Welcome Románia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bboyatty
emberek*

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Szánalmasak egyes emeberek. Ugye st3ve.<#wow3>

Nem a Románokat védem de azok se mind szar emberek, de ez nem csak a romániai helyzet mivel magyarba is akad szar ember elég.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Anxius
TommyC hozzáállásán jót derültem😊

Topicban amúgy meg ugyanaz a fos szint van, Szildramorra érdemes lenne kicsit figyelni és nem csak pofázni a magatokét!

Es most ebben hol az ami gaz? Oszinten van par kep amit nem ertek, h miert rakod ide? Megmagyarazhatod 😊

Mekkora durva, középfokon tudok olaszul, de megállapítható link nevébõl hogy latin szintaxissal rendelkezik 😄 megnyugodtam akkor h a Románok tényleg a Római Birodalom egyenes ágú leszármazottai, bizánciak mehetnek a P*ba 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szildramor
Igazad van. Ezek mind mind általad készített képek. Minden valódi. Kedvencem az osztrák rendszámos és az UK logós. Sok munkádba került... Uokatesómnak meg is mutatom egyes magyarországiak mennyire magányosak már. Nem hisznek az igazi erdélyieknek. Golfból van sok mellékesen. Sose jut el az agyadig, de nem is baj. Többieknek írom akik jártak már ott

2010.03.21.

http://www.agenda.ro/news/news/28870/masini-furate-si-duse-la-centre-de-colectare-a-fierului-vechi.html

Persze hogy már a régi dacia kiment a divatbol.(Szildramor szerint<#vigyor4>)

A dacia ott feszit itt is a háttérbe

Szildramor
szinészek. A kamera ott áll a hegy tetején. Aztán semmi. Aztán habos lé folyik ki a kocsiból. Aztán kiszáll a statiszta és nemtom hányadjára megpróbál neked tetszeni. Kézdin lehet beveszik az ilyet de nálunk nem 😄

A videó elején kik szálltak ki a dácia - bol???Nak õk a tipikus dacia driverek.<#vigyor3>

Szildramor
Keresztapám román. Jo gyaúroknál persze csak a szine a lényeg. Max meglopa buszon XD

TommyC
no én tényleg mentem aludni, remélem senkiben sincs harag, mindenkit szeretek kivéve a románokat XD
na pápá

dixitque deus fiat lux

TommyC
hú rohadt jó vidi! köszi, jót nevettem és jó érzés volt a vége 😄
pontosan errõl van szó. hatalmas potenciál van mind Erdélyben, mind az Erdélyi magyarokban, ezt már bizonyították a történelemben (pl. madéfalvi veszedelem), de a konkurencia pont eme potenciált igyekszik kioltani

dixitque deus fiat lux

Ja, fain. De voltak jobbak is, Veyron + McLaren merci. Mindenesetre kontrasztrok mindig ütõsek. Bp-n látogass el egyszer: http://www.hajogyarisziget.hu/

Többet nem kell mondanom 😊 "All-In"

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szildramor

Ezt ajánlom figyelmébe a múzeumbogaraknak 😊 Jó kis vidi a ti szájízetek nyomán keverve laikus angiloknak. Jó szórakozást!!TopGear Románia -_-

De komoly h csak 5 en vagyunk aktívak eme topicban 😄 midnenesetre képek továbbra is tetszenek, kommentek is igazából egyre jobban 😊
Próbáljatok már gondolkodni nemzetmentesen, mert ez amit itt láttok csak annak a maradványa... mit sem számít globális szinten... 6 kerekes Dacia légterelõvel: 200ezer ft. ROMAN Kamion telepakolt kötözött sonkával: 500ezer ft. Dacia belsõbõl kialakított szekér 1 jófajta házipálesszel és 1 jól megrakott székelykáposzta ételhordóban: felbecsülhetetlen 😄

Szildramor
Tévedsz: pestbudán egy nyugdíjjast loptak meg fényes nappal az orrom elõtt. Észrevette és lebaszta. Erre mosolygott majd leszált. És a hab a tetejére: nem volt szaracén gyerekek 😊 a tegnapi bilincsbevert sem. Ezért mondom ne a szinét nézzétek. Tessék belelapozni a hírekben. Milliárdokat szedtek ki a rendszerbõl. Miközben egyesek dácsiafotó gyûjteményüket bõvítették. Csukott szemmel jártok és a múltban éltek. Ez nem baj. Kedvencem a középkori építészet... emeletes pottyantós vécé stb XD

TommyC
😄
amúgy az volt a vicces, h amikor mentem a busszal (menetrend szerinti járat Bp-kézdi) (fele cigány, aminek fele részeg) éjjel 2 körül Aradnál az egyik elkezdett verekedni a függöny karnissal egy másik meg elkezdett a sofõrnek kiabálni, amire az felállt és kirakta a buszból a verekedõt minden nélkül, majd továbbhajtott és annyit mondott h 'reggelre kijózanodik' XD

ez konkrétan a balkán, és sajnos hûen jelképezi a jelenlegi erdélyi állapotokat ....

dixitque deus fiat lux

Pipa.Ez a téma másra semmire se jó csak arra hogy aki még nem volt romániában azt egyes életképek ne rázzák meg és ne érje õket meglepetés.Ne kapjon nevetõ illetve sirógörcsöt.Sajna ez a helyzet.Sajnáljuk mindannyian.

Sephirot T
"megmondom nektek, hogy óvakodjatok a buszon a románcigányoktól, mert annál büdösebb e világon kevés van "
hehe ezt már én is tapasztaltam amikor Szatmárra mentem mikróbusszal és egyszer csak felszált két csobán...gondolhatod mi volt ott...ilyen is csak Romániában fordulhat elõ

TommyC
nem értelek, én nem veszekszem sem veled, sem mással, ez csupán eszmecsere, miért érzed magad ennyire letámadva?

st3ve egy kicsit tényleg offenzív, de ettõl még õ sem az ellenséged és csak a véleményét fejti ki a maga módján, ami mellesleg szintén nem Erdély ellen irányul, hanem fõként a románokra...

ha ezt nem vagy hajlandó végiggondolni, nem áll módomban folytatni a diszkuciót

dixitque deus fiat lux

Akkor ezt a pár képet valamilyen különleges fotomasinával fényképezték le.

Szildramor
Léptem alcsizni gyerekek. Sajna csak harmadikak lettetek a sikerlistán. Holnap csúcsdöntés remélem..

Szildramor
"nem láttam dacia-ban bikabornyút" -> Bingó XD

TommyC
nem láttam dacia-ban bikabornyút való igaz, írtam is, hogy nem 'csak' az erdély ami a képeken van.

ám nagyon sok lakótelepes képet megtapasztaltam, sõt igazából ezeknél csúnyábbakat is.
14 éves koromig laktam tömbházban a 'rózsa negyedben', a mi blokkunk mögött volt egy épület amit teljes mértékben cigányok laktak. azon gondolkodtam akkoriban, h h lehet h 1 ablaka sincsen már (nem vicc), legtöbb nyílás fölött fekete korom jelezte, hogy a lakásban fával tüzeltek ... 😄
de ez még semmi, mindennapos (estés) volt az ordibálás az utcán és a leszúrások, csoda h akkoriban nem rettegtem ezektõl a dolgoktól, pedig a földszinten laktunk. igaz kergettek meg biciklivel a cigánygyerekek, de akkor még normálisnak tartottam mindezt.

Mikor kezdõdött az elrománosodás? csak rendszerváltás után. egyszer csak azt vettem észre, hogy már a szomszéd is román :S és egyre több a román szó az utcán, addig csak az iskolában hallottam románt és megvoltam röhögtem azon h a román tanárnõ nem akar magyarul megszólalni (mikor magyar), most már inkább szánalmasnak tartom

nem vagyok 70-80 éves. 22 vagyok, nem akarok mindenkénél jobban rálátni a történetre, sõt egyáltalán nem érdekel h h látok rá, csak a saját tapasztalataimat mondom el.
amúgy 8 éve magyarországon élek, évente hazalátogatok nagymamámékhoz kézdire, és éppen tegnapelõtt jöttem vissza erdélybõl .... megmondom nektek, hogy óvakodjatok a buszon a románcigányoktól, mert annál büdösebb e világon kevés van

:/

dixitque deus fiat lux

Szildramor
Köszi a választ 😄 Biztosan felcsapott néhány történelemkönyvet hozzá. Telefonos segítséget is kérhet persze. Tudtommal nem láthatott ilyet, de lehet hogy Kézdin mindennnapos az ilyen. Na várom a választ 😊

Szildramor
Te csávó? Kérdés. Ez az elrománosodás dolog ez mikor kezdõdött nálatok? Már csak azért is kérdezem, mert kézdin nem jártam soha. A többi város ahól jártam 50-es és 80-as évek között lett elárasztva Cseusesku által. Namármost ha te kézdirõl vagy kíváncsi vagyok a dácsiában bikabornyukat szálító cigánysággal mikor találkoztál elõször? Ugye ha 70- 80 éves lehetsz akkor persze könnyen látsz rá a történetre.

Valami hasonlót pofázok.De látod 'Szildramor' mit levág.

TommyC
szvsz Mo. 10 év, Ro. 50-100 év

dixitque deus fiat lux