1542
-
-
#1221 Na léptem. Jobb dolgom is akad. További jó kifigurázást szájberhuszár :P -
st3ve #1220 Ha visszanézel.Ott van a video mikor mentek meglátogatni a Blaha L. téri Mauglit hol lakik.Figyelj jól és meglátod a piros Dacia ott is ott áll az udvarba(Mert hát a családot valamivel vinni kell)Az a legfontosabb és nem a "putri" lakás ahol lakjanak.MEg irtam már hogy nem ezeket megy néz oda ki az ember ,de nem tud ott elmenni ugy hogy ne lássa ezeket a helyzeteket.Mindenki tudja milyen szép környékek , tájak vannak arra.Akkor marhára nem értelek. -
#1219 Nem csak én. Ha visszaolvasol erdélyiek közül többen is felhúzták magukat. Szerinted miért zavar minket ha lejáratjátok azt az országot ahól születtünk? egyoldalúan kifigurázza és torzítja a valóságot. Minden fel van újítva és műemlékek erdeje. Persze ti ezt láttátok amit itt belinkelget. Két cigánygyerek egy tehénnel. Az egész világról ilyen torz képpel rendelkeztek mert akkor elég siralmas lehet a világotok :) -
#1218 miért ilyen népszerű ez a topik? -
donatus13 #1217 Ezen ,hogy tudod felhúzni magad amúgy ? teljesen felesleges úgy is folytatni fogják. -
#1216 Hajnali háromkor feljöttem és valaki még mindig linkelt cigánygyerekeket meg szénásszekereket. Se óváros, se 2-3 ezer méteres hegyek, sem Csíksomlyói Búcsu vagy valami értékelhető csak a nyomor. Valaki kapott is két figyelmeztetést ezért -
st3ve #1215 Te meg folyton ezzel a slágerlistával is jössz.Mond már meg ki aszart érdekel.Annál a két képnél is adtam magyarázatot."Osztrák,Tálib" kép.Mit kell azt is folyton hajtogatni? -
st3ve #1214 Többször leírtam azt is hogy a magyar lakta területeken ott nagyjából rend van.De ahová ezek odakeverednek ott vannak látványosságok. -
#1213 Mivan? o.o -
st3ve #1212 Hát a lovasszekérre felpakolva a DACI-nak mi értelme????Aki meg nyomorban van az lesulyto.De ha van jo házad add ki nekik egy hónapra.És meglátod. -
#1211 Bocsi: első helyre. Egész éjjel dácsiákat linkelt. Megérte marhára :D -
cargame #1210 De neked mi vicces pl. egy lovasszekeren???+ a nyomorbanl elokben ? -
#1209 Akár. Arab felborult szamártaliga helyett több értelme lenne. De akkor nem kerülnél második harmadik helyre SG slágerlistán és neked csak ez a fontos. -
st3ve #1208 Akkor miről beszéljünk ,hogy ott mégjobban kihasználják az embereket.A kormány most is az IMF re hivatkozva nyomott nálatok is a népre egy csepp terhet.Ez jó téma lesz???Vagy arról beszéljünk hogy tényleg milyen fasza jó hely is az a románia??? -
#1207 Elég sokat olvasok. Most ne haragudj, de ez értelmezés nélkül ide vezet. És megint semmi sértő. Elég sokat beszélek stb. Hol itt a ráció -
#1206 Létezik csak torzítod az igazságot. A topic címe nem nyomornegyed szemle. Erről beszélünk itt erdélyiek már egy ideje. Két figyelmeztetést nem tudom ki szerezte neked, de hármat is megérdemelnél. Torzítod az igazságot szerintem ez propaganda... -
donatus13 #1205 st3ve töröld a hsz eket légy szíves teljesen felesleges vita meg kicsit személyeskedő is.
Azt azért még a végére elmondanám ,hogy elég sokat olvasok de azért kösz ,hogy elmondod ,hogy mit csinálok... ahogy megmondják azt is Romániából ,hogy mit csinálnak a magyarok. -
st3ve #1204 Én csak azt nem értem , hogy mióta van ez a topic.Ezek folyton blamálják a képeket.Ugy csinálnak mintha nem létezne ott kint lovasszekér , tuning-DACIA , nyomor , stb.... meg mintha baromi jó példamutató ország lenne(A szép tájakat aláhúzom) de mikor átlépi az ember a határt zudul ez a sok látvány.A putrikon nem is tudom röhögni vagy sírni kell meg melletük a nagy luxusokon.Az meg a másik hogy uton utfélen ki akarják fosztani az embert. -
#1203 Kicsit? Ha ír valamit ne húzza ki magát érzelmi szálon. Nem felejtettem el a 1198-as hozzászólásomat. Várom rá a reagálást teljesen visszafogottan. Mellédumálást nem szeretem bár őshazában tudom ez divatban van. Tessék arra felelni -
cargame #1202 Kicsit visszavehetnel magadbol :) -
#1201 Atyaúristen sértő? na erről beszéltem :D komolyan nem értem néha honnan ez az önbizalom. Hogy ne ma tudásotokból fakad az nem kérdés. A gyűlölet szót mellékesen olyan emberek használják előszeretettel akik nem gondolkodnak de nyilatkoznak. Aztán kai nem bólint rá a butaságukra elsőre az gyűlölet vagy antiszemita meg mindegy is csak ne keljen válaszolni rendesen utána mert az sokka pirítóbb, mint érzelmi síkra terelni a zöldségelésed. Totál laikus vagy. Vagy azt is mondhatnám: mért gyűlölöd az olvasást annyira. Hasznodra válna -
donatus13 #1200 Ja és a párttagok helyezkedése az én életemet hála égnek egyáltalán nem befolyásolja biztos ez is azért van mert a csöves Magyarországban élek. -
donatus13 #1199 Ez a "csillagom" egy kicsit túlzás a te commented is kurvára lenézően hat meg ez az "atyaúristen"... egyáltalán nem így nyilatkozom, a te commentedből is a gyűlölet meg ez utálkodás látszik az meg ,hogy mi folyik az én országomban azt tudom annyira mint te ezt elhiheted. -
#1198 Mióta válik szét a kettő csillagom? Amióta te nem ismered a szociológiai hátterét? Az hogy nem ismered az most kinek hiányzik? Neked úgy tűnik nem, mert nyilatkozol mint az atyaúristen, csak éppen nem látom a célját. -
donatus13 #1197 Nem a politikai életre gondolok hanem az emberek nyomorára, a pártagok engem marhára nem érdekelnek. -
#1196 Vagyis az hogy anno az átkos idején jobban helyezkedtek a párttagok magyarországon az ő érdemük? Ergo ha a romániai magyarok nem helyezkedtek olyan jól politikai rendszerükben az az ő hibájuk is. Na erről beszéltem. Kicsit ciki azért ez a magyarázat ha jobban belegondolsz... -
donatus13 #1195 A másik meg te is ugyan abba a hibába esel mint ők,általánosítasz, a magyaroknak is van öntudata amiről van is fogalmunk,gondolom te is ismersz 10 tiszta magyart és arról leírod az egész országot ahogy ők teszik, itt is él sok jó ember.Azt hiszed ,hogy csak Romániában él rosszul járt kis gyerek ?...Arról ,hogy Románia ott tart ahol, azért ugyan úgy felelős az egész ország , ugyan úgy ahogy itt.
Na bocsi a sok comment ért, és ne "támadó" jellegűnek vedd őket, nem annak készültek. -
donatus13 #1194 Véletlen rányomtam a mehet-re mert ott volt az egér:)
5 Legtöbb embert itt a környéken egyáltalán nem érdekeli ,hogy mi van Romániában és a többi országban,nagyon rossz lehet ,hogy sok román magyarnak mondja az erdélyieket a magyarok meg románoknak ezért igazából otthonuk sincs kb, de most is a magyaroknak van elég baja, ezért teljesen leszarják mi folyik körülöttük azért hajtanak ,hogy megéljenek. -
donatus13 #1193 Lehet nem fog jól esni amit mondok, először is, én is bunkóságnak tartom ,hogy kinevetik ezeket az embereket akiknek ez jutott de ez van, bunkók vannak itt is meg ott is.
2 Marhára nem nyávogós meg tápos a magyar, világon a 3 ik legnehezebb és legfejlettebb nyelv, hatalmas szókincs és megértjük a nagyon régi írásainkat is tisztán.
3 Lehet szapulni a mi gazdaságunkat, ott is ugyan ez megy mint itt az ,hogy te mennyit tudsz belőle az senkit nem érdekel:)
4 Tévedsz, trianon ma már a magyarok nagy részét nem érdekli, vannak még ilyen idősebb felbújtók akik minden áron vissza akarják kapni meg pár fiatalabb is akiket teljesen behűlyítettek, de a legtöbb magyar tudja ,hogy erre semmilyen esély sincsen és ezt el is fogadják -
st3ve #1192 Te azt hiszed hogy itt mindenki frankón él?Minden rendbe van? -
#1191 Megjegyzem a szász is ária faj szal nehogy lecigányozza valaki véletlenül :D -
#1190 Társasház? Az kérlek szépen egy német illetve szász eredetű falusi ház. Hátul vannak az állatok elől várfal szerüen lezárva. Egyesek azt mondják erre: Annak jó, aki mindenen röhög. Biztosan boldogan dobja fe la pacskert még ha butábban is... -
#1189 túl komolyan veszed te ezt; nekem ne mondd hogy nem vicces ahogy a tehen sétál befele a társasházba -
#1188 Az a baj, hogy megvan az okom arra, amiért lenézem a magyarországiakat.
Ha nem lennének ilyen előzmények, hidd el, hogy nem írnék ilyeneket. -
#1187 A lenézés szerintem a mi szemszögünkből nézve nagyképűség a ti esetetekben. Vagyis a lenézésnek vannak előzményei. A nagyképűség ha van ok rá akkor is nevetség tárgya, de ha nem igen van akkor meg végképp ciki -
#1186 Azért remélem feltűnt hogy keveredik nálad a münchen-szindróma egy jó adag lenézéssel. -
#1185 Az már tényleg zavarna, ha az erdélyi magyarokkal szemben viselkedne így.
De bármennyire is furcsa kimondani, szeretem Romániát. Legalább annyira, mint amennyire Magyarországot. Sőt néha elgondolkodok, hogy áldás volt Trianon, mert nem kell kint élnem egy olyan országban, amit ilyen emberek irányítanak(amilyenek), beszélhetem az évszázadok óta alig változott nyelvem(és nem a nyávogós tápos magyart), illetve van egy öntudatom, amiről a Magyarországon élők 99%-ának soha a büdös életben fogalma sem lesz; és igen, Románia ott volt, amikor a "megfogyott országunk,vesszen Trianon, átkozottak a románok, szlovákok, imádjuk az elcsatolt területen élő testvéreinket" magyarok konkrétan leszartak minket székelyeket.
Ebből kiindulva pedig az is zavar, hogyha Romániát "fikázza" -
#1184 Vagyis ez egy logikai játék. Most ő nem erdélyi magyarokat gyalázza, csak a románokat. Kicsit földhözragadt de mit van mit tenni XD -
#1183 Persze hogy őt nem zavarja. Csak nagymagyarország térképről ismeri erdélyt... Csatolgatják néhányan gondolatban oda vissza :D -
#1182 Azt meg pláne undorítónak tartom, hogy olyan embereken gúnyolódik a képeivel, akiknek NEM JUTOTT TÖBB egy viskónál, amiben bent van a tűzhely és örülhet, hogy van egy tehene, meg egy szekere.
Olyan kurva jól éltek ti kint Tápiában, hogy nincs jobb dolgotok, mint mások nyomorúságát kinevetni?
St3ve fogalmad sincs, hogy milyen élete van annak a gyereknek, akinek például rokkantak a szülei, vagy akár egyik szülője él csak és nem egy városban él, hanem az isten háta mögött egy eldugott faluban az alföldön.
És ez nem Magyarország, ahol a segélyt két kézzel szórják az ember után. Ezek az emberek nap megvívják a saját harcukat az életben maradásért.
És hidd el, tudom, hogy milyen például felénk az árva gyerekek élete(itt jobban élnek, pláne, hogyha akkora szerencséjük van, hogy bekerülhetnek Böjte atya valamelyik házába) és bármilyen meglepő, nem a mindennapi móka és kacagás/csörögefánk evés/vidámparkba járás megy.