The Walking Dead (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm... Ez tényleg ne mtúl bizalomgerjesztõ. Hõseink helyében és egy headshottal jutalmaztam volna nénit biztos ami biztos. 😊
Jah, tényleg bocs. Akkor valóban jófejek. 😄
Nem ölte meg, csak addig fojtogatta, amíg el nem ájult 😄

REAL MADRID

Jah, Dary új "haverjai" tényleg jófejek. Azt már elfelejtettétek, hogy abban az epizódban, amikor elõször tûntek fel, mikor Rick bujkált elõlük, az egyik konkrétan csak azért nyírta ki a másikat, mert abban az ágyban akart aludni, amit már az elõzõ lefoglalt? Tényleg tök rendesek. 😄

REAL MADRID

Szerintem akikkel Daryl most bandázik, nem olyan ártatlan emberek, mint itt sokan gondolják. Ha jól emlékszem, a házban arra készültek, hogy Michonneal majd jól "eljátszadoznak". 😊

REAL MADRID

DasIsFuck
A képregényben a Hunterek a kannibálok ahogy én olvasgattam egy-két cikket és õk eleve egy csoport+ nem sok közük van a terminushoz.
Bár szorosan nem követi a képregényt, de nekem nagyon úgy tûnik hogy a hunterek egy remek késõbbi száll lesz és most pont ezért lenne pazarlás eljátsznai a kannibálos történetet.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Carolékról semmit nem értem õket nem tudom idõrendbe elhelyezni...lehetséges Rickékkel fognak összefutni és együtt mennek oda 5-en Terminus felé. Szerintem a következõ záró epizódban õket is láthatjuk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ezt én is figyeltem, hogy a napraforgó, mint szimbólum visszatérõ elem...nem hiába mutatták

Daryl bandája nekem is egyre szimpatikusabb, a végén ki fog derülni, hogy nem õk valójában a rossz fiúk, mint, ahogy elõzetesen felvezették abban az epizódban amikor Rick bújkált a házban. Nyulas jelenetnél benne van a pakliban, hogy a fõnök szándékosan tette el az útból a bandatagot, aki Daryllel kekec volt, ez lenne a logikus hisz baromira kimért volt és ezzel is azt sugallta Daryl felé, hogy bízik benne közben pedig egy sokkal nagyobb célokra akarja õt felhasználni. Szüksége van rá így teljesen logikus, ha minden zavaró tényezõt eltávolíttat. Ha figyeltétek nem csak megverték, de még egy nyilat is kapott a fejébe a tag😊 Lényeg az, hogy elindultak a síneken és az is kiderült a csokipapírból, hogy Rick-Michonne és Carl elõrébb járnak😊

Glenn: Önzetlennek próbált tûnni, de Tara tulajdonképpen majdnem az õ önzése (Maggie megtalálása) miatt veszett oda. Nagy mázlija volt, hogy a tudóska Eugene és Maggiék csapata közbelépett...Számomra is meglepõ volt, hogy Fordék nem vették az irányt Washington felé...Ford karaktere amilyen jól indult olyan nyomorult lett azzal, hogy, amit Eugene mond az van, megszólal a vöri, hogy menjünk 8-an Washingtonba elfingja magát Eugene és máris mindenki Terminus felé veszi az irányt😄DD Ez nekem nem tetszett, de nyilván a forgatókönyv írók ezt találták ki fogadjuk el. Ford, ha igazán tökös lett volna Eugene-al és Rose-al továbbálltak volna, de mondjuk úgy lett volna jó, ha út közben elkapják õket is, ahogy Beth-et és késõbb újra láttuk volna õket...

Terminus/menedék:

Számomra fura, csendes, rejtélyes a környezet...Félõ, hogy a kis halacskák beúsztak, beszorultak a csapdába...Elõzetes alapján a következõ rész Rickékrõl fog szólni így félõ, hogy ez a következõ évadra marad. Szerintem mire odaérnek akkor fog történni a csavar, hogy a nézõ izgalomba maradjon. Õk mindenképpen késõbb jönnek idõrendben, mint Fordék...Rickék után pedig Joe-Daryl és bandája...

Lehet elméleteket gyártani nem lenne újdonság, ha elsütnék a kannibalizmust...PC Játékban is mikor a túlélõk odaértek a tejüzembe egy kedves anyuka és 2 fia fogadta õket teljes ellátással, igen ám, de kiderült róluk, hogy a begyûjtött túlélõkbõl táplálkoznak😄DD
Ez a nõ ránézésre elmebetegnek tûnt sehol a környéken senki nehogy már ez egy paradicsom legyen. Rickék itt nem fognak ültetgetni fõleg úgy, hogy a napraforgó már ott van😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

precision
megeszik a kislányát a zombik és elkezd mindenkit szétölni 😊

vagy Lori visszatér mert nem is halt meg 😛 <#idiota> innen hivogatta anno amikor a börtönben voltak 😄 😄 <#idiota>

Bazinga!

Nem biztos. Szerintem Carol-t ha meglátja, akkor fog bekattanni! 😄
Jim Morrison
egyedül õ fogja túlélni az egészet

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BoneDragon
Tuti carlal fog valami történni, ideje lenne már.

Egyik komment: "Lori visszatér, megharapja Carlt, aki megeszi Judith agyát😊))" <#idiota> <#nyes>
StephenKing

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Nem lenne rossz egy olyan évad hogy végre-végre elérnek egy hadsereg által kontrollált safe-zone-ba, de kezdeti örömködés után rájönnének, hogy komoly kis katonai diktatúrába csöppentek és aztán inkább lelécelnek a végén.
jugen
Lehet, hogy nem lenne baj...

Ellenben ideje lenne már valamivel felpörgetni az eseményeket, mert kezdek kétségbe esni 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Double claimed! <#vigyor>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

precision
hmm

Bazinga!

Szerintem is meglehetnek még valahol (bár hogy a képregényrajzoló-producer álláspontja mi azt nem tudom) de eddig sok beleszólásuk nem volt a sztoriba.
DasIsFuck
az mondjuk egy elég elképzelhetetlen lenne egy ilyen helyzetben, hogy pont az állam pusztul el, fõleg az usa-ba.
De egyébként is ha vki hát pont az állami szervek azok amiknek megvan minden lehetõsége gondolok itt az állami titkoszolgálatra és hadseregre

tigeroo
Nem tudom, nem tudom. Azonban ez, hogy semmi védelem és virágok mindenfelé, meg happiness. Több, mint gyanús. Lesz itt még olyan, hogy nagyon.
Egyébként az én tippem meg az, hogy az a nõ éldegél ott egyedül, és unatkozik. Kattant is kicsit. 😄
Mekkora poén lenne ha crossroverként feltûnne Hannibal is és az játszaná aki a sorozatban. Kiderülne hogy a zombiapok alatt szépen megszökött és Terminusban kész kis gourmand éttermet rendezett be a be-be térõ túlélõkbõl.

Rickék meg visszasírnák a Kormányzót. 😊
Látom nézitek a Hannibal-t is. 😄
Bár tetszene ez a szcenárió, de én azért nem hiszem, hogy errõl lenne szó, viszont a precision által említett kísérletekben lehet valami... 😊
Amúgy abban egyetértek hogy egy már kialakult zombimentes safe heavenben élõ összeszokott közösségnek a legkevésbé sem hiányozna egy csapat más elveket valló, az ölésbe beleszokott vadidegen. Az ilyenek akár szét is cseszhetik az egész közösséget.

Zombiapok és más összeomlós civilizációs dolognál nem az a túlélés kulcsa, hogy fût-fát befogadsz, hanem az hogy kialakítasz egy kezelhetõ létszámú, összeszokott közösséget.

Szóval biztos lesz valami turpisság a dologban.

Egy ilyen túlélõket összegyûjtõ akciónak max az ilyen állami-hadsereg szinten van értelme, de ha még egyáltalán létezik állam vagy sereg valahol eddig nem nagyon halattak magukról.
Narxis
😄DDD

röhögnék egy jót

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mekkora poén lenne ha mégis, egy igazi kis zombimentes paradicsomra találnának. Rick felsóhalyt, hogy "Na itt már békében élhetünk." és vége a sorozatnak. 😊

A rajongók eret vágnának magukon... Vagy a készítõkön.
precision
claimed.... anyám borogass...

az én tippem terminusra az hogy emberkísérletek lesznek nem túl fájdalommentes módszerekkel a gyógymód miatt

Bazinga!

stargatelost
😄DDD

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

DasIsFuck
vagy inkább öncélúan újraértelmeznek dolgokat belõle.

DasIsFuck
igen, de ha tényleg egy normális békés közösség mindenkinek, akkor különösképp nem lehetnének annyira hülyék h bárkit beengednek.
Ebbõl én minimum nem nagyon adnék túl sok reményt ehhez a helyükbe, mert ez így nem túl logikus.

jugen
Követték...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Narxis
Voltak már ilyen nagy találgatások a sorozatban aztán kiderült, hogy túl sokat várunk a készítõktõl. Nem fárasztják magukat ilyen cselszövésekkel. Én akkor fogom elhinni ha ez késõbb valahogy kiderül vagy utalás lesz rá. Túlságosan a fantáziára van ez itt jelen esetben bízva.

I.C.ram
Szerintem tök egyértelmû.
Narxis
Azért ez nem biztos.

I.C.ram
Mondom az egész arra ment ki, hogy szimpatikusabbá tegye magát Daryl-felé. 100%-ra mondom, hogy a fõnök maga vagy parancsára tette be valaki azt a nyulat, hogy hamis vádak alapján agyon lehessen verni azt a fazont.
tigeroo
vagy már volt valami baklövése a tagnak, említi is hogy már nagyon a bögyében volt, de legalább daryl igazat mondott
I.C.ram
Azért nem kell hozzá sok furfang, hogy rájöjjön az ember, hogy a fõnök csempészte a nyúlat Darylhez, hogy jól agyonverethesse az íjászt. Ezzel két dolgot is elért: elintézte Daryl legfõbb riválisát (Daryl szívesebben csatlakozik), illetve megmutatta, hogy mi történik azzal, aki megszegi a szabályokat.
A két véglet között azért vannak fokozatok. Nyilván ha valaki semmit nem tesz a csoportért annak nincs ott helye, de ez a "felsõ priccs az enyém, köcsög!" mentalitás azért nem a legfejlettebb szint. 😊

tigeroo
de ha más is követeli akkor elosztják (mint a nyulat), ha meg mindent elosztatnának egységesen mi értelme lenne? nem lenne motiváció, aki nem csinál semmit ugyanannyit kapna mint aki gürizik és zsákmányol.
- bandatag a szöszirõl: szerintem nem konkrétan Terminusról beszélt hanem csak úgy általában a posztapokaliptikus világról, hogy ilyen körülmények közt nem maradnak meg sokáig az ilyen kiscsajok.

-Joe: azért ez a "claimed" szabály elég nagy faszság, kb. ilyen börtöntörvény jellegû. A szarkavaró gyerek megbüntetése is kissé túllõtt a célon. Oké, elég ocsmány dolgot tett, de az azonnali agyonverés talán nem az egyetlen és legjobb megoldása a problémának.

tigeroo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a képregényben benne van eugene meg a washington szál, poén lenne ha meglépnék hogy egy szélhámos lesz.

én is a "csalin kívül" 2 dologról gondolom hogy még átverés: joe a bandavezért mondja hogy "az nem a mi fajtánknak való hely" és lezárta ennyivel a terminusos témát amikor meglátták a táblát. lehet hogy tényleg fel akarnák számolni azt a helyet azért mennek oda, õk tudják az igazságot.

meg mondta a bandatag (aki összeveszett a nyúl miatt daryllel) hogy az olyan csajok nem sokáig húzzák ott... tehát lehet õ pontosan tudja mibe keveredhetnek...?

meg nekem nem is olyan unszimpatikus az a bandavezért, azthittem hidegvérû gyilkosok ,közben meg hasonlóan gondolkodik a túlélésrõl és a csapatról, mint rick vagy a kormányzó...

na majd meglátjuk
Már rég nem követik a képregényt, ha valaha egyáltalán követték...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, akár rabszolgatartók/kereskedõk is lehetnek. Ami még valószínû, hogy a szõke kiscsajt is õk rabolták el, tehát a ravatalozó is Terminushoz tartozik. Ott is rengeteg kaja volt, pusztán csalinak otthagyva. Nagyon komoly tartalékaik lehetnek, biztos nincsenek rászorulva az emberevésre.
Mi van akkor ha Joe bandája is Terminushoz tartozik?
Nézzük a mostani epizód végi trailert: az elején Rick kezére elektromos vezetékek vannak kötve, vagy csak a ruhája tûnik annak? Lehet hogy vmi kísérlet? Mi lehet az a sötét szoba a rengeteg gyertyával?

Még egy kérdés eszembe jutott: ott van ez a Eugene gyerek aki állítólag tudja megtudja gyógyítani a vírust. Senki nem kérdezte meg hogy "hé júdzsín, oszt mégis hogy gyógyítanál? Csak így érthetõen próbáld má' megelmondani!" Nem lehet hogy csak szélhámos a srác? 😊

jugen
A képregény hányadik részénél járunk?

tigeroo
nemtudom hogy lesz

a képregényben pl. rick sokkal óvatosabb amikor alexandriába kerülnek, egy jézus nevû fazon vezette el õket biztonságos helyre, de õ nem vette be a mesét róla,csak akkor kezdett el bízni benne amikor már látta hogy mi van ott és hogy nem akarják bántani õket.

lehet hogy itt is megjelennek majd azok az ellenséges bandák mint a képregényben...

szerintem 1.: kannibálok,

2.: rabszolgatartók