Welcome Románia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ez amugy most olyan titok?????Bárki átmegy a határon belebotlik a dologba.Csinálj amit akarsz.

Szildramor
Szégyen vagy csak annyit mondok. Más kárának örülni. Más éhezésének és betegségének nemzetiségi szinezetet adni. Annyit sem érdemelsz hogy beléd töröljem a lábamat. Te akarsz másokat lenézni? Mire fel? Van jobb munkád jobb cipõd és taníttattak anyádék? Büszke lehetsz magadra amit elértél. Mondom: részemrõl ez a mocskolkodás más sanyarú sorsán szégyenteljes és mocskosul gerinctelen dolog. Még nem írtam SG-adminoknak soha, de ez itt amit összehoztál megér egy bezárást. Alászolgája!

CamelX kért még több mókás megrázó képet.De ha igy állsz hozzá szólj nem töröm rajta magam.Amugy a képek valóban romániát tükrözik ,hogy milyen viszonyok vannak.Persze nem az egész országra jellemzõ.Amugy nálunk is akadnak ilyen környékek.

Szildramor
Beléd nem szorult egy kevés kis jóérzés sem. Aki nyomornegyedbe született az szerencsétlen te viszont egy szerencsétlen senki vagy, aki még utoljára kispamolta magát... Na csá

.
.

Szildramor
Egy országot akarsz lejáratni úgy hogy nem is vagy erdélyi? Szerinted kinek kell szégyenkeznie azért, hogy úgy élnek néhányan a világban ahogy? Válaszra sem méltattál de nincs rá szükség. Írok egy levelet most helyben SG adminoknak ügyedben. Nem kell válaszolnod: sose voltál erdélyi...

Molto grande <#eljen><#nyes><#eljen>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Brühühü, most aztán igazán besértõdtem 😊 amúgy ha nem vetted volna észre nem a dícsõ dák római hazádat szapultam, csak román témájú vicces képeket kívántam még

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

kovacsgellert
Csak egyetérteni tudok...

N o N a m e
<#levele> bunkó, primitív fasz vagy <#levele>
Szildramor
Kérdésemre meg nem válaszoltál. Erdélyi vagy?

Hol van a fasza start? Akarok még ilyen képeket mint elsõ 3 oldalon 😊 elõzõ házibulin folyt a könnyünk a röhögéstõl 😄

Az ilyen Mauglikra is oda kell figyelni.Van belõlük bõven.

Te is tapos vagy 😊

N o N a m e
Hát jah.. elég szar a helyzet... Anyám tanárnõ, most 25%-ot csökkentették a fizetését, adót megemelték, hamarosan a benzin és az euró árfolyam is növekedni fog.. egyelõre szar az élet! Köszönjük szépen a Vodafone-nak, Orange-nak stb. cégeknek, hogy (állítólag) 400 milliárd eurót vittek el az országból.
N o N a m e
Szildramor
Mért: erdélyi vagy te is?

Nézem itt a hozzászólásokat.Azért szerintem bárkit letennénk románia területén.Észrevenné magát.

Huni92
ja, elég tré a helyzet most, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem minden nyugdíjas pénzét csonkították volna meg, hanem "csak" azokét, akik havi 100000 forintnál többet kapnak.

veszelka
nem szívesen élnék ilyen államban

"Hogy érzékeltessük a jelenlegi romániai állapotokat nyugdíjfronton: amennyiben 15 százalékkal visszavágták volna a nyugdíjakat, akkor kb. 400.000 fõvel nõtt volna a minimálnyugdíjasok száma, ennek következtében 1.082.000 nyugdíjas kapott volna majdnem semmit (kb. 23.000 Ft-ot), és õk a romániai nyugdíjasok egyötödét teszik ki."

veszelka
Szildramor
Hát ha a Pilsner Urquell cégcsoport tulajdona akkor nem lehet olyan olcsó 😄

bboyatty
Azt nem mondtam.<#vigyor5>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

hát Romániában az volt a legolcsóbb pubokban 😄

Huni92
nem sokkal drágább, mint a többi.

Szildramor
Árában is király? 😄