2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    At the very end of the game, Wheatley is stranded in space with another personality core orbiting him. For it to orbit another object of equal volume means that Wheatley must be incredibly dense.

én kérek elnézést
  • IXEMGabeo
    ja az az egy szivatós rész volt ott keverni kell kicsit és vigyázni nehogy más folyadék placcsanjon az adott helyre:D utáltam

játék legvégét a gránátos részeket bírtam, de többet erről nem fogok elárulni
  • Fpocok
    HOLI FÁKIN SIT!!!

• Geri98
    mert én annál a résznél járok
  • Geri98
    arra gondolsz amikor a csöveket meg kell nyitni és mindegyikből más más folyadék jön ? piros narancssárga és fehér ?
  • IXEMGabeo
    Tunngle-on megtalálható vagyok

néven, IP címem 94.21.181.14

lehet csatlakozni, aki akarja tolni dobjon egy privit
  • IXEMGabeo
    szerintem könnyű game volt...

egyetlen helyszín volt, ahol szenvedtem sokat, az pedig a végefele volt a teszt pályáknak narancssárga trutyi, fehér trutyi és a kék trutyi segítségével kellett feljebb jutnom, aztán átugrani egy messzebbi részre, onnan pedig csak felfelé lehetett haladni...

ez volt az egyetlen rész, ahol a video segítségét kellett kérnem a többire valahogy magától értetődő módon rájöttem.

elején a lézeres kockás pálya mókás volt
  • RelakS
    nyugi, lehet, hogy még lesznek ilyen problémáid a vége felé :D

Én fél órát vacakoltam egy pályán, mire rájöttem, hogy nem csak a szemben lévő fal fogad portált
  • Geri98
    hát persze ! Én hülye hogy nem láttam ezt ? annyira elvoltam ezzel a gondolattal hogy át kell ugrani a rámpán hogy arra nem is gondoltam hogy ez visszafele is megy. kösz szépen :D amúgy olyan elmebeteg ötleteim is voltak hogy elindítom a narancssárga öntetet gyorsan átszaladok a rámpán megnyitom a portál ahol átjön a trutyi és az majd bekeni a falat és TALÁN át tudok rajta rohanni... de ez már nagyon a végén volt :)
  • Enton
    Vissza a rámpára vele szemben a falra lősz egyet meg egyet a gomb alá, és nem a rámpán átugrasz hanem a rámpáról futsz a falba és így fel a gombhoz.
  • Rage47
    képet, vagy videót esetleg?
    minden második pályára igaz, amit leírtál most :D
    amúgy vannak walkthrough videók youtuben
  • Geri98
    sziasztok!

kéne egy kis segítség. ott tartok hogy most már belépett az életembe a narancssárga gyorsító lötty. és van egy rámpa amit fejjebb kell emelni a kockával. na én már fejjebb emeltem és átsuhantam a másik oldalra és ott van 3 fal egymással szembe és a plafonról lóg egy gomb, és a falon egy felfele nyíl van.

mit kell itt csinálni ? (a falon nem helyezhető el portál sehol se)
  • Rage47
    Sztem nem viszi át, mivel a PS3-as Steam accod más, mint a PC-s. Ha ugyanaz lenne, akkor átvinné.
  • 5Dani
    Álcázott szexhirdetés szvsz -.-
  • Nivea
    Hello!
    Ez most komolyan ugy van h megvettem ps3ra a játéko akkor megadja pcre de a mentéseket nem viszi át?
    Elöre is köszi
  • kotar
    Inkább töröljük a kommentjét mert lehet hogy betörnek a gépébe vagy tudomisén.Ebből még baja eshet.Amúgy elég megadnod a steam nevedet oszt kész.Nem kell ide telefonszám és egyebek. Miért nem egyből a lakcímedet adtad meg? :D
  • Rage47
    miért? felhívtad?:D
  • xxxpaulxxx
    beszarok... ez most komolyan megadta a számát?XDDD
  • 5c0rp330n
    vagy igy keruli el h valami spamgyujto robot begyujtse
  • csokalaci
    Azt találta meg hamarabb a billentyűzeten.
  • Rage47
    fura a 70-esnél a 0
  • Jaka923
    Még ilyet sem láttam, hogy valaki ezért megadja a mobilszámát. Sürgős lehet a játék :D
  • Knabb
  • MerlinW
    [facepalm]
  • adikopi
    Helló!

Én szeretnék játszani Co-op-ban, de még nem próbáltam ki és nem tudom, hogy kivel játszáni. PC-vel!!!
    Single-ben már végig játszottam, kurvajó és tetszik.
    Szóval mikor játsszunk, ha ráérsz, csak legjobb este.
    Mobilszámom: +36-7O-258-7959, csak SMS-ben. Vagy e-mail: [email protected]

Köszi!

Üdv. Kopi Ádi :)
  • Rage47
  • FSpofon
    Összegyűjtve az elmúlt héten megjelent említésre érdemes single és coop pályák.
  • Rage47
    Megjelent a Portal 2 - The Final Hours

2 euró
  • Zomil
    és nem a fox news csinálta? :D
  • artschi
    ezeknek nincs jobb dolguk? de ráérnek...
  • Atkamon
    Nekem csak az ütötte meg afülem, amikor azt mondja, hogy "You are adopted, and that's terrible"... Az nem értem miért olyan terrible... Inkább azt kellett volna, hogy "You were left on a doorstep, and that's terrible", abba már nem lehetne belekötni, meg az tényleg elég szar... De mondjuk a fatty fatty no parents-es részt amúgy egyértelműen poénnak szánják, csak itt a riportban most ennyit vágtak be, és így olyan, mintha sértő lenne...
  • Rage47
    VV műsorán is kint van a 12+, mégsem engedném oda a gyerekem.
  • FSpofon
    Amerikai szülők lecsapnak a játékra. Spoileres, aki nincs a játék 2/3-ánál ne nézze meg.

• FSpofon
    Portal 2 - The Final Hours

Az a korábbi iphoneos interaktív dokumentum a játék készítéséről elérhető a Steamen is.
  • Rage47
    spoileres (spoiler tag nélküli) hozzászólásokat törlöm, bocsi
  • kotar
    Valaki van aki még nem játszott a coopból a 3/9-el? Mert én ott tartok és valaki lenne olyan kedves és játszik velem? Köszi
  • 5c0rp330n
    2 hozzaszolast olvass mar vissza.. a lenyeg: semmi korlatozas nincs kb, csak annyi, hogy egy steam accounttal egyszerre csak egyvalaki jatszhat, ez ugye mindig is igy volt.. szoval ps3-on egy masik steam accountot hasznalj (barmilyet hasznalhatsz), es problema megoldva. ha a psn felhasznalodat mar osszerendelted azzal a steam-essel, amire a jatekot (pc verziot) regisztraltad, egy masik psn azonositot hasznalj, amit egy masik steam accounttal kotsz ossze.

#1740: minden tovabbi nelkul lehet vele ketten jatszani egyszerre, mivel 2 teljes erteku jatekot kapsz.
    amugy epp most fejeztem be a coop-ot, baromi jo volt, es sztem nem volt egyaltalan rovid. sok mai jatek onmagaban nincs olyan hosszu mint ez volt, pedig ez a jateknak csak egy "mellekes" resze volt.
  • Ironman2
  • Rage47
    mondtam, hogy a hülyék nem találják meg a piros feliratot majd :)
  • RelakS
    dobd ki a skidrow-os verziót, az szar.
    Van egy sokkal jobb, így keresd:

[email protected]