1542
-
  • bboyatty
    Sajnos.
    Ha meg akarod tudni mire volt ez jó olvass utánna.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=xsJK55lCvVQ
    ..ezt érdemes meghallgatni...:P nekem bejön
  • st3ve
  • st3ve
    Nem tudom mire volt jo csak igy lazán anno szétkurni magyarországot.Meg most is itthon a magyarok ellen van a vezetés folyton.Am tényleg ugy van ahogy mondod ugyanigy van ukrajnába meg mindegyik olyan részen amit elcsortak.
  • bboyatty
    Hát ja. Mondjuk nekem így is megfelelne csak ne lenne ez a nagy magyar utálat, ezért is voltam ennyire kikelve magamból az előbb. Ha már a magyarországiak is utálnak minket, mert hát Románok vagyunk akkor tényleg hazátlanok vagyunk ahogy azt a Románok mondják ránk.
  • st3ve
    Pedig jó lenne.
  • bboyatty
    Nem bánnám de nem fog sajnos, ahogy egész Erdély sem fog.
  • Anxius
    St3ve!

Egy nemzet sem több, vagy kevesebb a másiknál. Amit te csinálsz, az hatalmas általánosítás, mintha én azt mondanám, hogy minden muszlim férfi terrorista, veri a feleségét és alig várja, hogy megölhessen egy keresztényt Allah nevében.
    Mindenhol vannak hűlyék és értelmesek is, a baj csak az, hogy neked, ahogy látom valamilyen kielégülést okoz az, hogy itt mutogathatod, hogy a románoknál milyen sok hülye van. De indulj csak el szépen otthon, biztos vagyok benne, hogy ott is találsz eleget.

Csak remélni tudom, hogy ha felnősz talán megváltozik a nézőpontod. Talán addigra normális vezetés lesz Magyarországon is és eltűnik a süllyesztőbe ez az undorító manipulatív nacionalista eszme és lehet mindenki hazafi, vezető politikai párt meg gárda nélkül.
  • st3ve
    Ez igazán visszajöhetne magyarországhoz.
  • st3ve
  • bboyatty
    Ebbe a megyébe élek.
  • st3ve
  • st3ve
  • CamelX
    Ez toplistás :D:D
  • st3ve
  • Szildramor
    És a havasok. Na lépek csavarokért. Jó dácsiázást... XD
  • bboyatty
    Mindenhol van gond. Nem kell annyira a románokat sem elítélni nem mind magyarutáló sőt, nekem volt román barátnőm is nem egy. Cigányokat nem védem és nem is merülnék bele ebbe a témába.
    Mindenhol vannak olyan helyek amit az ember inkább kikerülne és észre sem venne de attól még ott van a lényeg, hogy a szép dolgokat kell észrevenni és kész.

• Szildramor
    Brassói medveparadicsom. Itt volt pár emberevés :D
  • Szildramor
  • st3ve
    Ilyet itthon még nem láttam

• Szildramor

Hargita :)
  • Szildramor
    Óváros télen, Brassó centrum
  • Szildramor
    Brassói Poiana :)
  • st3ve
    De mindannyian tudjuk hogy hiába szép környék szép tájak vannak ott.Azért az a másik világ is létezik.Köszönhetően a románoknak és a románcigányoknak.A magyar lakta teruleteken általába nincs gond.
  • Szildramor
  • Szildramor
  • Szildramor
  • st3ve
  • bboyatty
    Köszi.

#791: látod megy ez...
  • st3ve
  • Szildramor
    Gyönyörűű lett :)
  • st3ve
  • Szildramor
  • bboyatty
    Igazad van.
    Aki járt itt az tudja, hogy milyen aki nem az vagy jön és megnézi vagy beszopja az ilyen faszságokat mint ez a gyík st3ve.

Saját kép. :)
  • Szildramor
    Még annyit sem válaszoltál hogy mi közöd erdélyhez, azt meg hogy szép azt nem is tudod, mert nem láttad soha. Spammer...
  • st3ve
  • Szildramor
  • st3ve
  • st3ve
    Mondta valaki hogy erdély nem szép???????????
  • Szildramor
    Nem nagy fáradság :) meg ha amúgy is elős 3-ban van sikerlistán legalább lássanak valami t Erdélyből is XD
  • Szildramor