1542
-
  • Anxius
    Mondjuk zavar, hogy az országról, ahol élek olyan képeket mutatnak, amik mondjuk előnytelen megvilágításba helyezik.
    Ergo. sérti az önérzetem, hogy Romániát a cigányokkal teszi egyenlővé.
  • st3ve
  • st3ve
  • st3ve
  • moor09
    nem tudod tömöríteni őket ? úgy fel lehetne tölteni valahova és le lehetne szedni az egészet...
  • sovatalevi
    5mega
  • st3ve
  • moor09
    miért ? mekkora a méretük ?
  • st3ve
  • sovatalevi
    Ilyen vizes kepemnincs :).A napokban megyunk megint gombaszni ,es akkor keszitek kepet .Mas kep van boven...De at kellmeretezni,es azt nagyonunom :(
  • moor09
    azt megköszönöm :), mert "meseszép"
  • sovatalevi
    De itt Szovatan is latni kisebbeket :)
  • sovatalevi
    Gyimesi-szoros es a Tatros volgyeben valahol.Nem sajat kep,de jartam arra.Sajat kepet is rakok majd :P
  • Szildramor
    Résztvevői - értsd: szétverői. Nem a mártírok kapnak 600 ezret havonta szuzukira...
  • moor09
    ez hol készült pontosan ?
  • Szildramor
    Szerintem ez a szerencsétlen nem is tudja, hogy sok helyen csak ezt tudják megengedni maguknak. Magyarországot vidám barakknak hívták a múlt rendszerben. Abból állt ez, hogy nyomtak mindenkinek kocsit a segge alá, mehettek külföldre és a komcsi vezetőknek ők termelték a valutát. Ergo cserébe, hogy rövid pórázra voltak eresztve keményen besúgott sok ember és osztották szét a javakat. Romániában és az rdélyi magyarok azért élnek szegényebb sorsban és járnak sok esetben szekérrel mezőre és dácsiával templomba, mert van gerincük. Így hozta a sors. Vagyis a négyesmetró kölcsönből és az 56-os vérengzés résztvevőinek 600 ezer forintos "hősiességi" nyugdíjból sok embernek telik is telt nyugati márkályú személygépjárműre :) Ennyit a történelemről a lovakról és a dácsiákról.
  • st3ve
    Kösz de nem kell.Látok belőle épp eleget.
  • st3ve
  • st3ve
  • st3ve
  • st3ve
  • sovatalevi
    Haat Grat!!! Ettol Geci Kemenynek erzed magad?Beronygyolok a hazadba egy Daciaval,hogy lasd nem is egy roncs....
  • st3ve
  • Szildramor
    Júúj vaz: mekkora sziklákon folyik a víz :O Brassó mellett is van ilyen hegyipatak
  • st3ve
  • Szildramor
    Ti tudtok olvasni csak nem igazat olvastok ki. Kártyavetők stílusában lehet nyomni a vakert... Vagyis a gerincoszlop sérült a sok tévézés miatt. Az rosszabb, mint melléütni egy betüt az igazságban :)
  • sovatalevi

• sovatalevi
  • sovatalevi

• sovatalevi
  • sovatalevi
  • cargame
    De komolyan st3ve neked veszek egy lovat szekerrel szulinapodra . OKE? :D
    Latom imadod oket. Milet kersz? Feheret, barnat, feketet?
    Vagy komolyan te nem lattal meg lovat ?
  • st3ve
    Záróvonal more!!!Záróvonal!"Mink nem tudunk se írni se olvasni"
  • DJ RX7
    ez be van falazva most is?
  • DJ RX7
    mit zavar ez téged? nem tetszik nem jössz be. kész, ennyi. [apro] újreg

• DJ RX7
    előbb tanulj meg írni utána magyarázz!
  • Szildramor
    Jó aki nem tudja milyen románia ők persze hogy röhögnek rajta. Mint én győzikén és gyurcsányon. Lógott a buszon és elkapták. Kész vicc az az ember :D
  • sovatalevi
    Ezeken nem rohogni kene te seggjuk...
  • bakvarnyu
    hát én ezeken kurva jókat röhögök
  • Szildramor
    Ez van sajnos. Megteheti úgy tűnik büntetlenül, hogy napi száz üzenetet küld egymás után. Szerintem jobb mintha az utcán dofkodne le járókelőket. Itt kidühöngheti magát szabadon