2222
Custom pálya használata:
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
Ide másold a fájlt: Steam/steamapps/common/portal 2/portal2/maps/
Konzolba írd be: map pályanév
Magyar Lab Rat (képregény)
-
#1821 Napi 2-3 pálya mellett persze... :) Nem siettem el , pont elég volt legalább tovább tartott -
#1820 Hogyhogy egy hónapig tartott?:D -
#1819 Kemény 1 hónap alatt sikerült kipörgetnem ezt a csodát. Szinte semmit nem játszok pc-n de ez zseniális. Ezerszer inkább egy ilyen mint a crysis :) -
#1818 szuper -
#1817 Ááááh!! *sikongat összevissza* -
#1816 Portal 2 soundtrack ingyen! -
#1815 szerintem qrvara nem mulja alul az elodjet. inkabb ugy mondanam, hogy az elso egy rovidke kiserleti kezdemenyezes volt, amit a 2 teljesit ki egy teljes, osszetett kis vilagga. -
xxxpaulxxx #1814 Ez tény:)
#1811 XDDDD -
Verseghy #1813 :DD -
#1812 -
#1811 kicsit spoiler ha még valaki nem játszotta végig, de Chell arca miatt muszáj -
#1810 Önmagában nem volt rossz játék, de messze alulmúlta az elődjét. -
xxxpaulxxx #1809 Nah ne kelljen csalódnom!!!!:D
Nem volt az azért annyira rossz:) -
Verseghy #1808 Valaki aki még nem coopozott írjon nekem!!!:) Már csak a professor portal achi hiányzik. -
#1807 itt hová kell klikkelni? -
#1806 Pedig reméltem, hogy elég feltűnő lesz. -
#1805 kevés lesz az a nyíl -
#1804 kitöröltem a hsz-ét, és így sem esett le neki :D még direkt át is írtam a warez szót, hátha a sok gyökér nem érti... -
#1803 -
#1802 nem varezolsz, megveszed, nincs gond
Hint: a warez topikra fent van link... -
Gomboc1992 #1801 Csá! Egy kis problémám adódott. Torrentel letöltöttem a Portal2! Telepítem, Crack és indítanám. „appid is not configured” hibaüzenet. Megy az OK. Indul a game, de csak két választásom akadt. Kilépni vagy no steam. Persze, h no steammal semmi reagálás.
Szóval, akkor dobjam ki a szemétbe, amit letöltöttem és mit is töltsek le helyette?
Ja, és ha letöltésre kerülne a sor, akkor direkt linket.. Tudom sokat akarok, de sietős.. Kösz!
-
Gomboc1992 #1800 aaa -
Verseghy #1799 Na végigvittem a coop-ot is. 48/50 az achi-lista, 3 ölelés és a kezdő kitanítása hiányzik. Feltételezem utóbbi fog is egy darabig..:/ Rage47: téged felvettelek, jöhetnél ölelkezni..:D -
38tibi38 #1798 Nemtom nekem bejött:D Na abbahagyom az OFF-ot. -
#1797 Pedig a Mafia 2 egy utolsó szemét az elsőhöz képest:) -
38tibi38 #1796 Hmm ezt én se tom. Maffia nál is a 2. részt kezdtem mert elsőt kipróbáltam de az nem nagyon tetszett. -
Verseghy #1795 Nem.:) Nekem Versy a nevem. -
#1794 pedig valami Angel felvett ma steamen, aszittem te vagy -
Verseghy #1793 Úgy látom nem sokan akarnak ölelgetni, mert senki sem vett fel..:D
Rage47, téged nem találtak meg.:/ -
#1792 Vidd végig az elsőt is... Nem is értem, miért a 2vel kezdted? -
38tibi38 #1791 Na végigvittem,nagyon élvezetes játék volt,de viszatérek az fps hez :P
SPOILER!!!! Egyébként ez a főszereplő hogyan került a tesztekhez? Mert a végén valami búza mezőn kötött ki szal gondolom lehet,hogy a Földön lakik. Első résszel nem játszottam. -
Verseghy #1790 Nekem Versy a nevem. Vegyetek fel és mehet az ölelkezés..:D Amúgy a 4esnél járok, még nem vittem végig. -
#1789 -
#1788 -
#1787 én is felveszlek, vagy vegyél fel. ugyanez az accom, ami sgn -
#1786 Én felveszlek, nekem is kéne az az achi :) Végigvitted már a coop-ot amúgy? -
Verseghy #1785 Hello. Épp achi-vadászatban vagyok és van az a "ölelj meg 3 különböző embert a barátaim közül", de csak 2 barátom van, aki Portalozik. Esetleg ha valakit érdekel vagy segítene nekem, írjon már egy pm-et!:) Köszönöm!
Szerk, ui: Nem is merek rákérdezni, így inkább csak sóvárgok: hogyan fogom én azt megcsinálni, hogy miután végigvittem a coop-ot egy olyannal csinlájam meg a tutorialt, aki még nem játszott vele.....:) -
#1784 Jaja, benne van egy bizonyos ősrégi Nintendo feeling :) -
#1783 Hali mindenhol nyomták a portal 2 credits zenéjét
biztos volt már de azért belinkelem a coop credits zenéjét hátha még valaki nem hallotta,pedig szerintem marha jó ,sőt!
Portal 2 Coop Song -
#1782 ez nagyon fájdalmas XD