Welcome Románia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Romániában is vannak gyõzike körülmények??

Szildramor
Elõbb linkeltem az arab forrást. Már csak azért sem lehet román, mert arab 😊

Szildramor
Araboktól is van meg angoloktól, osztrák rendszám. Van minden 😊

.

DÁCIA ORSZÁGBÓL<#gun>

Higany
Honnan ez a sok kép?

Szildramor
Vagyis ha fizetünk egy ferrárit a sátorosoknak olyan okosak leszünk mint a magyarországiak? Kezdem érteni

Sippie
huhh... te nagyon buta vagy. Gondolom te soha az életben nem mondtad semmire hogy hát ez nem nagy szám. Minden bizonnyal a világ összes autója, repülõje, hajója, háza, hídja tetszik, mert amennyiben nem azzal lefikkantod más munkáját és sajnos azt kell mondjam hogy kiállítottál magadról egy bizonyítványt. Ezer meg ezer fantáziarajz készül, te ide beraktál egyet hogy hát ez román. Lehet szépeket rajzolni, de más kérdés hogy gyakorlatban van-e értelme.
pONT AZÉRT VAGYTOK OTT AHOL MEG AZÉRT FURIKÁZIK A GYÕZIKE FERRARIVAL MER OLYAN FASZA EZ A MAGYARORSZÁG.vÁGGGGODD?

Szildramor
ezt nevezem hazafias öntudatnak... 😄

MEG A MÓNIKA SHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Szildramor
Nem nem: rtl klubb az õ rádiója. Imádják a magyarok. Azt hallottam nagy gázsit szakít forintben... Ti nézitek 😄

A DACIA AZ Õ AUTÓJUK

Szildramor
Persze hogy látni. Ferráriban furikázik nagy Gyõzikétek. Nim tudom kin gazdagodott meg, de biztosan önként adtátok neki 😄

ILYEN KARAKTEREKET PESTEN IS LÁTNI NÉHA.lEGALÁBBIS VMI LOMOS SZÕNYEGET PROBÁLNAK RÁSOZNI A GYANUTLAN JÁROKELORE.

Szildramor
Ényeg hogy lefitymáltad más modellezõ formatervezõi munkáját. Ezzel kiállítottál magadról egy bizonyítványt. Ezek után kérdésed indokolatlannak tartom...

Sippie
akiben van tehetség, kurvára mind1 hogy román, magyar vagy üzbég. Ez csak rajz, majd ha ilyet gyártanak lehet róla beszélni. De te minden bizonnyal értessz a dologhoz (mihez is?)
Szildramor
Szerintem igazad van. Nem megszokott látvány. Sokan nem is tudnak már lovagolni. Sokan nem láttak még lovat se. De Somlyói dombot hargita megyét meg Székely Leány Találkozót te úgy mosod össze hogy nekem aztán nem kell bemutatnod hól kezdõdik a lámulás. Vita alapod PH semleges. Addig jó 😊

Beteg vagy csezdmeg...

HELLO KITTY! WELCOME TO ROMANIA

A Székely Leány Találkozón Hargitán ez mindennnapos látvány...
Nekem folosleges gyikozzal baratom. Amit irtal azt leirtad es azt most ide bevagtam. Eleg felreerthetoen irtad. Azt lehet kiolvasni az irasodbol, h a Hargita mint hegyseg ott lehet minden nap ilyet latni 😄D
Azert te se legyel lama 😊

Szildramor
Ez a kép arab. Itt az eredeti cikk is mellé... má megint miket hordasz össze? Talibán

Es ebben meg mi a kivetnivalo ? komolyan nem ertelek...

Szildramor
Innen a hegy tetejérõl nem láttam vájogot 😄

Amugy a románcigányok és a tálibok áruszállitásában nincs különbség.

Szildramor

Én az innensõ nagy kúláról beszélek.Egyáltalán te láttál már vályogot?

Szildramor
Mellékesen ez a cserép kérlek szépen szászoktól ered. Középkori eredetû pikkelyes cserepek. Házzal együtt értékes!

Szildramor

Szildramor

Szildramor

Ezek vályogvetõk<#worship>

Szildramor

Szildramor

Szildramor

Szildramor

Szildramor
Hargita megye te gyík. zerinted a somlyaiak vannak csak a képen lovakon. Szerinted ha azt írom, hogy vágtáznak az úton melyik útra gondolok? Na mindegy. Gyenge vagy mint hajnali mangalicabõgés délalföldön...