Túl jó nő a csajom - Lúzerek ide!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem is egész kellemes kis vígjáték. Nekem is csak azokkal a részekkel volt bajom, ami megpróbálta elérni a kretén, groteszk mumort (kutya nyalja a srác foltját) dicsõítõ, amerikai (vagy épp magyar) nézõket. Ami nálam viszont nem vált be, az a dupla dráma, vagyis a nagy kibékülés után újra indult egy "másik" story.
Titkos vágyakat szabadítot fel a film, vagyis "pls. szedjen már föl engem egy dögös buxa!!"
Titkos vágyakat szabadítot fel a film, vagyis "pls. szedjen már föl engem egy dögös buxa!!"
Elég szörnyû végignézni ennyi amerikaibutaklisét egymás hegyén hátán...
Ez igazból szomorú, nem vicces.szánalmas.
Ez igazból szomorú, nem vicces.szánalmas.
Számomra a csaj kb átlagos...az, h jó nõt titulálnak belõle gondolom dob egyet a viselkedésén, és úgy viselkedik mint valami istennõ, azzal a ló protkójával meg a hülye fejével.Valami szép nõt nem találtak véletlen?Pedig van amiban 1-2, ha nem is sok, de vannak jók.Egy kristin kreuk fényévekkel jobb nõ http://nosolofutbol.files.wordpress.com/2009/03/kristin-kreuk-76.jpg szvsz...
nah mind1, nálam a kötelezõ kihagyni kategória
nah mind1, nálam a kötelezõ kihagyni kategória
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
1 ora 40 perc a film abbol van egy 5 perces fanszorzet borotvalas es emiatt rafogni hogy vigjatek? Lehet hogy nem ertek a romantikus filmekhez de egy vigjatekot meg megismernek.
Trailer alapján jópofának tûnik.
Hát voltak benne szórakoztató részek. De számomra szinte semmivel se volt jobb az ilyen Szex és NewYorkok...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
És én hol mondtam, hogy tegyenek be adoniszt?
Béna és béna között is van különbség.
Pl. ott a pite, na ott szerintem jó volt a szereplõ válogatás.
Mostani ilyen filmekben, sztem csomoszor full béna valamelyik fõszereplõ, túl erõltetett.
De ez az én szerény véleményem.
Béna és béna között is van különbség.
Pl. ott a pite, na ott szerintem jó volt a szereplõ válogatás.
Mostani ilyen filmekben, sztem csomoszor full béna valamelyik fõszereplõ, túl erõltetett.
De ez az én szerény véleményem.
Nem láttam a filmet, de a képek alapján az elsõ reakcióm, hogy ez a nõ nõben szarabbul néz ki, mint a pali paliban... (pedig a pasas se valami nagy eresztés) Innentõl fogva pedig erõsen kérdéses, hogy ezt tudják-e színászi játékkal ellensúlyozni.
ahhh...csak annyit tudok mondani, hogy Hollywood. vannak nagyon igényes, jó vígjátékok, fõleg a sundance-es mezõnyben.
betehettek volna valami adoniszt is, csak akkor nem lett volna túl hiteles a sztori.
Hát sztem ebben a filmben csak a fõszereplõ a szar 😊, fõleg a szinkronhangja, az valami gusztustalan (, néhol az a röfögés, az már nemtom mi a f..nak kellett).
Szal a többi szereplõ 😄 , az nagyon vad, de mondom, nemtom mi a fszért kellett ilyen béndzsa embert berakni, ez már tényleg gagyi. Fõleg a szinkronja, na az teljesen kiidegelt.
Szal a többi szereplõ 😄 , az nagyon vad, de mondom, nemtom mi a fszért kellett ilyen béndzsa embert berakni, ez már tényleg gagyi. Fõleg a szinkronja, na az teljesen kiidegelt.
Ezt a Viktor cikket ne kezdjetek el fikazni, mert eleg jol eltalalta a lenyeget: ez egy jofajta "feelgood" mozi. Nyilvan angolul sokkal tobbet nyujt, nagyon jopofak a szovegek.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
elképzelem ahogy ezek a bulizósfiatalok éhezve ölik egymást a The Road c. film világában
"Ha dögös a buxus, elbénázni luxus"
A falat kaparom, esküszöm...
A falat kaparom, esküszöm...
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
fogalomzavar alert, nézz utána, mit jelent a c kategória. nem azt, hogy sz-r. a kategóriás is lehet sz-r vagy gagyi.
"Teljesen vállalható film, nagyon jópofa, és nem akar több lenni, mint ami."
Igen, nem akar több lenni ami. Egy c-kategorias gagyi film.
Igen, nem akar több lenni ami. Egy c-kategorias gagyi film.
Teljesen vállalható film, nagyon jópofa, és nem akar több lenni, mint ami.
Elõször meg sem akartam nézni a címe miatt. De nagyon szórakoztató és kellemes kikapcsolódást nyújt , ajánlani tudom ha kis "agyrágógumi"-ra van szükségünk 😊
Elõször meg sem akartam nézni a címe miatt. De nagyon szórakoztató és kellemes kikapcsolódást nyújt , ajánlani tudom ha kis "agyrágógumi"-ra van szükségünk 😊
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Szenzációs a plakát! 😄DD