1542
-
-
#1302 Ezt magának írta :D tényleg egyedül lehet. Magát nyugtatja... -
#1301 Én nyugodt vagyok teljes mértékben. -
st3ve #1300 Nyugi csak poén.De EMEncore mit irt????? -
st3ve #1299 HIGANYT! -
#1298 Elszállt az agyad kishaver? -
#1296 Még mindig nem bírsz egynél több képet betenni egy hozzászólásba?! -
st3ve #1295 -
st3ve #1294 -
st3ve #1293 -
st3ve #1292 -
st3ve #1291 -
st3ve #1290
-
st3ve #1289 É(r)des Erdély
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/erdely/
-
st3ve #1288 Romániában sem unalmas autózni
http://autozz.blog.hu/2009/03/30/romaniaban_sem_unalmas_autozni -
st3ve #1287 És a legfontosabb.És olcsobb megoldás is.Igazán nem illik az itteni képbe:DD
DE "Hódítanak a jobbkormányos autók Romániában"
A romániai utakon közlekedő embernek egyre gyakrabban van olyan érzése, hogy az előtte haladó autóban csak utas ül, a jármű mintha sofőr nélkül gurulna.
folytatás:http://www.automenedzser.hu/vezetes/20090924_hoditanak_a_jobbkormanyos.aspx -
st3ve #1286 Persze a románok ilyen aprósággal szankcionálnak
A hivatkozott kormányrendelet a vezetési jog 30 napos felfüggesztésével szankcionálja a következő szabálysértéseket:
-gépkocsi oszlop előzése piros jelzésnél vagy vasúti átjáróban;
-elsőbbség meg nem adása gyalogosnak gyalogátkelőhelyen;
-elsőbbség meg nem adása járműnek;
-közlekedési lámpa piros jelzésének figyelme kívül hagyása;
-szabálytalan előzés;
-rendőri jelzés figyelmen kívül hagyása; -
st3ve #1285 Már ha közlekedésnél tartunk.Ithhon is látni bőven igen.De román barátaink nálunk mégjobban megvillogtatják vezetői tehetségüket.Ugyanis nem románia teruletén rallyznak.DE NEM MINDIG JÖN ÖSSZE.
http://www.rtlhirek.hu/cikk/276989
Ismét említeném , itt is spanyol volt a rendszám SZILDRAMOR kedvéért
És meg lehet nézni a baleseteket:A románok profi tehetségek legyenek román , spanyol , olasz rendszámmal tökmindegy .
-
#1284 Olyan tahók mindenhol. Álltam a zebránál piros volt, egyszer egy erős motor hang, E class merci kihúz a sorból, megelőzi aztám piroson át és lazán tovább.
Baj az, hogy ezeket ha el is kapják nem csinálnak velük semmit :( mert általába valami nagy kutyák vagy azoknak rokonai. -
#1283 Ugyanmár, ilyen tahók nálunk is vannak... -
#1282 Ez itt is megvan. Forgalommal szembe jött egy fekete audi és egy hete majdnem keresztbe csipett két villamos egy Q7-es böhömöt, mert úgy döntött, hogy piros lámpa annak a kategóriának már nem szól. A különbség csak az, hogy a tahók itt más nyelven szólalnak meg de ugyanúgy szarnak a törvényekre. -
#1281 Akkor nem csodálkozom a múltkorin.. ugyan ez volt. román BMW-s, végig a sor mellett, beállt az első mellé. -
cargame #1280 Itt nincs, viszont par km re vagyis az Udvarhelszeki falvak menten igen. Sajnos igen... -
#1279 Én úgy tudom, hogy Udvarhely melletti falvakot öntött el a víz. Énlakát, Etédet,stb.
És, hogy 1óra alatt 100l esett négyzetméterenként.:-S -
#1278 Cargame,nallatuk udvarhelyen igaz hogy arviz van? -
#1277 És mi van akkor ha román és így akar turistákat odacsalni. Lehet van egy nagy fogadója tele lovakkal a kertben meg sok roncs dácsia XD Minden második dácsiába belegyömöszöl két fejőstehenet és ezzel lehet fotózkodni tisztelt vendégeknek persze kizárólag FIZETÉS UTÁN xDD -
#1276 Szerintem st3ve is Romaniaban el, es azthiszi hogy mas orszagba minden 100x jobb , azer is van a neten annyi olyan kep romaniarol mert a romanok valamier szeretik ilyennenk bemutatni az orszagukat :D -
#1275 Mert láttuk :D -
st3ve #1274 ha-ha-ha biztos-biztos igazatok van -
cargame #1273 Most mellelottel, mert pl. Bukarestben a tomegkozlekedes vetekszik Belgiumeval meg a nyugati orszagokeval. Es errol van cikk is valahol. hahaha...megint besultel :) -
moor09 #1272 ezt mondom én is, lehet mára már sok "negatívuma" van, a mai hiper-modern buszokhoz képest, de ezen legalább normális méretű ablakok vannak... -
#1271 Ezek a mai napig a legjobb buszok, nem rohadnak le. Amúgy te jártál már a szobádon kívül is? Mert Budapest meg a Volánbusz is tele van ilyenekkel... -
moor09 #1270 ebben mi a nagy szám ? Ju...akarom mondani Budapest is tele van efféle régi Ikarusokkal, de a legtöbb magyar város ahol van tömegközlekedés szintén, ahogy a volántársaságok is... -
st3ve #1269 Még a tömegközlekedésről sem beszéltünk
-
#1268 Ha szépen megkéred, talán lefordítja a te nyelvedre is:) -
st3ve #1267 -
#1266 Júúj Cigilo, ez azért elég,hogy is mondjam: szegényesre sikerült. Mikor ilyen szerepjátékokat játszól megfordulnak erdélyiek is a környékeden? Csak a reakciójukra lennék kiváncsi. Kicsit el vagyok hűlve a sok gyíkság láttán amit összehordtál itt. Megkérdezném én is csak kicsit csavarok a dolgon: te most kinek a nevében nem akarod elfogadni hogy nem oda születtél és sírsz vissza történelmi idealisztikus nagymagyarországot? Na ez az a nagyképűség, amivel kivívtátok jónéhányan a "tiszteletet" határon innen és túl. Szélsőségnek az a baja, hogy bár mindig szór némi valódi dolgot is a propaganda tézisei közé, de alapjában légbőlkapott és megalapozatlan. Meg kell fűszerezni egy kis negatív érzelemmel és erőszakkal,aztán már hullathatják is vérüket és életüket az ártatlanok. Cigilo féle konzervszemélyiséget valami második világháborús raktárban őrizgetik aztán nem csoda ha kicsit dohos és nem friss a mondnandója. Persze aki konzerven nőtt fel annak ez az élet :) -
-
Garfield #1264 Az ilyen emberek mindig Trianonnal dobálóznak, és baromira meg vannak bántva. Nem akarják elfogadni, hogy oda születtek, ott élnek, utálják a románokat, nem akarják megtanulni a nyelvet, és amikor valaki szapulja az országot nagyon felháborodnak, de ez csak a saját sértettségükből fakad. El kell fogadni, azt hogy hová született az ember. A baj az, hogy egyes erdélyi emberek épp olyan fanatikus magyar, mint sok román, aki fanatikusan román. A gond csak az, hogy mindig ez a két tábor találja meg egymást, ebből pedig rengeteg konfliktus adódik.
No nézzük csak, miről is szólt ez a topik.
Jött a - feltehetően anyaországi - topiknyitó, és irtózatos mennyiségben rakott be felettébb egy kaptafára készült képeket, mely alapján úgy tűnhet, hogy Románia egyetlen nagy, lepukkant cigányputri, ahol özönvíz előtti, rozsdás Daciákkal járnak, már amikor nem alvázzal tuningolt szekerekkel. Erre jött néhány erdélyi magyar, akik szóltak, hogy akkor talán abba lehetne hagyni a baromkodást, mert akármennyire is a cigányputris verziót szeretné láttatni a topiknyitó, szó nincs erről - csak hát ugye a szelektív fotóválogatás.
Ezek után feltennék néhány kérdést:
Pontosan ki is frusztrált Trianon miatt?
Pontosan ki is utálja a románokat?
Pontosan ki is a fanatikus magyar? -
#1263 Kérlek olvass vissza. Nem kell sokat, csak ezt az oldalt és megtalálhatod azt a hozzászólásomat, ami éppen arról szól, hogy szeretem Romániát és örülök, hogy itt élek.
Ezt próbáltam az előbb is mondani, de lepergett rólad. -
#1262 Jaj istenkém, te de sötét vagy