split screenben, sot, pc-n sokkal optimalisabb lenne ha ket kulonbozo gepen lehetne. csak ez irant erdeklodok hogy ez lehetseges-e egyaltalan pc-n 1 peldannyal, barmilyen modon (helyileg offline valahogy pl)?

TSL16b
Ezt nem értem, valahol lemaradhattam. Az angol nyelv jobb lenne?

Aquir
így van
nem lehet egybõl de egy idõ után meg kell tanulni a Világ nyelvén, hogy finoman fogalmazzak:)
én már egy ideje hálás vagyok a régmúltban használt sok angol programért :)

lolSL
mi mással akarod splitscreen játszani? :)

5c0rp330n
"1. Find an XBOX360 controller"
ez tuti nem fog sikerulni. akkor itt meghalt az egesz? mellesleg az alapbol is valami ganyolasnak tunik, elsosorban a hivatalos utra gondoltam.

lolSL
lolSL
én inkább egy nyelvtankönyvet ajánlok annak aki nem tudja elolvasni a feliratokatt :)

5c0rp330n
azt amugy valaki nem vagja h pc-n a coop hogy fog mukodni? mert ps3-on lehetne pl split screeben nyomni 1 peldannyal lokalban, de ilyesmi pc-n gondolom nem jatszik. 1 peldannyal nem is lehet coopozni pc-n lokalban sem sehogy?

TSL16b
Hát igen. A Jaws nem vetekedhet egy profi operaénekes-szinkronszínész (Ellen McLain) több napon keresztül felvett hangjával, amin a Valve szakértõje aztán még napokig szöszölt, hogy a megfelelõ effektet rátegye. Ez utóbbit más is meg tudná oldani, de Ellen pótolhatatlan, és még egy rendes magyar hangú beszélõprogram sincs, így kisebb nehézségekbe ütközik kellõ pontossággal házilag lemásolni az eredetit.

De ha valaki tud vállalkozó szellemû, megfelelõ kvalitásokkal rendelkezõ szinronhangról, aki hajlandó ingyen felmondani a többezer sornyi szöveget, a magyar Portal-játékosok érdekében kérem, szóljon.

Aquir
ja, perszehogy a béna felolvasó szoftver hangjával :D

5c0rp330n
ez kurvara rossz :S
az egesz hangulatat megoli.

Aquir
jaj jaj xD

Atkamon
Jaj úristen :D

Zomil
ez borzaszto... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
P1 Szinkron:

http://www.youtube.com/v/xlBLueiqmkU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[merlinw.org]

Atkamon
Szinkron persze, még csak az kéne... elcsesznék Glados hangját csak...

Zomil
Kiváncsi vagyok portal2-ben milyen lesz a felirat :)
Ha már van biztos megnézem, bár szerencsére anélkül is boldogulok.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ha google translate minõség a szöveg, akkor majd talán TSL16b és a többiek feljavítják :)
Rage47
csak minek...:D kb google translater minöség
Zomil
jo tudni... :D

FSpofon
L4D2 már úgy jelent meg, és utólag a TF2 is megkapta a feliratokat nem rég.

Arab money

zzeN
Lol tényleg, hát nem sok magyar feliratos Valve játékkal találkoztam eddig.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Akkor az jó lesz <#taps> És szinkron?? <#vigyor2> 10GB<#wow1>
FSpofon
Magyar felirattal jön.

Arab money

Sziasztok

Magyarítás lesz hozzá?? Vagy már van benne alapból?? Jó esetben hasonló lehet a játék fájlszerkezete, mint a HL2/CSS-nek, vagyis txt-ben vannak a szövegek, bár lehet hogy ezek a fájlok be vannak GCF-be vagy valamibe tömörítve, mivelhogy ezt is a Source motor hajtja.
Rage47
lehet, hogy pénteken jelenik meg a portal 2
http://www.vg247.com/2011/04/13/portal-2-to-release-early-potato-sack-arg-signs-point-to-yes/
Rage47
<#eljen>

#379 ha benne lenne a portal2, meg is venném :D
Atkamon
Persze, tudom, ezt írtam. De ennyi erõvel akkor dobozosan is elkezdhetnék már árulni, csak nem tudnánk vele játszani, és milyen jó lenne, mert rögtön megjelenéskor tudnánk játszani, nem kell elmenni a boltba :D

FSpofon

Arab money

MerlinW
De milyen jó lesz, mikor megjelenik és rögtön tudok vele játszani, nem kell a 10GB letöltéssel szüttyögnöm:)

[merlinw.org]

FSpofon
Ha megszereznél egy példányt a cd galaxis raktárából, azt se tudnád elindítani a hivatalos megjelenés elõtt, pontosan ugyanaz van a DVD-n mint amit most le lehet tölteni.

Arab money

Atkamon
Úristen ez annyira rossz lehet, hogy tudod, hogy ott van a gépeden a játék, de nem játszhatsz vele :D Kiadhatnák dobozosan is, felteszed, csak nem játszhatsz xD

morvaigaben
Ez jogos, bár akkor most lesz túlterhelt :D (elõször nem engedte tölteni).
Néztem az acsikat, jó lesz ez! :)

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

MerlinW
Csak a szokásos Valve preload. Hogy mikor megjelenik ne kelljen órákig várnod, illetve szerverkímélés miatt. Nekem is itt figyel már a gépen (10GB)

[merlinw.org]

morvaigaben
De gondolom játszani még nem lehet vele. :D

FSpofon
Tegnap este óta lehet tölteni.

Arab money

morvaigaben
Ezt meg hogy? <#idiota>

Én sem vagyok egy nagy portal fan,2 évvel ezelõtt nem is tudtam róla,de ahogy megláttam hogy portal 2,azonnal beleszerettem :)

Rage47
az a baj, hogy én is, pedig nem vártam