2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#817 Jó már nektek...buzi koliban véletlenül épp tegnap tiltották le a torrent/multi avagy p2p szekciót, szal Steam nem jön be, fél várost végigjártam wifiért és érdekes módon sehol nem volt jó.
Valaki nagyon nem akarja, hogy játszak... -
#816 PC Gamer szerint az év játéka!
Ezzel csak az a gond hogy még csak április lenne vagy nem?! -
xxxpaulxxx #815 Ez a legtöbb, amit tudtok mondani a játékról?:D -
#814 "sokkal jobb lett volna ha valami kütyüket aggatnak rájuk"
valve-t ismerve idővel lesz az is, türelem -
#813 Pénz beszél... -
#812 Ez a sapkás cucc szerintem marhaság, még TF2-ben ok, de itt nevetséges. Nem értem miért kellett a sapkákhoz ragaszkodni, sokkal jobb lett volna ha valami kütyüket aggatnak rájuk, valamit amitől másképp néznek ki a robotok. De sapka? :SS:S Totál idiótán néznek ki tőle, és egyáltalán nem illik a képbe. -
#811 Szerintem sem. Addig számított, amíg megjelent a Portal 2. -
xxxpaulxxx #810 Szerintem már nem is számítana be... -
#809 ezt kell megvenned, de esélytelen, hogy a maradék időben - amíg még kapható ez a pakk - le tudd tölteni az összes játékot és mindegyikben teljesítsd az adott feladatot
sőt, ha sikerülne se biztos, hogy még él ez az akció a valve részéről -
FireWhisper #808 Valaki leírná konkrétan mit kell megvenni, elérni, hogy a valve complete packot is megkapd? -
#807 De ha azt nézzük mikorra ígérték a HL2:EP3-at, és milyen ütemterv szerit jöttek volna a játékok, ahhoz képest ritkán jönnek. -
xxxpaulxxx #806 Annyira jó, hogy pont most kell beszarnia a videókártyámnak driverileg és nem tudom újrarakni(Y) -
#805 Évente adnak ki egy új játékot, ez egyáltalán nem ritkaság. -
#804 Megint egy szar játék.
A Valve mindig hozza a színvonalt, csak kár, hogy az ígéretüket nem tartották, és ilyen ritkán adnak ki játékot. De valamit valamiért. -
xxxpaulxxx #803 :)
Csak ne jojózna már a szemem a poráloktól:D -
#802 Értékelések:
Eurogamer – 10/10
IGN – 9.5/10
Game Informer – 9.5/10
RPS – No score
PC Gamer – 94%
VGD – 9/10
The Guardian – 5/5
Looki.de (German) – 85%
Giant Bomb – 5/5
Shopto – Outstanding
NowGamer (PS3) – 9.5/10
NowGamer (360) – 9.3/10
Kotaku – No score
XG247 – 10/10
Videogamer – 10/10
Games Aktuell (German) – 9.5/10
GamingXP (German) – 91%
EG.de (German) – 10/10
EG.cz (Czech) – 9/10
MediaKick – A+
Playr – 8.5/10
CVG – 9.3/10 -
#801 PC split screen leírás -
#800 Ha ratyiság, miért akarod letölteni? -
xxxpaulxxx #799 Azért mert van 2 elakadásjelződ -
eLiXir #798 ncoreon miert nincs meg fennt ez a ratyisag? -
xxxpaulxxx #797 Hmmm jó tudni:O -
#796 Szerintem, mert retailben az EA terjeszti. Pl. nekem a L4D-ek is oda kerültek.
Hála a promóciós Steam főoldalnak végre megvan a kép Chell-ről nagy felbontásban. :P De most tényleg, demó nem lesz? Mert nekem az is elég, a warez-zel meg évek nem vacakolok + achit se ad. -
xxxpaulxxx #795 Egy őrjítően fontos kérdés:
Vajon steamen belül a játék miért a common mappába került?:D -
xxxpaulxxx #794 Húúúú kezdek bekattanni a játéktól:D Fárasztó egy idő után:)
#791: igen, de ha olyan játékot kapsz steamen, ami már egyszer megvan, akkor azt el tudod ajándékozni (el tudod adni;D)
Namármost az nem rossz, hogy 34 dollárért kapsz egy úgy 130 dolláros csomagot (nem számoltam utána a portallal együtt mennyi), amit mind-mind el tudsz adni másnak:) -
#793 az egy dolog ha warezolsz, de legalabb ne hirdesd mar. takarodo. -
barcames #792 priviben írjon akinek kell gyors torrent!!!!
7.1 gb -
#791 Nagy szó. Nekem megvan az összes Half-Life játék, a TF2, a Portal, a DoD:S és a CS:S. Szerintem, aki Portalos az többnyire így van ezzel. Így max az old skool verziókat és multis játékokat kapja meg.
Kérdem: demó nem is lesz? -
xxxpaulxxx #790 #756 :) -
#789 állítólag akik megvették a potato sack-et és megszerezték mind a 36 krumplit, azok megkapták ingyen a valve complete pack-ot és a portal 2-t is
forrás -
xxxpaulxxx #788 Valamiből kell fejleszteni a játékot, de tény, hogy röhej:D -
#787 hát nagyon nem:) -
#786 Topikot tévesztettél:) -
xxxpaulxxx #785 XD -
#784 élvezzétek a sapkáitokat -
#783 pcgames.de teszt 95% -
xxxpaulxxx #782 nem:P -
RYO21 #781 A "Please don't turn your console off..."-t láttad már? -
#780 Portal 1-ben is töltött minden terem után nem? Max nem volt töltőképernyő,hanem a liftben töltött -
xxxpaulxxx #779 áhhh... az álom volt ehhez képest:D De érdekes a portal 1ben nem volt ilyen gond... de mondom... ez a legnagyobb hibája a játéknak:D Már ha lehet hibának mondani:) -
#778 HL2 szindróma ott is 3 méterenként loading srceen volt ezt megcsinálhatná már a valve normálisra