Visszatér 2D-be a Mortal Kombat 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon zsír hogy kijön PC re, mert a konzol gombjai nem alkalmasak hogy megcsináld amit szeretnél, zseniális hogy 2D-ben csinálták meg és visszatértek a régi életérzéshez, s ötvözték a többi részben jól bevált darabokkal. Már toltam iksz bokszon 😉 nagyon ott volt. Remélem mihamarabb Pc -n is örülhetünk. Amit a kezedbe fogsz konzolt, vagy mit annak a nyele nem merõleges emiatt másként is ál a hüvelyk ujjad rá. Rayden se csinálja amit kell, hiába húzogatom a jojstick szerü egykezes gombját jobbra balra. Nem fekszik már bocs. Billentyûben még nem csalódtam. Story mód ban: Shao kan ellen ezért nem lehet normálisan gyõzni, mert a kezem nem áll rá egy olyan mozdulatra ami biológiailag nyakatekert a hüvelyk ujjamnak. A konzol karjai lehetnének párhuzamosak. Egy autós játéknál mindegy, de itt konkrétba gyorsan kell a kombinációt és pontosan, ha kicsit ferdén húzod a bal karját, akkor már nem csinálja a trükköt és shao kan meg ku vára le zarja elõveszi a zöd mágiát és odab sz. Itt kb 3 at se tévedsz és , pláne ha nyom egy 52 százalékos kombót. utána már nem sok van hátra. Billentyû párti vagyok. kis ütés nagy ütés kis rúgás nagy rúgás block azt csõ a négy irány alatta és mint a mk1 tisztára csak felújítva grafikailag és stb.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
😊 azért ez fun beszólás volt.. bár a box mellett nekem is csak ez az érvem vn ha meg akarnám gyõzni magam egy konzolról..
LOL 😄
te mindig valami ilyesmit nyögsz be, nagyon szánalmas...
te mindig valami ilyesmit nyögsz be, nagyon szánalmas...
nem rossz, veszek egy boxot, arra warezolni is konnyebb 😊
gyerekek, hosszú, ínséges esztendõk óta ez az elsõ normálisnak tûnõ mortal kombat. nekem ugyan nincs konzolom, de ha ez a játék tényleg olyan lesz végül, mint amilyennek ez a trailer sugallja, akkor gondolkodós 😊
oldschool fatality's 😄
minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni
szerintem allat lesz, az eddigi legjobb ha minden ugy lesz ahogy itt a videoban latszik. (a csontok megjelenese ude szinfolt 😄) Bar nehezmenyezem h nem jelenik meg pc-re, hiszen valoszinu h volna ra igeny, csak ugyebar, folyton felmerul a warezolas problemaja. kar h a pc-s tarsadalmat sulytja eme "diszkriminacio", pedig ugyanugy mukodik a warez konzolokra is. na de mind1. ha mashol nem ha jutubon nezem majd a videokat a jatekorol miutan megjelent.
minden rosszban van valami jo, csak meg kell keresni
Nekem meg marha jónak tûnik. Lehet azért, mert a második rész volt a kedvencem és kicsit hasonlít arra.
Mert csak egy 2d síkban lehet majd mozogni,nem a teljes aréna területén ,ahogy az elõzõ részekben
PSN ID.: Beegabor
"Rossz hír, hogy a Mortal Kombat 9 csak konzolokra jelenik meg."
Kár, hosszú idõ után ez az elsõ Mortal Kombat, ami komolyabban felkeltette az érdeklõdésem.
Kár, hosszú idõ után ez az elsõ Mortal Kombat, ami komolyabban felkeltette az érdeklõdésem.
Rég játszottam vele de a Mortal 2-bõl a Savas pálya simán ott figyel kicsit megturbózva grafikailag, anno az volt az egyik kedvencem.
Pcre ott a street fighter, azt kb semmi sem übereli (bár sok pcs panaszkodik hogy neki túl nehéz)...
A
Hát ez nekem még mindig nagyon messze van a Mortal Kombat 1-2-tõl.
Miért kell megint a levegõben hörögni-pörögni minden fizika nélkül háromszázas sebességgel. Ettõl lesz minden verekedõs játék ultragagyi.
Miért kell megint a levegõben hörögni-pörögni minden fizika nélkül háromszázas sebességgel. Ettõl lesz minden verekedõs játék ultragagyi.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Tetszik, de ezért nem fogok konzolt venni (meg másért sem).
https://twitter.com/foodlfg
behozta <#idiota>#idiota>
nekem nagyon bejon a jatek, street fighter 4-be is bejott a 2D ez is jo lesz... csak jonne mar
nekem nagyon bejon a jatek, street fighter 4-be is bejott a 2D ez is jo lesz... csak jonne mar
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0