167
Észak-koreai válogatott
  • a.carkey
    Náluk azért szar ez a fajta "sztálinista diktatúra", mert mára - elenyésző részük kivételével - más rendszert még nem is láttak, élni pláne nem igazán éltek még másfajta "népi demokráciában", míg azért nálunk a rövid Rákosi ERA alatt a többség azért megtapasztalta az előző rendszert, így volt viszonyítási alapja mi is a különbség egy bármilyen rendszer és egy népi demokrácia között. Náluk egy háború volt, amiből úgy-ahogy jól kijöttek, de igazából ezt a mesterséges szart tartják fenn lassan 60 éve.

A mostani ÉKaknak eddig - sajnos - van egy focisikerük (1966), és más semmi. Ahhoz viszonyítottak, hasonlóra készültek, de szerencsétlenségükre nagyon nehéz csoportba kerültek. Nem mondom biztosra, hogy nem nyerhetnek meccset, de továbbjutás már nem lesz. Talán a tisztes helytállást nem díjazzák tarkónlövéssel, pláne nem munkatáborral, de ha Elefántcsontpart is megveri őket, akkor ebben már nem lennék olyan biztos ...
  • Unreal1942
    Itt a jó alkalom. Meg kell lépni abból az országból.
  • Tyler1
    2 féle taktikájuk volt, az első, h atomvédelmet építenek, és megpróbálnak a kontrákra alapozni, a másik pedig a default védelem, amelyben megpróbálnak saját támadást felépíteni. utóbbi a továbbjutáshoz kötelező volt, de azért a portugálok jóval tapasztaltabbak voltak. és azt hiszem, nem is lett a csapat felkészítve ilyen védelmi összezuhanásra, azért lett ebből 7 gól.

aztán h ezt az ő diktatúrájuk hogyan fogja szankcionálni, azt sem külső ember nem láthatja. ott nagyon durva törvények uralkodnak. töriből ismerjük a rákosi rendszert, na azt kell kb. a 10.-re emelni és kijön é.koreáé :)
  • Roger6
    Azt hiszem a csatában a győzelem a fontos, nem a taktika. Tök jó, hogy támadtak, és kaptak 7 gólt, ezért aztán lehet becsülni őket. Talán taktikát kellett volna váltaniuk. No persze én nem értek a focihoz...
  • poppe
    utolsó meccsen eldől, hogy lakást kapnak-e vagy bányászsisakot :D
  • zvere
    szegények! én sajnálom őket mert nem jó csapat, de próbálkoztak valamivel és nem álltak be bunkerfocizni mint mondjuk a szutyok görögök vagy a svájciak, sztem undorító amit ők műveltek.. szegény kis koreaiak meg talán nem kapnak büntit végülis nagy szó hogy egyáltalán kijutottak..
  • IXEMGabeo
    ide is beszúrom...kényszer melóra kell menniük?
  • Láma!
    jobban is jártál...

szegények több gol elött is nagy védelmi hibákat vétettek... lehet hogy elfáradtak, nem tudom, de az utolsó percben se szállt el az agyuk, szimpatikusak voltak végig.
  • banok
    én is sajnálom a koreaiakat - mondjuk a meccset nem láttam (qrva meló...)
  • karajjj
    olyan volt mintha most meg akarták volna mutatni, hogy tudnak ők focizni is, nem csak védekezni, hát nem jött össze....
  • bakkerman
    szimpatikus csapat,és rendkívül fegyelmezett,a 7. kolbász után is teljes erővel védekeztek,semmi kilengés,semmi taktikai fault! le a kalappal,ugye azt mondani se kell hogy ez az észak koreai válogatott 10-ből 9-szer minimum 2 góllal verne minket?! :))
  • Tyler1
    szar csoportba kerültek, de elefántok ellen még bizonyíthatnak vmit.
  • Unreal1942
    Véget ért egy álom. A csoda elmaradt. Ettől még szimpatikusan, sportszerűen játszanak.
  • IXEMGabeo
    :(:(
  • geo91
    ez csúnya volt :S
  • zaki
    lehet is zárni a topikot :P
  • Tyler1
    sajnálom őket, azért remélem nem sokan halnak meg ez miatt :D
  • IXEMGabeo
    xDDD nem semmi

na ma remélem legalább 1 pontot szereznek:) megismétlődik a Portugál-Észak Korea meccs 1966-ban az Észak Koreaiak a 8 között 3-0 ra vezettek az 1. félidőben, de a másodikban Eusebio közreműködésével 3-5 lett a meccs vége:O, a Portugálok bronzérmesek lettek ott, mint tudjuk.
  • Zenszkij
    Bannerba egy észak-koreai köszörúzásos jelenetet?? LOL

• FZoleee
    575 pontot kapsz, ha nyernek?
  • Csirke4
    Iwiwen 25 pontot raktam rájuk és ők a kedvenc csapatom. :DDD
  • IXEMGabeo
    6,8 szorzó, ha döntetlen én tettem iwiwn 10 pontot a döntetlenre xD go North-Korea:) remélem szereznek legalább 1 pontot a vb-n
  • karajjj
    Maniche már Kölnből nem tudta beverekedni magát :D ezek a csíkszeműek tuti alkotnak ellenük valamit
  • arsnl
    ja nem kevertem Pedro Mendessel, fail
  • arsnl
    Maniche még van:D
  • IXEMGabeo
    basszus a mai meccsek után eskü 10 pontot teszek az Észak Koreai ikszre:), ha Algéria megállította Angliát, ezt az ötlettelen Portugáliát is simán meg lehet állítani...Ronaldo a válogatottban gyenge és nincs más..nincs már Figo, Pauleta, Nuno Gomes, Maniche, Ricardo, Costinha, Petit, Fernando Couto, Rui Costa akik egyéniségek lennének igazán..és őket én nagyon bírtam, de ettől a Krisztiánóóótól hányingert kapok
  • karajjj
    ez fake, csak poénból csinálták
  • FZoleee
    a videó kommentjai alapján fake és a videón japánul beszélnek: nézzétek meg :D
  • FZoleee
    lol, igazi profi munka
  • Voyager5
    Ha mar "VB-t nyertek" akkor mar nem lesz tobb szerkesztett video :P
  • bakkerman
    ha a portugálok büntetőből fognak nekik gólt rúgni,azt nehéz lesz megvágni úgy hogy a nép ne vegye észre :DD
  • desigo
    az kemény ha otthon ezt tolják
    így könnyű lesz VB-nak lenni
  • Voyager5
  • bakkerman
    azért vágni tudnak :))
  • Martins15
    Ja úgy adták le mintha megverték volna a Brazilokat és ezzel megnyerték volna a VB-t.De Maicon góljánál az a bevágás tetszett :D:D
  • Voyager5
    Ezt adagoltak be otthon a nepnek? Vagy micsoda ez?
  • Monoton
    Mekkora Fake videó :DDD
  • bakkerman
    ő szerintem ezt úgy értette,hogy a portugálok játszották a normál focijukat(szar),míg észak korea brazília ellen nagyon jól játszott,és zselééket megfoghatják
  • Martins15
    ez volt már?
  • WuFraZselic
    sosem értettem ezt a "A csapat megveri B-t, B meg C-t, akkor A biztosan megveri C-t" alapra épülő logikát. pláne futballban