1542
-
-
st3ve #981 -
st3ve #980 -
st3ve #979 -
#978 Igen. Lerohanhatjátok a világot és sírhattok, hogy milyen rossz nektek(véletlenül sem nekünk), mert elcsatoltak x területet.
Szildramor: Nem Somlyót akartál a Hargita helyére írni?:) -
#977 Bármelyik román? Azt azért nem mondanám. Úgy látszik nem értesz a dologhoz -
#976 nem látok ilyen ferrarit gyártósoron?
Szép formákat bárki tud csinálni. -
st3ve #975 Szerintetek a 100. évfordulón lesz valami????(Trianoni) -
#974 Oda vissza 40 Km :)Es utana jott a 4 ora barmgolas a csaladdal Gombasztunk :) -
#973 Na ez a beszéd: nem vették el így korrekt :) Hegyekbe 40 kilométer az igen. Le a kalappal -
#972 Egyébként, miután megnyíltak a határok, a rokonaim is elkezdték látogatni a magyarországi ismerősöket, és voltak olyan csalódások, hogy hát amikor a rokon nála volt ő ilyen meg olyan lakomával vendégelte meg, és amikor kiment akkor kapott egy kávét meg egy süteményt, és csókolom.
Persze, ennek inkább a fordítottja igaz, mármint hogy az erdélyi rokonlátogatások kerülnek többe az anyaországiaknak. Ennek egyszerű a magyarázata: az árak Erdélyben kicsivel mégis alacsonyabbak, és ugye pl. Budapesten azért több a látni-, ergo költenivaló, mint egy erdélyi kisvárosban.
Én azt mondom, gyerekek, és fogadjátok meg a tanácsomat: a tartós barátság alapja a pontos, korrekt elszámolás. -
#971 Abból áll, hogy megértettem a piacgazdaság lényegét.
Tudom, hogy:
- semmi sincs ingyen
- a minőséget meg kell fizetni
- amit elvárok másoktól, azt nyújtom én is a szakterületemen
- ha nyerni akarsz, ahhoz először be kell fektetni.
A piacgazdaságnak is vannak hibái, de megvan az önjavító mechanizmusa.
Az erdélyiekkel az a baj, hogy hozzászoktak az anyaországi segélyekhez, adományokhoz, most utóbb az EU-s pályázati pénzekhez. Nem jó ez így!
Nem kell sem az ingyent várni, sem nagylelkűsködni.
Hibázott a román? Akkor fizessen. Ez természetes. Teljesen felesleges a nagylelkűség. A másik oldalon meg a bácsi is fizesse meg a fizikoterápiát, a gyógyszereket stb.
Én nagyon nem szeretem az ilyen gesztusokat, én a rokonaimmal is utolsó centig, fillérig, baniig szeretek elszámolni mindennel.
-
#970 Ma barangoltam 4 orat az erdoben :P + Szovatarol elbicajoztam Varmezobe...ossz csupan40km.Am minden nap megyek valahova.Nagytatam csak nem adta vissza a penzt,mert nem fogadtak el.
-
#969 A Székely Leány Találkozón Hargitán ez mindennnapos látvány. Kimozdultatok már a számgép elől? Azért mondom, hogy előbb még román aztán cigány közben meg ha úgy adódik a faluban nem a számítógéphuszárok természetesen, de láttam már vágtázó fiatalokat. Meg se kérdem hól éltek. Biztos a holdon.
-
st3ve #968 A cigány nagyon hajtotta azt az 1 lóerőt. -
#967 Kara kán: Miből is áll, hogy megjött az eszed? -
#966 Maradjunk annyiba hogy ha alá raknád az olajmécsest akkor látszana a legjobban...
@Karaklán: a nagyabja becsületes. Magyarországon mindenki hülye aki becsületes. Tele van éppen ezért értelmes emberekkel... És ezt tudják is magukról. Szeretjük a nagyképű értelmes magyariakat. Nagy keletje van a nagyképűségnek erdélynem XD -
#965 Érdekes topik, de a képeket kommentálni kellene.
A nagyapád meg hülye, a 60 milliót akkor sem kellett volna visszaadni, ha büszke az öreg. Miért nem ajánlotta akkor fel Böjthe Csabának vagy az árvízkárosultaknak?
Mikor jön meg az eszetek? Én is székely vagyok, de nekem már megjött. -
CamelX #964 Bejönne ha lenne rajta fényvisszaverő alkalmatosság meg a szekér 2 oldalán olajmécses :D -
#963 Húú ne haragudj. Most jöttem rá, hogy lófényszóró csak a románoknak lehet. Vagy mi... Szal az székely bácsi lovon meg szekérrel az bejön mi? :D -
CamelX #962 Hogy jön ebből az h valakivel is bajom van? :) csak a videót flesseltem és arra reagáltam. -
#961 Romániában vagyis a Székelyföldön? Valami bajod van az erdélyiekkel? -
CamelX #960 Az de kemény :D Romániában nincs lófényszóró és index? Zöldkártya mondjuk tuti nem kell hozzá :P -
#959 Unatkozol? Menj el nyaralni valami melegebb éghajlatra. Köszi! -
#958 Ez a formaterv is román. Elfér akkor a dácsiák és szénás szekerek mellé. Úgy a jó ha minden oldalról ismersz egy országot, mert akkor nem leszel hajlamost azt hinni, hogy jobb ember vagy, mert nem dácsiával jársz ;)
-
cargame #957 ? ? ? -
st3ve #956 -
st3ve #955 -
st3ve #954 -
st3ve #953 -
st3ve #952 -
st3ve #951 -
#950 mmint beszúrni -
#949 nemtom vimeos vidit h kell linkelni ... -
st3ve #948 Ja ,de ide a video beszurás miért nem müködik????Amugy ment 50km/h val. -
#947 nem is indexelt -
st3ve #946 Kit_erdekel_az_olajar -
st3ve #945 -
st3ve #944 -
st3ve #943
-
#942 Tudod minenki magabol indul ki...HA MI utottunk volna el naluk valakit akkor felakasztottak volna :P