Welcome Románia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Odamentek a híres magyarok Királyhelmecre koszorúzni, szép balhé lett, aztán csendesen elhúztak és kik szenvedtek tovább? Hát persze, hogy a kint élõ magyarok.
Legjobb lenne, ha hagynák mindegyik elcsatolt részt úgy, ahogy van. Abban van igazság, hogy nem túl jó ezeken a helyeken kisebbségben élni, és a magyar gyûlölet valós probléma, nemcsak Romániában, de Szlovákiában is. Viszont abban is van valami, hogy kettõn áll a vásár.
A kedélyek lenyugodnának, de mindkét oldalról(igen! A magyarok is) szítják keményen tovább.

Ha meg akarod tudni mire volt ez jó olvass utánna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Egy nemzet sem több, vagy kevesebb a másiknál. Amit te csinálsz, az hatalmas általánosítás, mintha én azt mondanám, hogy minden muszlim férfi terrorista, veri a feleségét és alig várja, hogy megölhessen egy keresztényt Allah nevében.
Mindenhol vannak hûlyék és értelmesek is, a baj csak az, hogy neked, ahogy látom valamilyen kielégülést okoz az, hogy itt mutogathatod, hogy a románoknál milyen sok hülye van. De indulj csak el szépen otthon, biztos vagyok benne, hogy ott is találsz eleget.
Csak remélni tudom, hogy ha felnõsz talán megváltozik a nézõpontod. Talán addigra normális vezetés lesz Magyarországon is és eltûnik a süllyesztõbe ez az undorító manipulatív nacionalista eszme és lehet mindenki hazafi, vezetõ politikai párt meg gárda nélkül.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Mindenhol vannak olyan helyek amit az ember inkább kikerülne és észre sem venne de attól még ott van a lényeg, hogy a szép dolgokat kell észrevenni és kész.

#791: látod megy ez...