Welcome Románia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a legfontosabb.És olcsobb megoldás is.Igazán nem illik az itteni képbe😄D<#hehe>

DE "Hódítanak a jobbkormányos autók Romániában"

A romániai utakon közlekedõ embernek egyre gyakrabban van olyan érzése, hogy az elõtte haladó autóban csak utas ül, a jármû mintha sofõr nélkül gurulna.

folytatás:http://www.automenedzser.hu/vezetes/20090924_hoditanak_a_jobbkormanyos.aspx

Persze a románok ilyen aprósággal szankcionálnak

A hivatkozott kormányrendelet a vezetési jog 30 napos felfüggesztésével szankcionálja a következõ szabálysértéseket:
-<#hehe>gépkocsi oszlop elõzése piros jelzésnél vagy vasúti átjáróban;<#hehe>
-elsõbbség meg nem adása gyalogosnak gyalogátkelõhelyen;
-elsõbbség meg nem adása jármûnek;
-közlekedési lámpa piros jelzésének figyelme kívül hagyása;
-szabálytalan elõzés;
-rendõri jelzés figyelmen kívül hagyása;

Már ha közlekedésnél tartunk.Ithhon is látni bõven igen.De román barátaink nálunk mégjobban megvillogtatják vezetõi tehetségüket.Ugyanis nem románia teruletén rallyznak.DE NEM MINDIG JÖN ÖSSZE.

http://www.rtlhirek.hu/cikk/276989

Ismét említeném , itt is spanyol volt a rendszám SZILDRAMOR kedvéért

És meg lehet nézni a baleseteket:A románok profi tehetségek legyenek román , spanyol , olasz rendszámmal tökmindegy .

bboyatty
Olyan tahók mindenhol. Álltam a zebránál piros volt, egyszer egy erõs motor hang, E class merci kihúz a sorból, megelõzi aztám piroson át és lazán tovább.
Baj az, hogy ezeket ha el is kapják nem csinálnak velük semmit 😞 mert általába valami nagy kutyák vagy azoknak rokonai.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

[HUN]FaTaL
Ugyanmár, ilyen tahók nálunk is vannak...

http://goo.gl/gd6Zi5

Szildramor
Ez itt is megvan. Forgalommal szembe jött egy fekete audi és egy hete majdnem keresztbe csipett két villamos egy Q7-es böhömöt, mert úgy döntött, hogy piros lámpa annak a kategóriának már nem szól. A különbség csak az, hogy a tahók itt más nyelven szólalnak meg de ugyanúgy szarnak a törvényekre.

Magnumrolcsi
Akkor nem csodálkozom a múltkorin.. ugyan ez volt. román BMW-s, végig a sor mellett, beállt az elsõ mellé. <#levele>

Itt nincs, viszont par km re vagyis az Udvarhelszeki falvak menten igen. Sajnos igen...

Anxius
Én úgy tudom, hogy Udvarhely melletti falvakot öntött el a víz. Énlakát, Etédet,stb.

És, hogy 1óra alatt 100l esett négyzetméterenként.:-S

sovatalevi
Cargame,nallatuk udvarhelyen igaz hogy arviz van?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
És mi van akkor ha román és így akar turistákat odacsalni. Lehet van egy nagy fogadója tele lovakkal a kertben meg sok roncs dácsia XD Minden második dácsiába belegyömöszöl két fejõstehenet és ezzel lehet fotózkodni tisztelt vendégeknek persze kizárólag FIZETÉS UTÁN xDD

SirAlo
Szerintem st3ve is Romaniaban el, es azthiszi hogy mas orszagba minden 100x jobb , azer is van a neten annyi olyan kep romaniarol mert a romanok valamier szeretik ilyennenk bemutatni az orszagukat 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Szildramor
Mert láttuk 😄

ha-ha-ha <#buck> biztos-biztos igazatok van

Most mellelottel, mert pl. Bukarestben a tomegkozlekedes vetekszik Belgiumeval meg a nyugati orszagokeval. Es errol van cikk is valahol. hahaha...megint besultel 😊

ezt mondom én is, lehet mára már sok "negatívuma" van, a mai hiper-modern buszokhoz képest, de ezen legalább normális méretû ablakok vannak...

[HUN]FaTaL
Ezek a mai napig a legjobb buszok, nem rohadnak le. Amúgy te jártál már a szobádon kívül is? Mert Budapest meg a Volánbusz is tele van ilyenekkel...

ebben mi a nagy szám ? Ju...akarom mondani Budapest is tele van efféle régi Ikarusokkal, de a legtöbb magyar város ahol van tömegközlekedés szintén, ahogy a volántársaságok is...

Még a tömegközlekedésrõl sem beszéltünk

<#buck><#hehe>

Anxius
Ha szépen megkéred, talán lefordítja a te nyelvedre is😊

<#ijedt>

Szildramor
Júúj Cigilo, ez azért elég,hogy is mondjam: szegényesre sikerült. Mikor ilyen szerepjátékokat játszól megfordulnak erdélyiek is a környékeden? Csak a reakciójukra lennék kiváncsi. Kicsit el vagyok hûlve a sok gyíkság láttán amit összehordtál itt. Megkérdezném én is csak kicsit csavarok a dolgon: te most kinek a nevében nem akarod elfogadni hogy nem oda születtél és sírsz vissza történelmi idealisztikus nagymagyarországot? Na ez az a nagyképûség, amivel kivívtátok jónéhányan a "tiszteletet" határon innen és túl. Szélsõségnek az a baja, hogy bár mindig szór némi valódi dolgot is a propaganda tézisei közé, de alapjában légbõlkapott és megalapozatlan. Meg kell fûszerezni egy kis negatív érzelemmel és erõszakkal,aztán már hullathatják is vérüket és életüket az ártatlanok. Cigilo féle konzervszemélyiséget valami második világháborús raktárban õrizgetik aztán nem csoda ha kicsit dohos és nem friss a mondnandója. Persze aki konzerven nõtt fel annak ez az élet 😊

sovatalevi

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Az ilyen emberek mindig Trianonnal dobálóznak, és baromira meg vannak bántva. Nem akarják elfogadni, hogy oda születtek, ott élnek, utálják a románokat, nem akarják megtanulni a nyelvet, és amikor valaki szapulja az országot nagyon felháborodnak, de ez csak a saját sértettségükbõl fakad. El kell fogadni, azt hogy hová született az ember. A baj az, hogy egyes erdélyi emberek épp olyan fanatikus magyar, mint sok román, aki fanatikusan román. A gond csak az, hogy mindig ez a két tábor találja meg egymást, ebbõl pedig rengeteg konfliktus adódik.

No nézzük csak, mirõl is szólt ez a topik.

Jött a - feltehetõen anyaországi - topiknyitó, és irtózatos mennyiségben rakott be felettébb egy kaptafára készült képeket, mely alapján úgy tûnhet, hogy Románia egyetlen nagy, lepukkant cigányputri, ahol özönvíz elõtti, rozsdás Daciákkal járnak, már amikor nem alvázzal tuningolt szekerekkel. Erre jött néhány erdélyi magyar, akik szóltak, hogy akkor talán abba lehetne hagyni a baromkodást, mert akármennyire is a cigányputris verziót szeretné láttatni a topiknyitó, szó nincs errõl - csak hát ugye a szelektív fotóválogatás.

Ezek után feltennék néhány kérdést:
Pontosan ki is frusztrált Trianon miatt?
Pontosan ki is utálja a románokat?
Pontosan ki is a fanatikus magyar?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Anxius
Kérlek olvass vissza. Nem kell sokat, csak ezt az oldalt és megtalálhatod azt a hozzászólásomat, ami éppen arról szól, hogy szeretem Romániát és örülök, hogy itt élek.
Ezt próbáltam az elõbb is mondani, de lepergett rólad.

Gladiator
Jaj istenkém, te de sötét vagy<#wilting>

Caligo
Látszik mit ragadtatok ki a hozzászólásból, azt amivel pontosan rátapintottam a lényegre. Errõl beszéltem, próbálom csillapítani a kedélyeket, erre meg jön a sértõdés. Egyébként abba meg ne menjünk bele, hogy mennyire vagyok képben vagy nem. Hidd el, éppen eléggé, hogy elegem legyen ebbõl a "jaj de rossz nekem mert magyar kisebbség vagyok Romániában és, hogy hogy bántanak engem itt" szövegbõl...

Akkor meg 1szer 2 szer nezd at a topikot, mert itt senki nem panaszkodik, h ideszuletett meg Trianont sem siratjuk. Sooot, sztem itt minden egyes szekely, magyar, erdelyi orvend , h ide szulethetett. Nem igazan vagy kepben 😊

sovatalevi
<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Caligo
Szerintem olvasd el még egyszer mit írtam. Arról beszéltem, hogy szerintem mibõl fakad ez a hihetetlen felháborodás amit ez a topic váltott ki az erdélyiekbõl.

Anxius
Az a helyzet, hogy eddig ahányan erdélyiek ide írtunk, egyikünk sem azt siratta, hogy itt él, ergo nem tudom, hogy te itt mit olvashattál.
És egyikünk sem szidta sehol Trianont.

Caligo
Istenem, nagyokat nevetek a képeken, meg a vitatkozásokon is. Azért van a felháborodás az erdélyiek részérõl, mert egyes ott élõ emberben, fõleg a székelyekben egy hatalmas sértettség uralkodik. Az ilyen emberek mindig Trianonnal dobálóznak, és baromira meg vannak bántva. Nem akarják elfogadni, hogy oda születtek, ott élnek, utálják a románokat, nem akarják megtanulni a nyelvet, és amikor valaki szapulja az országot nagyon felháborodnak, de ez csak a saját sértettségükbõl fakad. El kell fogadni, azt hogy hová született az ember. A baj az, hogy egyes erdélyi emberek épp olyan fanatikus magyar, mint sok román, aki fanatikusan román. A gond csak az, hogy mindig ez a két tábor találja meg egymást, ebbõl pedig rengeteg konfliktus adódik.
Ezek a képek inkább megmosolyogtatók mintsem sértõek a magyarokra nézve. Igen bárhol lehetett volna ilyenek készíteni, akár Indiában is, ahol nincs kevesebb "tuning szekér" mint Romániában. Értelmetlen ezen vitatkozni.

Jacek
nyugigumi

NEM IS TUDOM MELYIK KÉPEKBÕL VOLT SZERINTEM TÖBB.a DACIA - SZEKÉR TUNINGBOL.VAGY AMI BASSZA AZ ORROTOKBÓL.

Jacek
Valoszinuleg neki Magyarorszagot, Budapest jelenti... hat elrarulom a tobbi resze par nagyvaroson kivul eleg fejletlen sajna...

Es igen eleg sokat voltam Erdelyben ismerem azt a reszt is, lehet mindefele kepek linkelni (rohogni is rajta) csak ideologiat ne krealj hozza😊 itthon ugyan ugy lehet idiota kepeket csinalni, igaz a roman autotuning kicsit idegen nekunk😊

Gladiator
"Nem vagytok valami poénos emberek". Miért írsz magyarul, hogyha nem tudsz?

NEM VALAMI POÉNOS EMBERKÉK VAGYTOK

Gladiator
Welcome TO Romania. Miért írsz angolul címet, hogyha nem tudsz?

<#vigyor3><#ejnye1><#gun>

Narxis
Fejezd már be ezt st3ve. Mi abba a jó, hogy más országokat és azok lakosait cikized? Bántottak téged? Ugyanolyan vagy mint azok akiket ide belinkelsz csak te nem fizikai nyomorban élsz hanem szellemiben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szildramor
De látom elvették a kedved. Aludni sem tudsz már? én voltam fenn 3 kor. Azt hogy éjfél után miket csináltál az meg látszik 😄

Nem voltál itt tegnap ilyankor.Mert azt ist mondtad.És tegnap ilyenkor nem is linkelt senki sem.Az utolsó kép 01:01 kor volt.<#szomoru1><#eljen>

Szildramor
Nem élnek jobban. Ne menjünk bele politikailag mért nem... 😊 De el lehet képzelni, csak meg kell nézni egy itteni hiradót. Valakik ott is loptak sokat. Anál csúnyább nincs, mint mikor valaki a saját országán élõsködik. És most annyira általánosítottam, hogy indiától szlovéniáig mindenki belefér 😄

[HUN]FaTaL
De Bangladesh is biztos gazdagabb, mint Szlovénia megalol 😄

[HUN]FaTaL
Ez a gazdaság, nem az átlagember. Továbbá egy fõre jutót nézz, ne bruttó hazai összterméket...

Mexikóban ugye jobban élnek az emberek meg Indiában 😄