2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
kanzel #1741 Helló
Leszedtem a skidrow-os verziót.
Ezután leszedtem a : Portal.2.Update.4.and.5-SKIDROW.rar
Ebben az update alkalmazást eltoltam és a skidrow mappa tartalmát átmásoltam.
Coop launcherel akartam játszani de ahogy elindítom (én hostolnék) kiírja 1 warning üzetnetbe hogy appid is not configured leokézom elindul a játék írja hogy a partner dc két menü no stream vagy quit. Próbáltam streamon ott is rányomok playra de előtte feldobja a hiba üzenetet és ugyan az mint az előbb leírtakban.
Mi a teendő?
(ha már volt a kérdés és részletes megoldása akkor elnézést :))
-
#1740 a pc verzió azért jár melle, hogy te tudj pc-n játszani ha olyanod van, nem azért hogy ketten játsszatok vele egyszerre. -
#1739 Hello!
Megvettük PS3-ra a játékot, és van olyan lehetőség hogy feltegyük PC-re is ingyen. Na ez eddig mind oké, fel is raktuk, de ahogy észrevettem egy steam accounthoz fűzi a játékot és így nem tudom barátként felvenni PC-n steamen a PS3-at se fordítva, és így játszani se tudunk multiba.
Van valami megoldás erre? -
#1738 Ó értem köszi. -
#1737 nem, ezzel nem kotod hozza, ezzel csak hasznalod a steam accountot, ahhoz nem kotodik hozza. tehat ugy kell felfogni a dolgot, hogy a ps3 ket teljeserteku peldanyt tartalmaz a jatekbol: egy pc-set es egy ps3-asat. a pc-set hozza kell kotni egy steam accounthoz, ugy tudod hasznalni, a ps3-ast viszont maga a jatek (lemez) azonositja, nem kotodik hozza semmilyen steam accounthoz, csak barmilyen steam accounttal tudod hasznalni. -
#1736 Szóval akinek megvan ps3-on, az akárhány steam accountra rá tudja kötni ? -
#1735 aki ezen tunodott: kiprobaltam, megy az online coop is egy ps3 peldannyal. a lenyeg annyi h ket kulonbozo steam accounton legyen az ember bejelentkezve, es a ps3 verziosnal barmilyen/barhany steam account hasznalhato. -
#1734 -
#1733 :DDDDDDDD
-
#1732 Top 10 US physical retail games - April 3 to April 30, 2011
1. Mortal Kombat 2011 (PS3, 360)
2. Portal 2 (360, PS3, PC)
3. Lego Star Wars III: The Clone Wars (Wii, NDS, 360, 3DS, PS3, PC)
4. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, NDS, Wii, PC)
5. Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters (360, PS3, Wii)
6. Crysis 2 (360, PS3, PC)
7. Just Dance 2 (Wii)
8. Michael Jackson The Experience (360, Wii, PS3, NDS, PSP)
9. Pokemon White Version (NDS)
10. NBA 2K11 (360, PS3, Wii, PSP, PS2, PC) -
#1731 -
Ironman2 #1730 Itt a Portal 2 modkészlet -
#1729 Valaki, aki még nem játszott co-op-al esetleg? :) -
#1728 cloudban ment. nem kell a menteseket masolgatnod -
#1727 Koszi -
#1726 Portal 2\portal2\SAVE -
#1725 Hello meg tudja nekem mondani valaki, hogy hova ment a portal 2? -
#1724 nem ez az első topic, ahol ezt tolja - vagy egy nagyon egydimenziós troll a gyerek, vagy tényleg a szobahőmérséklet alatt bukdácsol az intelligenciája... -
#1723 De olvasd már el még egyszer mit is kérdeztél, egyszerűen nem lehet komolyan venni. Kb. mintha az kérdeznéd, hogy a ceruza hegyes, vagy tompa végével kell-e írni. -
#1722 De ez egy hülye kérdés volt. -
38tibi38 #1721 Most muszáj ilyen bunkónak lenni? Csak szépen megkérdeztem... Mintha a semmibe kötnél bele. -
#1720 Nekem van -
#1719 Hát ne haragudj de nem tudtam komolyan venni az irományodat. Persze ha ez életed első játéka vagy 10 év alatti vagy akkor elnézést kérek. -
38tibi38 #1718 Szerinted poénnak szántam? Istenem. Mindegy már sikerült... -
#1717 Ennyi. Amúgy gyenge poén volt, nem nevettünk rajta. -
#1716 Lehet, hogy ez nem a te játékod:) -
38tibi38 #1715 Hali. Van egy kis gond. Nem tudtam nyitni portált sehova ezért leugrottam a narancssárgához de nemtudtam belemenni és sehogy se tudok fölmenni. Nem is mentettem el,most akkor ennyi volt? -
kotar #1714 Kinek van kedve egy kis co-op hoz a 3/9-től kezdve végkimerülésig? -
#1713 Bindeled egérgorgore a uset. -
#1712 akkor majd a hétvégén az új masinával kiderül, ha lesz rá időm :D -
#1711 Talán alapból gpu-ra terheli, de ha többmagot bekapcsolod cpu-ra, akkor viszont oda és az kevésbé bírja, mint a vga-d, de ez csak tipp. -
#1710 najó, de ha kikapcsolom a több processzor támogatását, akkor meg simán fut... -
#1709 A Portal 1-ben sokkal könnyebb volt ilyeneket csinálni, mert abban el lehetett dobni alapból a cuccokat, és nem kellett így trükközni. Érdekes, hogy kivették ezt az interakciót a 2-ből. -
#1708 Ja, nekem is beszaggat, amikor sokfelé folyik a gel. -
#1707 Nekem nem, de sok fele hallottam már ezt, túl a sok a meta részecske úgytűnik. -
#1706 a multiprocesszoros beállítástól másnak is rángat a játék a géles pályáknál, mikor nagyon fröcsköl a cucc? -
#1705 főleg, hogy a videó konzolon készült :D -
#1704 Lendítesz egérrel és a megfelelő pillanatban engeded el.
Már első végigjátszáskor használtam párszor, persze nem ilyen szinten, mint ez a videóban. :) -
#1703 hogy lehet így dobálni? nekem még nem sikerült :D:D -
elég beteg:D