Welcome Románia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Nem a Románokat védem de azok se mind szar emberek, de ez nem csak a romániai helyzet mivel magyarba is akad szar ember elég.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Topicban amúgy meg ugyanaz a fos szint van, Szildramorra érdemes lenne kicsit figyelni és nem csak pofázni a magatokét!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

http://www.agenda.ro/news/news/28870/masini-furate-si-duse-la-centre-de-colectare-a-fierului-vechi.html
Persze hogy már a régi dacia kiment a divatbol.(Szildramor szerint<#vigyor4>#vigyor4>)

na pápá
dixitque deus fiat lux

pontosan errõl van szó. hatalmas potenciál van mind Erdélyben, mind az Erdélyi magyarokban, ezt már bizonyították a történelemben (pl. madéfalvi veszedelem), de a konkurencia pont eme potenciált igyekszik kioltani
dixitque deus fiat lux

Többet nem kell mondanom 😊 "All-In"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Ezt ajánlom figyelmébe a múzeumbogaraknak 😊 Jó kis vidi a ti szájízetek nyomán keverve laikus angiloknak. Jó szórakozást!!TopGear Románia -_-
Próbáljatok már gondolkodni nemzetmentesen, mert ez amit itt láttok csak annak a maradványa... mit sem számít globális szinten... 6 kerekes Dacia légterelõvel: 200ezer ft. ROMAN Kamion telepakolt kötözött sonkával: 500ezer ft. Dacia belsõbõl kialakított szekér 1 jófajta házipálesszel és 1 jól megrakott székelykáposzta ételhordóban: felbecsülhetetlen 😄
amúgy az volt a vicces, h amikor mentem a busszal (menetrend szerinti járat Bp-kézdi) (fele cigány, aminek fele részeg) éjjel 2 körül Aradnál az egyik elkezdett verekedni a függöny karnissal egy másik meg elkezdett a sofõrnek kiabálni, amire az felállt és kirakta a buszból a verekedõt minden nélkül, majd továbbhajtott és annyit mondott h 'reggelre kijózanodik' XD
ez konkrétan a balkán, és sajnos hûen jelképezi a jelenlegi erdélyi állapotokat ....
dixitque deus fiat lux
hehe ezt már én is tapasztaltam amikor Szatmárra mentem mikróbusszal és egyszer csak felszált két csobán...gondolhatod mi volt ott...ilyen is csak Romániában fordulhat elõ

st3ve egy kicsit tényleg offenzív, de ettõl még õ sem az ellenséged és csak a véleményét fejti ki a maga módján, ami mellesleg szintén nem Erdély ellen irányul, hanem fõként a románokra...
ha ezt nem vagy hajlandó végiggondolni, nem áll módomban folytatni a diszkuciót
dixitque deus fiat lux

ám nagyon sok lakótelepes képet megtapasztaltam, sõt igazából ezeknél csúnyábbakat is.
14 éves koromig laktam tömbházban a 'rózsa negyedben', a mi blokkunk mögött volt egy épület amit teljes mértékben cigányok laktak. azon gondolkodtam akkoriban, h h lehet h 1 ablaka sincsen már (nem vicc), legtöbb nyílás fölött fekete korom jelezte, hogy a lakásban fával tüzeltek ... 😄
de ez még semmi, mindennapos (estés) volt az ordibálás az utcán és a leszúrások, csoda h akkoriban nem rettegtem ezektõl a dolgoktól, pedig a földszinten laktunk. igaz kergettek meg biciklivel a cigánygyerekek, de akkor még normálisnak tartottam mindezt.
Mikor kezdõdött az elrománosodás? csak rendszerváltás után. egyszer csak azt vettem észre, hogy már a szomszéd is román :S és egyre több a román szó az utcán, addig csak az iskolában hallottam románt és megvoltam röhögtem azon h a román tanárnõ nem akar magyarul megszólalni (mikor magyar), most már inkább szánalmasnak tartom
nem vagyok 70-80 éves. 22 vagyok, nem akarok mindenkénél jobban rálátni a történetre, sõt egyáltalán nem érdekel h h látok rá, csak a saját tapasztalataimat mondom el.
amúgy 8 éve magyarországon élek, évente hazalátogatok nagymamámékhoz kézdire, és éppen tegnapelõtt jöttem vissza erdélybõl .... megmondom nektek, hogy óvakodjatok a buszon a románcigányoktól, mert annál büdösebb e világon kevés van
:/
dixitque deus fiat lux