1542
-
-
#1382 meg se haragudj ez eredetileg egy román vidi volt csak valamelyik marha atirta magyarra -
cargame #1381 Azert Romania az Romania :DDD hasonlot manapsag is lehet itt latni, mert igenytelen nep a roman. -
#1380 Drift foreva XD -
#1379 Ilyet nem látni? És ez mi te gyík? :D Magyar drift -
st3ve #1378 Ilyeneket hungaryn nem látni!!!
-
st3ve #1377 -
st3ve #1376 EZ KURVANAGY.sOFŐRÜ CABRIO
-
st3ve #1375 Dacia alvázmosás
-
st3ve #1374 UNIVERSAL TRAKTOR VS UNIVERSAL DACIA
-
st3ve #1373 Amit a multkor akartam írni.De nem volt rá lehetőség.Szóval azért nem mert a büntetés miatt írni sem lehetett.Az alapbün az volt hogy POST rombolás.Ezt amugy kurvára nem értem.Mert szerintem ezt a post eddig épitve volt.És lehet itt hivatkozni bármire.Látszik a kis szünet alatt mennyire el lett hanyagolva.
Ezért most ujra itt a frissités! -
st3ve #1372 Ezek a DACIA-k sem értek célba.Utközben kisiklott a vonat alattuk.
http://www.gsp.ro/auto/noutati-auto/dezastru-in-austria-un-tren-plin-cu-dacii-a-deraiat-194937.html
-
st3ve #1371 SUPERVERDA
-
st3ve #1370 6 DACIA / 1 GOLF Jó arány.Igaz Szildramor????
-
st3ve #1369 Tőlem lehet centrifuga oldalából vagy lopott lemezből is.
Amugy ez esküvő vagy temetés?
Első ránézésre temetésnek tónik.De ilyen szalagokat esküvőn használnak a kocsikon. -
st3ve #1368
Szildramor a PASSAT a menő.?Van ott Dacia is. -
#1367 akarod mondani a motorháztető mosógépből, nem :) -
st3ve #1366 Yes jo masina-A kerekei tuti DACIA alól vannak.A burkolat meg motorháztetőből van hajtogatva. -
#1365 este o frumoasã maºinã -
st3ve #1364 -
#1363 Pont most, mikor már narancsban úszik? Hogyisne... :D -
#1362 Te komplett idióta vagy. -
st3ve #1361 Ilyen viz elmoshatná yudapestet is! -
#1360 jaja :) az új körforgalmat szinte elmosta... -
#1359 A nyiko menten elegge megdolgozta :S Ott mentunk le,mert ott rovidebb.Farkaslakan(Szentlelek) motoros talalkozo volt.a Parajdi napok is mostvannak. -
cargame #1358 Akartunk menni de jott a viz :S es nem mertunk. -
cargame #1357 A kozpontban is arviz volt :) Sztem most mar tudod. -
#1356 En kereszturon voltam Bikini koncerten.Volt valaki? -
#1355 Lehet kapni: osanban van is, ott láttam: akciós :D -
#1354 Jó kezdeményezés! Csak így tovább! Remélem nálunk is lehet majd ilyeneket kapni a boltokba, mert egy vicc, amit itt árulnak és erdélyinek neveznek. Üdv! -
#1353 Keresd a boltokban a hazai termékeket. A magyar lakta vidékeken termelt árukat ezzel a logóval látják el. Nagyobb madaras bevásárlóközpontban figyeltem fel rá és ötletesnek tartom :)
-
#1352 Az idén is megrendezésre kerülő Székelyföld Kerékpáros Körversenyen sok súlyos baleset volt, többek közt a tavalyi évben győztes Vitalij Popkov is elesett, a cél előtt buktak és olyan szerencsétlenül esett, hogy megrepedt egy csigolyája és pontversenyben vezető helye ellenére abba kellett hagyja a versenyt. SZ.K.K -4-
Cél előtti bukás Sz.K.K.
-
#1351 Csíkszereda környékén háromszor volt árvíz egy hét alatt. Sok helyen a frissen helyreállított utat is elmosta meg kisebb hidakat. A vonatok Málnás és Tusnád közt 2-3 órát késtek mert átcsapott a hegyekből leömlő víz
-
#1350 Csíkszereda környékén háromszor volt árvíz egy hét alatt. Sok helyen a frissen helyreállított utat is elmosta meg kisebb hidakat. A vonatok Málnás és Tusnád közt 2-3 órát késtek mert átcsapott a hegyekből leömlő víz
Keresd a boltokban a hazai termékeket. A magyar lakta vidékeken termelt árukat ezzel a logóval látják el. Nagyobb madaras bevásárlóközpontban figyeltem fel rá és ötletesnek tartom :)
Az idén is megrendezésre kerülő Székelyföld Kerékpáros Körversenyen sok súlyos baleset volt, többek közt a tavalyi évben győztes Vitalij Popkov is elesett, a cél előtt buktak és olyan szerencsétlenül esett, hogy megrepedt egy csigolyája és pontversenyben vezető helye ellenére abba kellett hagyja a versenyt. SZ.K.K -4-
Cél előtti bukás Sz.K.K.
-
#1349 Udvarhelyen a Bethlen negyed jelentem 100%-osan száraz :P
Én úgy hallottam hogy Boldogfalván volt árvíz :) (3km udvarhelytől)
A kultúrotthonban lagzi volt és a népet haza kellett küldeni mert befolyt a víz :)
Én Zetelakán lakodalmaztam az éjjel, de nem tudok aludni :) -
cargame #1348 Udvarhelyen este arviz volt. welcome -
#1347 Mit kell annyit hőbörögni?
Örülnél, hogy nem végleges ban-ánt kaptál.
És nem ezért a topikért hanem úgy azokért ahová még írsz.
Fogd szépen magad csinálj egy bannert, töltsd fel a galériádba, linkeld be a modi topikba és mondd meg hová kell betenni. Kész is a banner. -
#1346 Valamelyik moderátor kellett legyen. És most ugyanaz le is vette. -
st3ve #1345 Menj a francba!Tőletek semmit se lehet kérdezni.Itt pár háborgott a kutyaláncon kikotött DACIA -k miatt.Utána jotek az erdélyyi képek.És valaki tett ki vmi sziklás bannert.Azt ki a rák tette ki akkor???HEEEEEEEEEee? -
Garfield #1344 Szóval te próbáltál reklámozni, szép lebukás, gratula... -
st3ve #1343 A multkor ki változtatta meg?