6
  • Inquisitor
    A cikk címéhez szólva: természetesen most is VANNAK HP okostelefonok, csak nem WobOS-el. :)
    És nem igazán hiszem el az illetékesnek, hogy nem akarják a WebOS-t felhasználni ...
  • Rexhawk
    akkor most dobhatják ki a palm pré készülékeket? mert se szervíz, se szolgáltatások nem lesznek.
  • pixx
    Nyilván valamiért megvették, lehet kiszedik belőle, amit akarnak, majd tovább adják...
  • asysoft
    Nekem volt kemény 3 napig egy Tungsten E-m (kijelző érintésekor sípolt a fejhallgatókimenet, 1 hónapos szervizelés után visszahozták ugyan úgy - mivel már nem volt több raktáron/forgalmazónál, visszaadták a pénzt, s vettem belőle egy HP iPaq-et...), OS-t nagyon szerettem, sokkal átgondoltabb volt a felülete, mint a WM-eknek, bár már akkoriban is sok kritika érte az OS-t elavultsága miatt (pl nem támogatta rendesen a multitaskingot, bár zenét tudott a háttérben lejátszani - ismerős?). Sajnálom, hogy a gyártó elbénázta a dolgokat, évekig lehetett hallani, hogy itt a PalmOS6, volt is hozzá SDK/emulátor, de csak nem jelent meg; hardvert tekintve Tungsten T3-al voltak a csúcson, utódai rendre kevesebbet tudtak... Érthetetlen. WebOS is ígéretesnek tűnik, de a webalapú technológiákkal történő fejlesztés szerintem agyament ötlet (erre csak rájöttek ők is, hogy javascriptes játékokkal közelébe nem érnek az iPhone sikerének), kár, hogy Pré minősége állítólag nem a legjobb - ezen segíthetett volna a HP, de szerintem rossz döntést hoztak...
  • fergusonpapa
    Nehéz.(súlyra)
  • Ferrer
    Volt valakinek PalmOS készüléke? Milyen volt a maga idejében? Én csak arra emlékszem, hogy méregdrága volt az ilyennel szerelt készülék :)