167
Észak-koreai válogatott
-
#47 szerintem a legsportszerűbb csapat... nem nagyon rugdosták a brazilokat -
#46 Mit csinálnak ott azokkal a gyerekekkel? -
#45 Észak Dél döntő után lehet, hogy atomháború lesz xD -
bwooy #44 ezt még --ha jól emlékszem-- a Nemzeti Sport-ban olvastam (valami kis minicikk volt) pár hónappal a vb előtt.
"Kim Dzsong Il felvásárolta a foci-vb összes, hazájának szánt belépőjegyét. Miközben az észak-koreaiak nemhogy az országot, még a városukat sem hagyhatják el."
több ezer jegyről szólt.
nem tudom,hogy igaz e,de tény,hogy nincsenek ott.
szimpatikusak voltak,nem elkényeztetett,agyonfizetett "sztárok".
Honduras mellé felvettem a favoritjaim közé őket -
IXEMGabeo #43 jól tették:) -
karajjj #42 utánanéztem, mikor kijutottak, a Legea megkínálta őket egy 4 éves 4 millió eurós ajánlattal, hogy az ő cuccaikban szaladgáljanak, a csíkszeműek meg elfogadták, mert ez akkora pénz nekik, hogy nem lehetett visszautasítani :D -
karajjj #41 #22 -
#40 de a szurkolókat meg nem engedtékXD egy kis kínai csoport jött ki szurkolni nekik... vagy rosszul tudom? -
#39 Dél-Korea jobb szerintem én nekik szurkolok... de tényleg le a kalappal, küzdöttek keményen, szép meccs volt!
a 9-es mezszámú csatárt elnézném valamelyik európai bajnokságban, nagyon akart -
karajjj #38 kezd amúgy némileg nyitni az ország külföld felé, a a híres félbehagyott hotelt is befejezik az egyiptomiak, meg ugye most kijutottak a vb-re, és elengedték a játékosokat a világ másik végére :D -
IXEMGabeo #37 jogos:) -
#36 Olcsó? Ők tudják, hogy mi az igazi érték. :D -
#35 Az, hogy dollár-csitrilliárdok utalása helyett náluk eléggé olcsó a motiváció :) -
#34 Én nagyon szeretem a brazilokat, de annyira szimpik voltak a koreaiak, hogy szurkoltam nekik, hogy szerezzenek pontot.. -
Unreal1942 #33 Le a kalappal előttük. Olvastam és láttam pár filmet Észak Koreáról, szar helyen élnek. Nem csodálkoznék, ha a VB után akinek nincs igazán félteni való családja az dobbantana.
Szimpatikus volt a sportszerűség. Alig szabálytalankodtak és ennek ellenére szinte hiba nélkül oldották meg a szorult helyzeteket.
Örülnék, ha sikerülne nekik legalább pontot szerezni. -
#32 Na ezt meg melyik elvtárs nyitotta abból a 20-ból? :D::DD -
#31 hja és le a kalappal előttük, kellemes csalódást okoztak. -
karajjj #30 info róluk -
#29 Pedig nagyon barátságosnak tüntek a meccs közben. Minden kisebb szabálytalanságot követően pacsi szercsi volt, ugyanígy a braziloknál is. Fura volt ilyen sportszerűséget látni (sajnos). -
karajjj #28 bannerba linknek -
karajjj #27
-
#26 nehezen ?!
sztem amugy a csapat tagjainak legalább 1/3ada ügynök. -
ték elek #25 mi ebben a vicces? :C -
IXEMGabeo #24 az is durva, hogy a szovjetekkel voltak egy csoportban...na az a 3-0 biztps, hogy politikai eredmény volt:) Olaszok 2 pontján csodálkozom jéé -
#23 A kapus gyerekei már nem élnek :) -
Grenzjager #22 Mert az információ a párté.
de azért:
ÉSZAK-KOREA 23-AS VB-KERETE
Kim Dzsong Hun, az észak-koreai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetet
Kapusok: Ri Mjong Guk (Pjongcsang City), Kim Mjong Gil (Amrokgang), Kim Mjong Von (Amrokgang)
Védők: Csa Jong Hjok (Amrokgang), Nam Szong Csol (April 25), Pak Csol Jin (Amrokgang), Pak Nam Csol (Amrokgang), Ri Dzsun Il (Szobekszu), Ri Kvang Cson (April 25), , Ri Kvang Hjok (Kjonggongop)
Középpályások: An Jung Hak (Omija Ardija), Dzsi Jun Nam (April 25), Kim Kjong Il (Rimjongszu), Kim Dzsong Jun (Chengdu Blades), Mun In Guk (April 25), Pak Nam Csol (April 25), Pak Szung Hjok (Szobekszu), Ri Csol Mjong (Pjongcsang City)
Csatárok: An Csol Hjok (Rimjongszu), Csoj Kum Csol (Rimjongszu), Hong Jong Dzso (FK Rosztov), Dzsong Tae Sze (Kawasaki Frontale), Kim Kum Il (April 25)
- a harmadiknak nevezett észak-koreai kapus rápacsált, mivel mezőnyjátékos, de kapusnak nevezték (hogy így 21 mezőnyjátékosuk legyen 20 helyett, mivel amúgy 3 kapus kötelező) nem játszhat a "mezőnyben", csak kapusként, értesítette a FIFA a komcsi szövetséget.
- a svájci FC Wilben szereplő Kim Kuk Dzsin nem kapott meghívót. S, hogy ennyire "nyugaton" játsszon?... furi
Észak-Korea kezd a gigalolkabolka kategória csúcstartója lenni a VBén
Kínai színészek és zenészek érkeznek majd Dél-Afrikába, hogy a labdarúgó-világbajnokságra kijutott észak-koreai csapatnak szurkoljanak - merthogy a kommunista vezetésű országból senki nem utazik biztatni a focistákat.
Mivel Észak-Koreában gyakorlatilag senki sem engedheti meg magának, hogy Dél-Afrikába utazzon, ráadásul vízumot sem kapnának a szurkolók, a kínaiak sietnek segítségükre, hogy az észak-koreai válogatott ne maradjon drukkerek nélkül. Az észak-koreai sportbizottság pekingi irodája ugyanis árul jegyeket a nagy eseményre azoknak a kínaiaknak, akik az észak-koreai csapatnak szeretnének a helyszínen szorítani.
Eddig közel ezer kínai focidrukker kapott jegyet, legtöbbjük színész és zenész. Ők már egyébként tapasztalt szurkolóknak számítanak, ugyanis több sporteseményen is biztatták a csapatot a lelátóról - számolt be az Új Kína állami hírügynökség.
*********************************************************************** -
karajjj #21 azon csodálkozok amúgy, hogy Legea mezük van, mert mikor láttam őket a déliek elleni selejtezőn, akkor hazai gyártmányú noname mezük volt, asztem most is abban jönnek -
ték elek #20 -
ték elek #19 ja -
ték elek #18 1966-ban igazi csodát tettek az elvtársak, a csoportból is továbbjutottak, ám ott a portugálok az útjukat állták.
-
karajjj #17
-
#16 De amúgy az ország full komcsi, és nehezen "barátkoznak" másokkal, nem? -
IXEMGabeo #15 Szaúd-Arábiával nagy küzdelem lehetett -
ManoNegra #14 Le a kalappal a válogatott elött! -
IXEMGabeo #13 Annyit hallottam róluk, hogy az egyik legfegyelmezettebb válogatott...Nemzetisport írt róluk korábban egy cikket hátha megvan -
ték elek #12 nagyon kevés róluk az infó :C -
ték elek #11 -
ték elek #10 elsőként a kijutásról. az ázsiai zóna 3. csortjából továbbjutva a b főcsoport 2. helyén végezve jutottak ki. táblázatok alább.
-
IXEMGabeo #9 gólszerzőről kapásból egy képet be lehetne szúrni:), tényleg grat nekik, nagyon szépen helytálltak, Brazília ellen nem rossz eredmény ez és fontos lehet nekik, hogy gólt lőttek, míg a csoport másik 2 tagja nem -
Monoton #8 Lejön az áthúzás egy kis idő múlva.