1542
-
-
#501 PM ment... -
#500 Az merre van? :) -
#499 Hargita a legjobb.
Atty: Backstagebe ülj be egy sörre, nem fogod megbánni:) -
#498 Július elején megyek Csíkba, már nagyon várom jó kis csíki sört fogjuk majd gurítani a haverokkal, amúgy nem is tudom elég sokféle sört ittam már de nem tudnám így megmondani melyik a jobb, esteleg ha leülök és sorra megkóstolom őket megmondom, de szerintem ez olyan ízlések és pofonok dolog. -
#497 Hát ez jó kérdés :) Nem ittam sokfélet én sem. A Ciuc tényleg jó minőségünek mondható. Ott gyártják a Heinekent is csíkban.
Két nagy cég van versenyben náluk:
egyik a Ciuc és a Heineken
Másik meg az Ursus meg a Pilsner
A Ciuc jobb mint a Heinecen, és a Pilsner Urquell jobb mint az Ursus sör de ez csak teljesen saját véleményem. A csehek féle Pilsner karaktere jobban tetszik, mint a Heinekené. Na fene se tudja :D Majd letesztelem nyáron. Temesvárinak mi a márkája? nézd meg ezen az oldalon: lehet közte van: SÖRÖK << -
#496 Ciuc,es Harghita .
Multkor valami magyarorszagiak azon veszekedtek h melyik jobb :) -
#495 roman sorokkel hogy allsz?
az en valasztasom egyertelmuen a Temesvari.Alkalmankent Bergenbier is jatszik -
#494 Husok közül tényleg az a legfinomabb. Illata is :) Székelyudvarhelyen van egy bevásárlóvalami már nem emlékszem a nevére, de mellette egy gyorsbüfé. Ottani is egész jó, de a házi a legjobb :)
Ez meg a desszertek közül a legfinomabb: papanasi (magyarul is elég jól hangzik XD ) - Kelt tészta olajban kisütve és rá tejfől meg tejszín és erdei vagy házi eper vagy málnalekvár. Ajánlom mindenkinek!!
-
#493 mmm osszefuott a nyal a szamban :D
tenyleg egyik legjobb roman kaja kerti grillpartik es egyeb sutogetesek elmaradhatatlan kellekei :) csak ajanlani tudom -
cargame #492 Az is igaz, h lassa a dzsidok kiveszik a foldet alolunk de ebbe nem akarok most belemenni :) -
#491 Kép lemaradt: bocsi :)
-
#490 Hát a nacionalizmus bizony egy országot sem kímél meg. Úgy ahogy Erdélyben is a két naci-csoport keveri a szart a világhiradót megnézve bizony nem jó jövő vár a közelkeletre sem. A vicc ebben az, hogy ezek a szervezetek egymás szemétségéből táplálkoznak. Erőszak erőszakot szűl alapon. Mögötte szándékosság van, mert ha utáljuk egymást románokkal szlovákokkal akkor lehet lopni, csalni és ügyeskedni :) Ezért kell beszélni egymással és nem elfordulni. Tudni kell, hogy kit utál az ember. Nemzeteket nem lehet leírni. Politikusokat igen, gazdasági manipuláló erőket és a sajtót biztosan. Ezért nem jó a békeidő az ilyenfajtáknak, mert akkor minden nemzetből kiválik az ocsu :D
Lényeg: székelyek szeretik a miccset és a románok is odavannak a töltöttkáposztáért. Becsületes emberek ismerik egymás kultúráját és tudják, hogy városon belül vagy országon belül ki az aki ellenük dolgozik. A köz érdeke nem nemzetiség kérdése. És ettől veszélyes ha van összetartás nemzetek közt. Ha megszűnik a kapcsolat akkor lehet félni mert aki a szélsőségeket szította az kerül helyzeti előnybe. Ha tanúlt és művelt és nem volt elzárva teljesen külvilágtól: akkor ott háború nem lesz soha. Sajnos ennek sokan nem örülnek, mert a viszálykodásban sok pénzt lehet lenyúlni XD
Na mesedélután vége: ismerd meg a szomszédod és kaphatsz egy jó barátot.
Egyik legfinomabb kaja: románoknál: mititei - horvátoknál meg kebab és törököknél és görögöknél és mindenhól jó kajának számít. Több féle húsból keverik és Baján ha minden igaz lehet is rendelni ilyen húsit előkészítve. Ennyit a nemzetek barátságáról röviden :D próbáljátok ki ha keleten jártok!
-
#489 Á, én nem zavartatom magam.
Az a szomorú, hogy még csak azt sem tudják, hogy mit miért tesznek.
Megkérdeztem egyszer egy ilyen tarkopasz gyereket magyar ellenállás pólóban, ki a zsidókkal transzparenssel a kezében, hogy árulja már el nekem, mi baja neki pontosan a zsidókkal.
Pillanatnyi elakadás után közölte, hogy uralják a világot, megszállják magyarországot és! a nácik sem szerették őket.
Ezek után ettől a szélsőségtől sem kell sokat várni
-
#488 Ha annyira otthon vagy náluk akkor üzenem: azt a szart amit kavartak velük kell majd megetetni. A két szélsőséges egymásnak adja az okot aztán az átlagemberek látják a kárát. Okostojás légy jó postás.
Számítok
rád!
-.- -
#487 Aham! De sem a Gárda, sem a Hatvannégyesek nem egy városból valóak. Tapolca-Sümeg térségében nem is ismerek 25 alatti Hatvannégyest. -
#486 Alább fog hagyni ott is. Nincs aki tüzelje őket akkor leállník. Ahogy most parlamentbe mennek a dolgok radikális oldalon: már nem is tudom honnan kapták a nevüket. 3 csapás törvényt nem szavazzák meg. Fene se érti na. Megértem az aggodalmadat, mert csak szítja az ellentéteket odaát. Itt szaladgálhatnak ok nélkül, de ott csak tüzelik a szélsőségeseket. Semmirevaló dolog sőt rosszabb. Csak árt és semmi haszna a Székelységnek belőle -
#485 Én a mi városunkról beszélek szigorúan, akár a Hatvannégy Vármegyéről, akár a Gárdáról legyen szó.
És márpedig itt a nagyrészük iskolás gyerek. -
#484 Na ebben semmi kivetni valót nem találok, sőt...
"Szoktam vót mondani régebben, hogy Erdélyhez kellene csatolni magyarországot. Bár az még a szegfűs uralom idején volt. Nem tudom mért, de minden jobbikos el volt csodálkozva. Mondom nekik: ki akar a gyurcsány vezette őshazához csatolódni. Akkor ott is ők uralkodjanak? Kettősállímpolgárság ügye meg a kétszeri megválasztásuk is elég arcpirító odaát. Kicsit másképp látják mint itt sokan gondolnák." -
#483 Nem tudom, kiket ismersz a Hatvannégy vármegyések közül, de akiket én ismerek, egy sem tizenéves kiskölök. -
#482 Hát azért van, ahogy az újságcikk is mondja: Az igazi Gárda csakis székely lehet :D Szoktam vót mondani régebben, hogy Erdélyhez kellene csatolni magyarországot. Bár az még a szegfűs uralom idején volt. Nem tudom mért, de minden jobbikos el volt csodálkozva. Mondom nekik: ki akar a gyurcsány vezette őshazához csatolódni. Akkor ott is ők uralkodjanak? Kettősállímpolgárság ügye meg a kétszeri megválasztásuk is elég arcpirító odaát. Kicsit másképp látják mint itt sokan gondolnák. -
#481 Nem azért írtam, hogy rosszat mondjak.
Én személyszerint jártam kinnt annyiszor Magyarországon és láttam is őket akció közben, amikor a cigányfalvakban segítettek árvíz után és egyebek.
Viszont az itt, a Wass Albert zászlóalj által tanusított viselkedés után, hogy várná el bárki is, hogy egy egyszerű ember, aki nem látta a kinntieket komolyan vegye őket?
Semmivel sem tesznek többet, mint mondjuk a HVMIM, ami szinte egészében gyerekekből áll, de üvöltve, mellüket verve ordítják az utcákon júl.4én, hogy vesszen trianon!
Akkor pedig miért is van nekünk Gárdánk? -
#480 Entert elfelejtetted. Teljesen összezavartá.
Mellé-
kesen mondom
csak: ha privről volt szó mért itt provokáltad? Talán olyan hihetetlen volt a dolog?
Te kerestél volna jobban jártál volna tudod-e? Ezt lesd meg. Helyedbe hallgatnék ezután... -> szépen vagyunk... :D -
#479 És, hogy legyen egy témába vágó tőlem is:
-
#478 Egy dolog az, hogy nem tőled kérdeztem valamint, és te belémveszel, de az már más dolog, hogy te sem tudod mit írsz. Én csak kíváncsi voltam, mit hozol ki magadból. Várom a meccset, most ráértem. :D -
#477 Nyomd csak az entert ha attól stabilabbnak érzed a mondandódat XD
Visszatérve a témához: medvék birodalma :)
-
#476 Azért nyomok mindig entert, hogy ne legyen vegyesfelvágott mint a te írásod. Azért.
Nem akarom elmagyarázni neked a történelmet, még akkor sem ha nem ismered.
Szektást a vonaton, pont olyan, mint te, kérdezek valamit, q másról válaszolnak. -
#475 Mért nyomsz
mindig
entert?
Zavarba
hozol XD
Nem dumálok veled mert nincs jelentősége mit mosakodsz. Nekem ne magyarázd el a történelmet. Olyan vagy mint egy szektás a vonaton vazz... -
#474 Topikban olyant állítottak, ami nem igaz. Erre kértem én a képet.
De görgessük csak tovább a témát, csakazért is. Melyik tagadta meg az egyházat, és melyik nem?
Picit zavaros a mondandód, de valamit azért kihámoztam. Vízvezeték technikai találmány. Ha a rómaiak nem másolják, tökéletesítik, vagy erkölcsből nem tették volna meg mások, akkor te még mindig az ásott kútból viszed a vizet több kilométerre.
Milyen olasz idézetről beszélsz? Ami az aláírásomban van? Mert akkor nagyon elvagy tévedve.
Nekem mindig voltak, vannak és lesznek ötleteim, hogyan tudom felemelni a népemet, de ez nem a te dolgod, te csak írogass össze-vissza.
Wass Albert Erdélyi származású. Ez valami olyasmi, mintha én szidnám, Csokonait, Petőfit, Jókait stb. Nem értem ezt a Wass Albertosok részt.
-
#473 Különbség mi volt? Az egyik megtagadta az egyházat és úgy nyírt ki másokat a másik nem tagadta meg csak lábbal tiporta az összes tanokat. Igazábol a két véglet ugyanaz és ahogy a politológusok tartják: egy körön helyezkednek el és két végük összeér. Kígyó harap a farkába... Törióra után is foglalkoztam a témával. Vízvezeték is volt és karlendítés is volt. Horogkereszt is ősi indiai, kínai egyéb kulturákban is meglévő jelkép. Semmi eredetit nem találtak ki de ezt te is tudod. Azért hírdetet a többi nemzetiséget kis olasz idézettel, mert neked sincs jobb ötleted hogyan emeld fel a hazád sorsát. Az igazi fegyver az amikor valaki előtted kel és utánad fekszik és sokszor annyit épít mint olvas és zöldségel Erdélyi fórumunkon :D
Nyomok is egy képet mán. Olvasd el a topic címét. Semmi ilyet nem látok felírva amiről zöldségelsz. Ja és azért nem keresel utána, mert tudod vagy esetleg sejted, hogy nem csak a Wass Albertosok közt fordul elő ilyesmi, hanem felétek is. Tagadni lehet, de imént mondtam el: saját szememmel láttam és nagyon ritka jelenség hidd el... :D
-
#472 Válaszolnál a kérdésemre?
Nem keresek utána, mert tudom, vagyis csak sejtem, azért írta a kolega, hogy valami rosszat írjon, alaptalanul a Gárdáról.
Ha ennyire érdekel a téma, azt is megkérdem tőled, tudod e mi volt a különbség politikailag a hitleri németoszág és a sztálini szovjetunió közt?
Megitélésem szerint, nem csak az a hazafi, aki hidakat épít. Szomszéd bácsi soha nem épített hidakat, sem gátat, levente volt, de szerintem hazafi.
Halkan megjegyzem, rómaiak előtt is volt vízvezeték. :) -
#471 Ha egyszer a szélsőjobbosok illetve balosok jutnak uralomra akkor rossz hírem van Zolykám: mentek a levesbe a többi tisztaetnikum igényű okostojással. Második VH tanulsága jobb oldalon vagy a Stálin féle tisztogatás és népírtás levonható következtetése a következő: örülhettek ha szövetséget kötnek veletek ideig óráig, aztán viszlát. Magyarnak lenni, hazafinak lenni köze nincs kis szövegedhez a homikról. Hazafi az, aki hidakat épít, vasutakat és gátakat húz fel és emberek sokasága köszönheti nekik békeidők gyümölcseit. Kerress te utána a karlendítős képeknek. Neked a fontos hogy tisztára mosd a becsületüket. Itt mindenki tudja, hogy a szélsőség az a rómaikatól lopott kézmozdulatot és köszönési formát érzi valamiféle szarvasbőgésnek csak tudnám hogy honnan a közös vonal. Sose voltak rómaiak: nem értenek a vízvezetéképítéshez :D Voltak szélsőjobbos szobatársaim kollégiumban. harmadik sör után már integettek. Nem mintha németek lettek volna bármikor is, de kicsi kutya nagytól tanul ^-^ -
#470 És szerinted mely eu pártok szélsőjobbosok?
Tisztánlátás végett:
Egyik postoló közölte, a Gárda kart lendít csak.
Kértem, mutasson egy képet, vagy cikket erről.
Postoló nem akar, mert szerinte személyiségi jogokat sért.
Erre én, mert nem tud. Mondjuk pm-t várom tőle.
Erre te, szélsőségezel, de azt sem tudod mit. -
#469 Jaaj. XD hát te melyik tévén nőttél fel hogy ilyen jól forgatod ki az írottakat? rtl klubb? Mellékesen aki szélsőjobbos az az erdélyi szélsőjobbosoknak az ellensége kell hogy legyen. Most mondták be valamelyik nap, hogy a szélsőséges pártok az EU-ban mind utálják egymást és nem tudnaj összefogni. KB ilyen lehet a mentalitásuk mint a tied ^¸^ -
#468 Aha, értem én. Szóval nincs. -
#467 Elmentettem a könnyjelzőbe! -
#466 Szováta nagyon messze van a szatmárnémetieknek... Erdély közepén kéne valahol Kolozsvár környékén, hogy mindenkinek egyforma messze legyen. :) -
#465 A talalkozo jootlet,mondjuk csak 16 eves vagyok,de anyumek biztos ne mellenkeznenek Pl udvarhelyre elmennyek.Vagy lehet istt Szovatan is talalkozo.Vannak jo helyek. :) -
#464 Mivel személyiségi jogokat sért, ha akarod, akkor privátban küldöm.
Nos igen, a kintiekről én is tudom, hogy ezer más dolgot tesznek, árvízkárosultaknak segítenek, töltést emelnek, stb.
De eddig, a székely zászlóalj nem tett mást, mint a megemlékezéseken koszorúzott és most, negyedikén trianon emléknapot tartott! -
#463 A találkozóba én is benne vagyok. Úgyse voltam még sg-s talin. -
#462 Link...