94
-
bracsek #14 Hát igen ebben megegyezhetünk, de én a saját lovamat hajtom attól eltekintve. -
#13 Elfogadom (bár továbbra is túlzásnak érzem az 1800-at) :) De ettől függetlenül remélem megegyezhetünk, hogy a felhasználók nagyon nagy többsége nem ezt csinálja, és nem számít neki, az a 2-3 tized másodperc amivel lassabban töltődik be az oldal. -
bracsek #12 48 mp et? mit csináljak egy lapon annyi időt de az 1800 ból általában 1000 ugyanaz az oldal, vagy 2-3 oldal és 2-3 másodpercenként frissítve(ezt kiszámolod akkor 3000 másodperc egy órába is bele férne... de 8 órába szokott bele férni, másik 800 ból 600 stratégiai játék online a többi 200 meg össze jön böngészve iwiw hi5 sg myvip stb. tudományos oldalak, humoros olsalak blogok...), betöltési időt sem igen kell számolni azoknál mert egy ip tartományba vagyok a szerverrel, épp hogy nem local szerver... -
#11 Tehát te a nap 24 órájában böngészel és átlagosan 48 mp-t töltesz egy weboldalon (ekkor még a betöltési időt nem számoltam). Hm. -
bracsek #10 Én napi 1800 weboldalt szoktam átlagosan megnézni az 0,2 másodperccel több betöltés esetén 360 másodperccel több netezés. ha meg minden nap 6 perccel több az 30 napnál már 3 óra... havonta 3 órám menne el arra hogy annyival lassabb. -
Alfa Of NS #9 De most arról volt szó, hogy a Safari jobban is elterjedhetne, bakker... -
Szefmester #8 Mégis kit érdekel hogy 1,3 vagy 1,5 másodperc alatt hoz be egy böngésző egy oldalt? Az esetleg fontos hogy mennyi idő alatt indul be, mennyi kiegészítő van hozzá, hogy személyre szabhasd, vagy mennyire követi a szabványokat.. -
Ferrer #7 Én jól megvagyok a Safarival. Nekem gyorsabbnak tűnik, mint a Chrome, a Firefoxnál pedig főleg, de tudom, hogy a számok nem ezt igazolják. Meg aztán Apple-design. Gyönyörű UI. Plugineket hiányolom :( -
bracsek #6 sebesség és w3c szabványainak támogatásában kicsivel jobb a többinél, de neked ez semmi. :D Éljen a firefox attól eltérően hogy már 2 böngésző is jobb összességében mint ő de nekem az örök kedvencem marad. -
FoodLFG #5 Ennyi erővel a legtöbb júzer használjon chrome-ot. -
Alfa Of NS #4 Egyszerű, nagyon gyors böngésző rengeteg képességgel. Legtöbb júzernek elég lenne. -
sanyicks #3 Hát az apple életérzéssel lehetne, mással semmiképp nem, ugyanis semmiben sem jobb a többinél, sőt inkább rosszabb. -
Alfa Of NS #2 A Safarinak jobb esélyei lennének, ha többnyelvű lenne. Kicsit jobban marketingolhatnák is. -
syn7h37ic #1 Ismét egy cikk ami flémelésre ad okot. Amúgy eléggé semmitmondó.