Welcome Románia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én Kézdivásárhelyi vagyok, de nem kívánok semmit bizonygatni.
természetesen nem csak abból áll Erdély amit a képeken látunk, de elég rendesen megvan eresztve vele ...
Nagyon sok szép természeti adottsága van, szeretem a (székely) kultúrát is, de a románok már mindenhova betették a lábukat.
lakossági hányad, szociális hálózatok, nyelvjárás, a városok infrastruktúrája, építészet, kereskedelem ... és még csak belekezdtem, bõven lehetne sorolni a dolgokat, amin érezni lehet az elrománosodást
nagyon szeretem/szerettem Erdélyt, de utálom azt, ahová tart ...
természetesen nem csak abból áll Erdély amit a képeken látunk, de elég rendesen megvan eresztve vele ...
Nagyon sok szép természeti adottsága van, szeretem a (székely) kultúrát is, de a románok már mindenhova betették a lábukat.
lakossági hányad, szociális hálózatok, nyelvjárás, a városok infrastruktúrája, építészet, kereskedelem ... és még csak belekezdtem, bõven lehetne sorolni a dolgokat, amin érezni lehet az elrománosodást
nagyon szeretem/szerettem Erdélyt, de utálom azt, ahová tart ...
dixitque deus fiat lux
Na itt már szinte csak erdélyiek vannak komolyan 😄 Levi biztosan székely, AtiRo is és Csabóval meg msn-en káromkodtam vagy fál órát románul szal tuti erdélyi XD De nekem senki ne mondja hogy ez románia. Nemrég volt TopGear adás romániából. Az összes cigók meg baleset meg minden megrendezett volt. Persze majd a lambó egy ütközás után dácsiával csak egy pici olajat eresztett... Na meg mese habbal. Mondom: csak annak az erdélyinek hiszek elkáromkodik fél órán át XD
Azt mondják kb 10 évvel bár "Szildramor" azt mondta hogy mi vagyunk 10 évvel lemaradva.A rétegek is gazdagokra meg szegényekre vannak osztva.Vannak olyan helyek ahol olyan luxus van mint szél ,ezzel szemben a nyomor is ugyanolyan súlyu.Ebbõl lesz aztán egy vegyesvágott a sok cigánnyal együtt.
Ugy látszik te mindent meg tudsz magyarázni.Más oldal nem foglakozhat azzal hogy egyes helyeken hogy szállitják az állatokat?Ilyen alapon minden kép viselhetné az SG logot bár romániárol van szó.Na mind 1.Valami modját meg csak tudják a rendszámhasználatmak.Különben nem járkálnának külföldi kocsival és rendszámmal a románok.
van abban valami amit 'sztív' ír és linkel, tényleg nagyon nagyon le van maradva románia, fõként a románok miatt :/ szánalmas ...
mondom ezt úgy, hogy székely vagyok.
mondom ezt úgy, hogy székely vagyok.
dixitque deus fiat lux
csak ideiglenes rendszámmal jöhet át ezt mindenki tudja. Mellékesen UK azaz angol oldalról van lopva a kép. Már vártam hogy mondani fogod hogy várod azt amit írtam...

Direkt vártam az irást.Akkor tudhadnád azt is hogy a szép román állampolgárok elõszeretettel járnak külföldre és haza ujdonsült autoikkal rajta külföldi rendszámokkal ez lehet osztrák is.Olaszországot nagyon kedvelik.

"Háromszór akkora ország. Az hogy havasalföldön és a bukarest környéki nyomornegyedekben mi folyik az hogy jön ide? Na mindegy. "Most ezekszerint te erdélyt és a román bukaresti részt te elválasztod.
Nekem ne magyarázzon vazz. Ismerem az országot és elmúlt 6 évben kurvanagyot fejlõdött. Mellékesen te lennél az elsõ, aki erdélyinek mondja magát és tetszik neki ez a mocskolkodás. Én hosszabb ideje fórumozok, erdélyi és magyar fórumon is sok az ERDÉLYI.... egyre több. Aztán felteszek nekik egy keresztkérdést és törlik magukat a nagy magyarország térképükkel együtt. Szel nem vagyok meghatva az ékezetek nélküli írásodtól egyál talán. Nem nagy szam eljatszani az angol billentyuzetet. Meg ha lenne benne becsület: válaszol a kérdésekre is. De õ is tudja, hogy nem ismeri az országot így mit is mondhatna... Kb annyi köze van a valósághoz, mint a tehenes poénja az anyósülésen. Háromszór akkora ország. Az hogy havasalföldön és a bukarest környéki nyomornegyedekben mi folyik az hogy jön ide? Na mindegy. Te mondod magad Székelyudvarhelyinek...
Pont poén az egész nem tudom mit fujja ugy fel.Pl az EKés dacia kurvanagy.
"""százéves képekezt linkelgetsz fel"" Miért a dacia megpakolva már kiment a divatbol? nem is tudtam.Akkor rosszul látok mikor autoba ulok biztos.
Most mit vergodsz oszinten? Itt elek udvarhelyen bazz, de ezek a kepek viccesek oszt annyi. Mosolygok 1 et es kesz. Es nem is lejaratas. Es azert ha jol megnezed nem sok ilyet latsz kulfoldon. Szal kar ezen vitazni most.
Ott lett elbaszva inkább mikor nem tanultál történelmet és nem olvasol újságokat. Meg ki kellene menni megnézni elõbb milyen százéves képekezt linkelgetsz fel. Székelység nem lett elnyomorítva csak a térkép. Néha nem is bánom komolyan. Te például még tévét se nézel. Internetet se tudod használni. Jobban jársz ha Erdélyországhoz csatlakozol te is.
Akkor meg tedd össze akezed hogy gazdagabb réteg közé tartozol meg van neked is egy népautod.Amugy meg ha csoro lennél neted sem nagyon lenne.De mondtuk már százszor ne vitázzunk itt a baromságon.
Ott lett elbaszva mikor erdélyt meg egyáltalán a többi területet elcsatolták magyarországtól.És Pl a románia rész is el lett nyomorintva.
Te nem ezen a földön élsz. Múzeumba kellene téged állítani. VW népautó a divat odaát. Le vagy maradv kereken 10 esztendõvel. Azéert is kérdeztem székely vagy-e. Akkor nem lehetsz ennyire hülye.
Mindenki daciával?????????Kicsit se furcsa hogy mennek az utcán a millios autok köztuk meg graviroznak olyan dáciák meg szekerek.Itthon nem tudom a forgalmit hogy kapnák meg.
Hát te nagyon szegény lehetsz 😊 Szólok is erdélyi rokonoknak nézzenek be ide XD Komolyan mondom: Erdélyhez kellene csatolni Magyarországot. Székely himnuszt ha lehet ne énekeljétek nyílvánosan XD

Hagyd a fenébe 😊 Totál nincs képben. Addig jó míg az ilyen fajankó hazafiak azt hiszik, hogy mindenki dácsiával jár odaát 😄 Csak pár várost láttam de le a kalappal. Mûemlékvédelem meg minden elsõ osztályú. Szerintem komikus amit csinál. Legalább mi erdélyiek jól elszórakozunk a tanulatlan hazafiak zöldségelésén. Ha esze lenne: ügyvéd lenne vagy porszívóügynök ilyyesmi. Legalább összejött pár székely is 😄 soha nem gondoltam ilyen sokan vagyunk fenn ^_^
Magyarországon disznót meg tehenet nem láttam kocsiba ülni.Kátyúk azok vannak nálunk is.

A szamurájkard románba is menõ meg a fux

Mad Max in Romania

Uccsó gondolatodra: te ismersz cigányt? Mert én nem a levegõbõl beszélek és 26 éves lévén nem a neten nõttem fel, sajnos nem egyszer adtam nekik esélyt, nem egyszer beszéltem velük értelmesen is, vidáman is, nem 1 ökölharc alakult ki, de nyílván dolgoznak és a saját erõfeszítésük ellenére történõ frusztráció miatt adják fel mindig annyiban h betonmerci és kábellada 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD