167
Észak-koreai válogatott
  • bakkerman
    hát,én nem lepődnék meg,ha iksz lenne az a meccs,a portugálok bűngyengék,zseléarcot lerotálják,és a lelkesedésükkel kihúzzák egy döntetlenre,REMÉLEM!
  • Arzén1886
    Lehet őt támadni, de attól még igaza lesz. Ezen a szinten már nincsenek pletykák, meg véletlenek. És ez nem off topic, mert valaki nagyon is félhet attól a csapattól a brazilok elleni meccsen látottak alapján.
  • IXEMGabeo
    sztem leikszelnek velük, ha abból indulunk ki hogy Brazília ellen is egész jól helytálltak akik erősebbek a Portugáloknál...
  • desigo
    thx
    ott se sok esélyük lesz...
  • arsnl
    portugálokkal, hétfőn
  • desigo
    mikor játszanak legközelebb és kivel?
  • Roger6
    Azt mondod, ne személyeskedjen, de te is azt teszed. Váó, ez igen!
  • karajjj
    kezdődik...
  • Rundstedt17
    Nem bánnám ha személyeskedést mellőznéd.
    A tény az tény divatdrukker barátom.
  • Unreal1942
  • karajjj
    nembánnám, ha te többet nem írnál ide, focihoz semmi közöd, ezt be is vallottad, viszont a politikai vitákat mesterien kelted
  • Rundstedt17
    Undorító kisérlet volt Észak Korea lejáratására....
  • Roger6
    Ez iszonyat rossz szöveg...
  • Monoton
    Lehet a Dél-koreai tábor körül kémkedtek :)
  • bakkerman
    lol,mondjuk azóta mér megtalálták őket xd
  • Unreal1942
    Én azon se csodálkoznék, ha tényleg lepattanna néhány.
    Minek mennének vissza? Persze, ha családjuk van akkor az gáz...
  • desigo
    gyorsan pótolták a hiányzókat xD
  • Monoton
    Elgépelés, csak én hiszem hogy ez elég gyenge szöveg? :D
  • FZoleee
    np :D
  • Monoton
    Lehet az edző is :S
  • FZoleee
    és a családjuk már valószínűleg halott (már ha van nekik)
  • desigo
    hát akkor halálra lettek ítélve ezzel
    durva...
  • Roger6
    Helyükben én is dobbantanék a francba onnan.
  • Monoton
    Valoszinuleg ezzel tisztaban voltak, mikor leleptek.
  • poppe
    el tudom képzelni, h bezsarolják őket a családtagjaikkal...
  • Monoton
    Ha ez igaz, nem kis botrany lesz belole. :(
  • Golyo69
    Eltűnt 4 Észak-Koreai futballista
  • PalcikaEmbör
    twitteren találtam ezt a képet szvsz lehet bannert készíteni belőle
    http://img9.imageshack.us/img9/8745/kndk1.jpg
  • IXEMGabeo
    hát nem rajtam múlik:) Új-Zélandon agyaltam már csak attól félek senki nem írna bele:D
  • Dean Winchester
    dél korea topik?
    vagy új zéland nem érdemel meg egy topicot?(első vb góljuk több évtized után! sőt első vb pontjuk ...
    személyes véleményem de most arra az időszakra míg a vb-n szerepel most ez a csapat tök felesleges volt topicot nyitni nekik.
    mondom lehetne akkor Új-Zélandnak is! Sőt Görögországnak is hiszen őnekik meg ezaz első vb győzelmük/vb góljuk ...

+ ami dél koreával történik a vb-n az erre a kis időre siman mehetne a vb topikban :D na mind1. hosszú életet az Észak-koreai válogatott topicnak :D
  • Fehercsoki
    - moderálva -

Köv. ilyenért büntetőpont.
  • desigo
    szerencsétlenek egyből megkaptál a brazilokat
    nem gyenge,hogy szinte nulla szabálytalanságot követtek el
    fegyelmezettek,kitartóak nagyon
    respect
    remélem tovább jutnak
  • a.carkey
    Lehet, hogy a családja gulágon van, aztán ki tudja miként díjazza Kim Dzsong Il a vereséget. Volt egy VB ahol egy afrikai fődiktátor kinyírta volna a játékosai családját, ha nagyon kikapnak ...
  • arsnl
  • karajjj
    nem láttam sajna a bevonulást, csak a himnuszuk végére értem pont haza, mikor bejöttem a szobába, akkor mondta a kommentátor, hogy Tesze elsírta magát, aztán már a brazilokat mutatták
  • a.carkey
    Kb. ugyanez volt a szitu az ötvenes években nálunk is, csak sokszor jobb volt a csapat, és a játékosok nem a korabeli rendszerbe születtek, így volt fogalmuk arról, hogy azért az a rendszer nem feltétlenül a "legjobb".

Tengap szimpatikusak voltak, és nagyon a fair play vonalat képviselték. Kezeztek a brzilokkal bármilyen enyhe szabályalanság vagy egyéb szitu után is, korrektül, fegyelmezetten játszottak, mint 1966-ban, sőt, az ellenfelek is hasonlóak. Szerintem, meglepetést is okozhatnak, és a brazilok mellett ők fognak továbbjutni. :)

Bár az szövkap és a stáb inkább tűnt helyi koreai KGBs társulatnak, mint sportvezetői rétegnek, és a 3 fok miatt a brazilok se nagyon azon a szinten mozognak, amelyen tudnak, de tény, hogy ők az első csapat, akin látszik, hogy csapat.

Egy dolog volt furcsa, hogy a kicsi játékosfelvezető fiatalok mennyire távol álltak tőlük a himnuszok alatt. Ennek lehetett az oka a megilletődöttség, de a Krasznaja Moszkva, illetve valamelyik játékos "enyhe" speciálisan koreai test v. szájszaga is. :D
  • karajjj
    kézenfogva bevonultak, ahogy azt a nagyobb focieseményeken szokás
  • edios
    hajrá, tegnap nekik szurkoltam, nem is okoztak csalódást, jól játszottak
  • Monoton
    [center]
    Wikipdia

Fifa

• SrAta
    jah főleg h most fasírtba vannak eléggé:D
    Kül jómeccsvolt a brazilokkal:D