1542
-
-
st3ve #741 -
st3ve #740 -
#739 emberek* -
#738 Szánalmasak egyes emeberek. Ugye st3ve.
Nem a Románokat védem de azok se mind szar emberek, de ez nem csak a romániai helyzet mivel magyarba is akad szar ember elég. -
#737 TommyC hozzáállásán jót derültem:)
Topicban amúgy meg ugyanaz a fos szint van, Szildramorra érdemes lenne kicsit figyelni és nem csak pofázni a magatokét! -
cargame #736 Es most ebben hol az ami gaz? Oszinten van par kep amit nem ertek, h miert rakod ide? Megmagyarazhatod :) -
CamelX #735 Mekkora durva, középfokon tudok olaszul, de megállapítható link nevéből hogy latin szintaxissal rendelkezik :D megnyugodtam akkor h a Románok tényleg a Római Birodalom egyenes ágú leszármazottai, bizánciak mehetnek a P*ba :) -
#734 Igazad van. Ezek mind mind általad készített képek. Minden valódi. Kedvencem az osztrák rendszámos és az UK logós. Sok munkádba került... Uokatesómnak meg is mutatom egyes magyarországiak mennyire magányosak már. Nem hisznek az igazi erdélyieknek. Golfból van sok mellékesen. Sose jut el az agyadig, de nem is baj. Többieknek írom akik jártak már ott -
st3ve #733 -
st3ve #732 2010.03.21.
http://www.agenda.ro/news/news/28870/masini-furate-si-duse-la-centre-de-colectare-a-fierului-vechi.html
Persze hogy már a régi dacia kiment a divatbol.(Szildramor szerint) -
st3ve #731 -
st3ve #730 A dacia ott feszit itt is a háttérbe
-
st3ve #729 -
st3ve #728 -
st3ve #727 -
st3ve #726 -
#725 szinészek. A kamera ott áll a hegy tetején. Aztán semmi. Aztán habos lé folyik ki a kocsiból. Aztán kiszáll a statiszta és nemtom hányadjára megpróbál neked tetszeni. Kézdin lehet beveszik az ilyet de nálunk nem :D -
st3ve #724 A videó elején kik szálltak ki a dácia - bol???Nak ők a tipikus dacia driverek. -
#723 Keresztapám román. Jo gyaúroknál persze csak a szine a lényeg. Max meglopa buszon XD -
#722 no én tényleg mentem aludni, remélem senkiben sincs harag, mindenkit szeretek kivéve a románokat XD
na pápá -
st3ve #721 -
#720 hú rohadt jó vidi! köszi, jót nevettem és jó érzés volt a vége :D
pontosan erről van szó. hatalmas potenciál van mind Erdélyben, mind az Erdélyi magyarokban, ezt már bizonyították a történelemben (pl. madéfalvi veszedelem), de a konkurencia pont eme potenciált igyekszik kioltani -
st3ve #719 -
st3ve #718 -
st3ve #717 -
CamelX #716 Ja, fain. De voltak jobbak is, Veyron + McLaren merci. Mindenesetre kontrasztrok mindig ütősek. Bp-n látogass el egyszer: http://www.hajogyarisziget.hu/
Többet nem kell mondanom :) "All-In" -
st3ve #715 -
st3ve #714 -
Ezt ajánlom figyelmébe a múzeumbogaraknak :) Jó kis vidi a ti szájízetek nyomán keverve laikus angiloknak. Jó szórakozást!!TopGear Románia -_- -
CamelX #712 De komoly h csak 5 en vagyunk aktívak eme topicban :D midnenesetre képek továbbra is tetszenek, kommentek is igazából egyre jobban :)
Próbáljatok már gondolkodni nemzetmentesen, mert ez amit itt láttok csak annak a maradványa... mit sem számít globális szinten... 6 kerekes Dacia légterelővel: 200ezer ft. ROMAN Kamion telepakolt kötözött sonkával: 500ezer ft. Dacia belsőből kialakított szekér 1 jófajta házipálesszel és 1 jól megrakott székelykáposzta ételhordóban: felbecsülhetetlen :D -
#711 Tévedsz: pestbudán egy nyugdíjjast loptak meg fényes nappal az orrom előtt. Észrevette és lebaszta. Erre mosolygott majd leszált. És a hab a tetejére: nem volt szaracén gyerekek :) a tegnapi bilincsbevert sem. Ezért mondom ne a szinét nézzétek. Tessék belelapozni a hírekben. Milliárdokat szedtek ki a rendszerből. Miközben egyesek dácsiafotó gyűjteményüket bővítették. Csukott szemmel jártok és a múltban éltek. Ez nem baj. Kedvencem a középkori építészet... emeletes pottyantós vécé stb XD -
#710 :D
amúgy az volt a vicces, h amikor mentem a busszal (menetrend szerinti járat Bp-kézdi) (fele cigány, aminek fele részeg) éjjel 2 körül Aradnál az egyik elkezdett verekedni a függöny karnissal egy másik meg elkezdett a sofőrnek kiabálni, amire az felállt és kirakta a buszból a verekedőt minden nélkül, majd továbbhajtott és annyit mondott h 'reggelre kijózanodik' XD
ez konkrétan a balkán, és sajnos hűen jelképezi a jelenlegi erdélyi állapotokat .... -
st3ve #709 Pipa.Ez a téma másra semmire se jó csak arra hogy aki még nem volt romániában azt egyes életképek ne rázzák meg és ne érje őket meglepetés.Ne kapjon nevető illetve sirógörcsöt.Sajna ez a helyzet.Sajnáljuk mindannyian. -
#708 "megmondom nektek, hogy óvakodjatok a buszon a románcigányoktól, mert annál büdösebb e világon kevés van "
hehe ezt már én is tapasztaltam amikor Szatmárra mentem mikróbusszal és egyszer csak felszált két csobán...gondolhatod mi volt ott...ilyen is csak Romániában fordulhat elő -
st3ve #707 -
#706 nem értelek, én nem veszekszem sem veled, sem mással, ez csupán eszmecsere, miért érzed magad ennyire letámadva?
st3ve egy kicsit tényleg offenzív, de ettől még ő sem az ellenséged és csak a véleményét fejti ki a maga módján, ami mellesleg szintén nem Erdély ellen irányul, hanem főként a románokra...
ha ezt nem vagy hajlandó végiggondolni, nem áll módomban folytatni a diszkuciót -
st3ve #705 Akkor ezt a pár képet valamilyen különleges fotomasinával fényképezték le. -
#704 Léptem alcsizni gyerekek. Sajna csak harmadikak lettetek a sikerlistán. Holnap csúcsdöntés remélem.. -
st3ve #703 -
#702 "nem láttam dacia-ban bikabornyút" -> Bingó XD