2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/

Konzolba írd be: map pályanév

Magyar Lab Rat (képregény)

• kanzel
    Helló
    Leszedtem a skidrow-os verziót.
    Ezután leszedtem a : Portal.2.Update.4.and.5-SKIDROW.rar
    Ebben az update alkalmazást eltoltam és a skidrow mappa tartalmát átmásoltam.
    Coop launcherel akartam játszani de ahogy elindítom (én hostolnék) kiírja 1 warning üzetnetbe hogy appid is not configured leokézom elindul a játék írja hogy a partner dc két menü no stream vagy quit. Próbáltam streamon ott is rányomok playra de előtte feldobja a hiba üzenetet és ugyan az mint az előbb leírtakban.
    Mi a teendő?
    (ha már volt a kérdés és részletes megoldása akkor elnézést :))
  • lolSL
    a pc verzió azért jár melle, hogy te tudj pc-n játszani ha olyanod van, nem azért hogy ketten játsszatok vele egyszerre.
  • Tomihori
    Hello!
    Megvettük PS3-ra a játékot, és van olyan lehetőség hogy feltegyük PC-re is ingyen. Na ez eddig mind oké, fel is raktuk, de ahogy észrevettem egy steam accounthoz fűzi a játékot és így nem tudom barátként felvenni PC-n steamen a PS3-at se fordítva, és így játszani se tudunk multiba.
    Van valami megoldás erre?
  • csokalaci
    Ó értem köszi.
  • 5c0rp330n
    nem, ezzel nem kotod hozza, ezzel csak hasznalod a steam accountot, ahhoz nem kotodik hozza. tehat ugy kell felfogni a dolgot, hogy a ps3 ket teljeserteku peldanyt tartalmaz a jatekbol: egy pc-set es egy ps3-asat. a pc-set hozza kell kotni egy steam accounthoz, ugy tudod hasznalni, a ps3-ast viszont maga a jatek (lemez) azonositja, nem kotodik hozza semmilyen steam accounthoz, csak barmilyen steam accounttal tudod hasznalni.
  • csokalaci
    Szóval akinek megvan ps3-on, az akárhány steam accountra rá tudja kötni ?
  • 5c0rp330n
    aki ezen tunodott: kiprobaltam, megy az online coop is egy ps3 peldannyal. a lenyeg annyi h ket kulonbozo steam accounton legyen az ember bejelentkezve, es a ps3 verziosnal barmilyen/barhany steam account hasznalhato.
  • MerlinW
  • Rage47
    :DDDDDDDD
  • MerlinW
    Top 10 US physical retail games - April 3 to April 30, 2011
    1. Mortal Kombat 2011 (PS3, 360)
    2. Portal 2 (360, PS3, PC)
    3. Lego Star Wars III: The Clone Wars (Wii, NDS, 360, 3DS, PS3, PC)
    4. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, NDS, Wii, PC)
    5. Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (360, PS3, Wii)
    6. Crysis 2 (360, PS3, PC)
    7. Just Dance 2 (Wii)
    8. Michael Jackson The Experience (360, Wii, PS3, NDS, PSP)
    9. Pokemon White Version (NDS)
    10. NBA 2K11 (360, PS3, Wii, PSP, PS2, PC)
  • csokalaci
  • Ironman2
    Itt a Portal 2 modkészlet
  • Atkamon
    Valaki, aki még nem játszott co-op-al esetleg? :)
  • Rage47
    cloudban ment. nem kell a menteseket masolgatnod
  • Atika :o)
    Koszi
  • DarkSector
    Portal 2\portal2\SAVE
  • Atika :o)
    Hello meg tudja nekem mondani valaki, hogy hova ment a portal 2?
  • Calver
    nem ez az első topic, ahol ezt tolja - vagy egy nagyon egydimenziós troll a gyerek, vagy tényleg a szobahőmérséklet alatt bukdácsol az intelligenciája...
  • Shep
    De olvasd már el még egyszer mit is kérdeztél, egyszerűen nem lehet komolyan venni. Kb. mintha az kérdeznéd, hogy a ceruza hegyes, vagy tompa végével kell-e írni.
  • csokalaci
    De ez egy hülye kérdés volt.
  • 38tibi38
    Most muszáj ilyen bunkónak lenni? Csak szépen megkérdeztem... Mintha a semmibe kötnél bele.
  • Jaka923
    Nekem van
  • Shep
    Hát ne haragudj de nem tudtam komolyan venni az irományodat. Persze ha ez életed első játéka vagy 10 év alatti vagy akkor elnézést kérek.
  • 38tibi38
    Szerinted poénnak szántam? Istenem. Mindegy már sikerült...
  • Shep
    Ennyi. Amúgy gyenge poén volt, nem nevettünk rajta.
  • MerlinW
    Lehet, hogy ez nem a te játékod:)
  • 38tibi38
    Hali. Van egy kis gond. Nem tudtam nyitni portált sehova ezért leugrottam a narancssárgához de nemtudtam belemenni és sehogy se tudok fölmenni. Nem is mentettem el,most akkor ennyi volt?
  • kotar
    Kinek van kedve egy kis co-op hoz a 3/9-től kezdve végkimerülésig?
  • TreDoR
    Bindeled egérgorgore a uset.
  • RelakS
    akkor majd a hétvégén az új masinával kiderül, ha lesz rá időm :D
  • Malakai
    Talán alapból gpu-ra terheli, de ha többmagot bekapcsolod cpu-ra, akkor viszont oda és az kevésbé bírja, mint a vga-d, de ez csak tipp.
  • RelakS
    najó, de ha kikapcsolom a több processzor támogatását, akkor meg simán fut...
  • Jaka923
    A Portal 1-ben sokkal könnyebb volt ilyeneket csinálni, mert abban el lehetett dobni alapból a cuccokat, és nem kellett így trükközni. Érdekes, hogy kivették ezt az interakciót a 2-ből.
  • Atkamon
    Ja, nekem is beszaggat, amikor sokfelé folyik a gel.
  • Malakai
    Nekem nem, de sok fele hallottam már ezt, túl a sok a meta részecske úgytűnik.
  • RelakS
    a multiprocesszoros beállítástól másnak is rángat a játék a géles pályáknál, mikor nagyon fröcsköl a cucc?
  • RelakS
    főleg, hogy a videó konzolon készült :D
  • Malakai
    Lendítesz egérrel és a megfelelő pillanatban engeded el.
    Már első végigjátszáskor használtam párszor, persze nem ilyen szinten, mint ez a videóban. :)
  • cs1rk3
    hogy lehet így dobálni? nekem még nem sikerült :D:D
  • Rage47

elég beteg:D