1542
-
-
cargame #941 Mi nem az a fajta nep vagyunk :D:D -
#940 Aztmontak a Hundayosok,hogy azert nem alltak meg,mert azt hittek h most fel akasztjak oket a magyarok...xD -
#939 Ne viccből írtam. Én nagyapámban is megvolt még a büszkeség. Székely ember büszke ember. Magyarok már megalkuvók. Sör, virsli aztán már tudja is hova köll ixelni :P -
cargame #938 ja :D:D -
#937 Igazi Székely :D -
#936 Dehogy...nemakar meggazdagodni mas penzebol azt mondta... :S -
#935 Mér adta vissza? Megfenyegették? -
Nem unod még? -
st3ve #933 -
#932 :S Nagyapam felhivta a csavot,es visszaadta azt a 60 milliot is :S -
#931 Igy van,mi is ezt mondtuk :S
-
#930 Jogosítványának legalább annyi XD Lehetne pereskedni, de lehet joban jár így. Kitudja milyen háttere van annak a mocsoknak -
#929 Bazmeg 60 millio lejbe eggyeztek meg nagytatamek :S a ferfi es a csaj is tok reszegek voltak............ -
#928 Székely nemzeti színű számgép :D
-
#927 Ha jól értettem a riportot: a rendőrség teljesen összejátszik nagykutyákkal. Ez az egész telefonos história is azért lett kirobbantva, mert ne mcsinálnak semmit. Nálunk most építenek pár börtönt. Reméljük Hargitán is helyre teszik ezt a dolgot. Kemény azért ez a telefonos. Ráadásul hogy magyarok magyarokat... Szégyelhetnék magukatt komolyan. Ott is kéne egy rendőri vezetés csere egész a megyeszékhelyekig. -
#926 kossz :) Mar itthon van tatam...
Am megvan a kocsi,de nem a rendorseg kapta meg,hanem apum es egy paran elkezdtekkeresni .Es a Faget hotel parkolojaba volt...Akkor hivtak a rendorseget,es meg ok orultek ,hogy elkaptak ....
A sofor mar a rendorsegen van,most veszika vert tole,stb...
minimum 200 millio lejt fog kerni tatam.Annyit biztos meger,mert 2-10 evig ulhet... -
#925 Jobbulást picit Keletebbről is.
Egyébként sajnálom, de én is csak azt tudom mondani, amit cargame. Még nálunk, a megyeközpontban is nagyon lassan veszik a dolgokat a rendőrök, nem, hogy egy Szováta nagyságú kisvárosba:(
-
#924 de hogy nagytatam a hibas????Dan Ilie alapitotta meg ezt...sztem ismered.. -
cargame #923 Nem is fogjak egyhamar elkapni. Szovata kis varos a rendorok sem veszik annyira komolyan mint pl. Itt nalunk vagy nagyobb varosokban. Suttyok a zsaruk... -
#922 a roman rendorok tatamat hibaztatjak...nem is egy Bukaresti faszkalapot...meg nem kaptak el,de aztmondta a renor h tatam volt a hibas.Namarmost akkor lett volna hibas,amikor a kocsi ment volna lefele akkor utotte volna el.de nem elment le,es tolatva utotte el AKARATBOL,de nagyapam a hibas....SZanalmas tarsasag egyeszer... -
#921 ismerem... -
#920 Ne Levi ezt nézd meg. Lehidaltam vazz. Még avégén igazam lesz terepjáró ügyben. Udvarhelyi Telefonálók -
Ha Hargita hegyen jön át az ember lát egy fél hegyet rajta egy házzal. Aki Csíki biztosan hallott már róla. Itt épp a romány kommandósok gyűrűjében kísérik el. Most akkor székely vagy bűnöző kérdem én? :D Szerintem első sorban bűnöző. Itt a teljes hír a bukaresti suv terepjárók kedvelőiről akit érdekel: Plusz Portál.Ro Kék Hírek -
#918 Mellékesen megsúgom a román rendőrök keresik. Semmi értelme nemzetet utálni. Aki suv terepjáróval jár az egy takony itt is kínában is meg abban a ki...aszott egyesült álomokban is XD lehet csak én vagyok ennyire elfogult -
#917 en mostanol utalom az egesz bagazst...de megkaspjak ok.... -
#916 Egy a bökkenő, hogy minden vállalati kocsi és minden lízingelt kocsi Bukaresti rendszámú. Unokatesómra is minden székely azt hiszi hogy román XD Persze ne makarok beleszólni. Házigazduram is azt hiszi dácsiája csak a románoknak van. Közben meg aki nem volt párttag itt nekik is csak dácsia járt ki. Akinek ladája volt vagy egyéb azok már gyanusak... Egyszóval bukaresti rendszám semmit nem jelent. PL Csíkban is volt az a maffiózó gyerek a Csibi kerewsztapu. Annak olyan kocsiai voltak amilyet csak akarsz. Még a románok is féltek tőle. Aki lop meg drogos az a régi rendszerben és az új rendszerben is nem zászló alat tteszi amit tesz. Egyszóval magának lop és ő a balfasz... :) -
#915 B 97(VAGY 92) ECO a rendszam fekete hunday.Kossz :) Am nagybatyam kolto udvarhelyen el,Majla Sandor. -
cargame #914 Nagyon balfaszok ezek a kocsog roman Bukarest rendszamu autok. Es itt nincs kivetel. Egytol egyig balfasz es felelotlen meg nyomjak az autot szemet es ossze vissza eloznek.
Ha van vmi hir irjal meg ide.
Udv Udvarhelyrol. es jobbulast -
#913 BUDOS GECI FASZFEJ SZERENCSETLEN PARASZT AGYBETEK IDIOTA GECISZAJU SZEMETLADA SZAR ROMANOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MA UTALTAM MEG AZ EGESZ SZAR FOS TARSASAGOT....MA UGYANIS AZ TORTENT,HOGY EGY BARATOMMAL BICIKLIZTUNK,ES JOTTEK A FASZFEJ RESZEG ROMANOK A NAGY HUNDAY TUCSONNAL,ES A MI SAVUNKBA JOTTEK SZEMBE .HA NEM MEGYEK BELE A SANCBA ELUT.EZ MEG SEMMI.JOTTUNK VISSZAFELE,EGY ELAGAZASBA BEMUTATTAK.5 KM VEL LENNEBB A KANYART BEVETTUK,ES LATOM HOGY A MENTO PILOGA HAZUNK ELOT.MEGYEK A TESOM FUT HOGY ELUTOTTE NAGYTATAM EGY FEKETE HUNDAY,ES ELHAJTOTT.JELZEM KOVES ,POROS UT.DE UGY UTOTTE EL,HOGY ELMENT LEFELE,ES TOLATVA NEKI NYOMTAA KOCSINKAK,ES EKKOR ELHAJTOT.MOST KB EGESZ MAROS+HARGITAMEGYEBEN KI VANNAK ALLVA,ELLENORIZNEK MINDEN 1ES KOCSIT.MEGFOGADTAM,HOGY HA LATOK BUKAREST RENDSZAMU SUV-OT,VESZEMA KOVET,ES EGY SZEP JELET AZ OLDALARA NYOMOK. -
st3ve #912 -
st3ve #911 Piramisépitő -
#910 Tőgy fa XDDD ez Q-va jó -
#909 Na végre :) Valaki aki látta is Erdélyt :D -
-
#907 -
#906 Bukarest
-
-
Ezekbol a szobrokbol apumek is ontottek ugytudom...
-
#903 Szép képek. :) -
#902 Vannak sajat kepeim nekem is,csak nem toltogetem mostfel :P
Fogarasi kanyar: