1542
-
  • bboyatty
    Nem hiába Regele Berii=Sörök Királya.
  • donoki
    Márciusban voltam én is 1hétig Romániában, az Ursus az nagyon zsíír :)
  • sovatalevi
  • sovatalevi
  • sovatalevi
    Bekas to:
  • sovatalevi
    :D
  • kovacsgellert
    Még jó hogy nem dobták ki őket, mert akkor nem tudtatok volna aludni, az biztos, s reggel az árokban találtátok volna őket. :))
  • sovatalevi
    xD...Am nincs messze a kocsma,ejszaka csalk lehettt hallani HAHAHA xD
  • Szildramor
    Addig örülj, mert ha a kocsma előtt kiabálnak az sokkal zavaróbb :D
  • sovatalevi
    Ok,kosz,majd probalkozok:)
    Am a magyarorszagiak az nap este zarasig a kocsmaba kiabaltak -.-
  • Szildramor
    Ha lengyelek akkor köcsögök. Ne kérdezd hogy mért :) Nézd meg esetleg GTA-ban. Koce le tudja kicsinyíteni a modellt, de írhatsz neki GR-en is: talán átküldi. Próba cseresznye
  • sovatalevi
    Es akkor semmi esely hogy megszerezzem?
  • Szildramor
    A Scania? Gőzöm sincs ki az a modder. Szerintem lopott modell volt és lengyel megosztóoldal. Biztos valaki állnéven csinálta, mint X6-os BMWnél is :)
  • Anxius
    Tusványoson lesz PASO
  • sovatalevi
    A PM-re tudsz valamit ?Fontos lene.
  • Szildramor
    Nem is az, hogy ki a tisztelettudóbb. Csak egy példa: van egy tanár tanszéken. Mindent megtesz a diákjaiért. Megszerez minden anyagot munkákhoz, könyveket ad ingyen, segít mindenben elkészíteni és egy forintot nem kér érte. Szerintetek mit kapott ezért cserébe a diplomázóktól? Egy köszönömöt sem. Amikor azt mondtam, hogy szegénységi bizonyítvány, akkor pont az ilyenekre gondoltam. Igazad van: mekkora az arány a "szegények" közt. Ilyet erdélybe nem tudtam volna elképzelni. 30 ember egy cserepes virágot vagy egy üveg bort nem tud összeszedni. szegények....
  • kovacsgellert
    Azért bunkó van itt is elég. :P
    Csak nem mindegy, hogy mekkora az arány a "szegények" és a normális emberke közt. :)
  • Szildramor
    Ezért kellene Erdélyhez csatolni Magyarországot. Fordított helyzetet nem tudok elképzelni. Úgy vettem észre erdélyieknél a gazdagabb a vendéglátás és szerényebb a vendégeskedés. Nagyképűséget nem szeretjük. Szerintem a tévé miatt ilyen az átlag őshazában. Elfelejtették már a társas együttélés szabályait. A kérem, köszönöm és a hála fogalma összekeveredett a pénztárcájukkal. Azért azt jó lenne tudnia minden hazainak, hogy a nagyképűség erdélyben inkább szegénységi bizonyítvány -_-
  • sovatalevi
    Tegnap kb 5 kocsivbal voltak magyarorszagiak itt szovatan.Gyalog felmentek itt az utcan,mindenki tudta h itt jarnak,pedig nem voltak fiatalok,ugy kiabaltak,rohogtek,de olyan hangosan,h jajj.Szomszedunkban van egy szekely kapu,es egy pad,erre: Jajj kispad,errre odamentek es csinaltak 50 kepet.Haaat nem igy kepzeltem el az egeszet............ xD
  • Szildramor
    Ez a csíki szellemvárosrész viszont elég nagy. Furcsa, hogy belekezdtek ekkora beruházásba annak ellenére, hogy nincs is rá igény. Azért jobban örülök ennek, mert mikor végigmegyek Csíkszeredán: sok kis üzletet látok. Nem tették tönkre őket mint Magyarországon a gigacégek. Addig jó :)
  • kovacsgellert
    A Székelyföldi Rockmaraton kemény. D:
    Úgy sajnálom, hogy nem mehetek Dalriada koncertre...A szüleim nem engednek..lol...
    Tusványoson viszont lehet, hogy leszek, habár nem végig, esetleg ha lesz vmi jó koncert . :)
  • Anxius
    Valaki fellelhető lesz valamelyik nyári fesztiválon? Velem, ha minden igaz a Székelyföldi Rockmaratonon, Tusványoson és Félszigeten is össze lehet majd akadni.
  • kovacsgellert
    Hát nem nagyon..Esetelg ha a Google Earth-ben nézelődsz, de ott is csak 3 éves képek vannak...
    Mostmár kezd szépülni a város, főleg a központ felé. :D
    És a Mikót épp bontják, mármint egy részét, mert kap az iskola egy sportcsarnokot. :)

Gondolom Szentgyörgy hivatalos honlapját ismered, úgyhogy azzal nem mondok sok újat.
  • Higany
    Csak kérdem, mert én is ott születtem és tökre hiányzik. Esetleg tudsz olyan lapot, ahol találok egy halom képet, amik ott készültek?
  • kovacsgellert
    Én szentgyörgyi vagyok, mért? :)
  • Sephirot T
    Nyugi nem csak arra csinálják ezt.Itt Nagykárolyban is felépitettek egy elég nagy supermarketet(Interspar asszem) aztán mire kész lett az épület a Spar fogta magát és elhúzott az országból.Most meg ott áll üresen a felépitett cucc.Persze a Spar nem fizetett semmit nekik hozzáteszem
  • Szildramor
    Állítólag nem találtak bérlőket hozzá és nem kaptak kölcsönt :D Reméljük nem találnak bele. Így félkészen egész hangulatos. Piacgazdaság is befagyott a hargitai időjárásban :D
  • Anxius
    Egyelőre szerencsére még nem készült el és talán pár évig még nem is fog.
    De utána
  • st3ve
  • Szildramor
    Csíki plázával lett valami? Kicsit szellemváros kinézete volt mikor utoljára láttam. Olyan hatalmas épület teljesen üres volt. Bár lehet hogy jobb is a városnak hogy nem plázult be :D
  • Szildramor
    Korház felé akartam mondani csak alszom el. Az lesz szerintem :) Idegenforgalmi bemutató Csíkból :D egész térképet lehetne csinálni már
  • Anxius
    Ezt nem igazán értem. Korház az messze van a sétálóutcától
    Gondolom a Marienn cukrászdára gondolsz, az ott a sétálóutca tetején, jobb oldalt(ha a tetején vagy, akkor bal). Az tényleg jó hely, finomak a fagyik!
  • Szildramor
    Sétálóutca korház felöli részén milyen fagyizó van? Arról tudtok valamit? :)
  • Anxius
    Igen, a sétálóutca:)
  • veszelka
    "Foglalkozás: Szamuráj és mangarajzos `-_-´"

leállsz vitázni egy wapanese-zel? felesleges. legközelebb egy szocival fogsz az erkölcsről beszélgetni?:D
  • bboyatty
    Na ha megtalálom bemegyek. :)
  • Higany
    Van valaki aki jelenleg Sepsiszentgyörgyön van vagy a környékén? Üdv!
  • sovatalevi
    Ez ott van a sétálóutcában?
  • Szildramor
    Köszi! Majd megnézem mit adnak :)
  • Anxius
    Petőfi utca közepe kb.
    az Indián tetkószalon mellett, bennt az udvaron.
    Az egyik legjobb beülős hely a városban^^