The Walking Dead (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID

REAL MADRID
REAL MADRID
Bár szorosan nem követi a képregényt, de nekem nagyon úgy tûnik hogy a hunterek egy remek késõbbi száll lesz és most pont ezért lenne pazarlás eljátsznai a kannibálos történetet.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Daryl bandája nekem is egyre szimpatikusabb, a végén ki fog derülni, hogy nem õk valójában a rossz fiúk, mint, ahogy elõzetesen felvezették abban az epizódban amikor Rick bújkált a házban. Nyulas jelenetnél benne van a pakliban, hogy a fõnök szándékosan tette el az útból a bandatagot, aki Daryllel kekec volt, ez lenne a logikus hisz baromira kimért volt és ezzel is azt sugallta Daryl felé, hogy bízik benne közben pedig egy sokkal nagyobb célokra akarja õt felhasználni. Szüksége van rá így teljesen logikus, ha minden zavaró tényezõt eltávolíttat. Ha figyeltétek nem csak megverték, de még egy nyilat is kapott a fejébe a tag😊 Lényeg az, hogy elindultak a síneken és az is kiderült a csokipapírból, hogy Rick-Michonne és Carl elõrébb járnak😊
Glenn: Önzetlennek próbált tûnni, de Tara tulajdonképpen majdnem az õ önzése (Maggie megtalálása) miatt veszett oda. Nagy mázlija volt, hogy a tudóska Eugene és Maggiék csapata közbelépett...Számomra is meglepõ volt, hogy Fordék nem vették az irányt Washington felé...Ford karaktere amilyen jól indult olyan nyomorult lett azzal, hogy, amit Eugene mond az van, megszólal a vöri, hogy menjünk 8-an Washingtonba elfingja magát Eugene és máris mindenki Terminus felé veszi az irányt😄DD Ez nekem nem tetszett, de nyilván a forgatókönyv írók ezt találták ki fogadjuk el. Ford, ha igazán tökös lett volna Eugene-al és Rose-al továbbálltak volna, de mondjuk úgy lett volna jó, ha út közben elkapják õket is, ahogy Beth-et és késõbb újra láttuk volna õket...
Terminus/menedék:
Számomra fura, csendes, rejtélyes a környezet...Félõ, hogy a kis halacskák beúsztak, beszorultak a csapdába...Elõzetes alapján a következõ rész Rickékrõl fog szólni így félõ, hogy ez a következõ évadra marad. Szerintem mire odaérnek akkor fog történni a csavar, hogy a nézõ izgalomba maradjon. Õk mindenképpen késõbb jönnek idõrendben, mint Fordék...Rickék után pedig Joe-Daryl és bandája...
Lehet elméleteket gyártani nem lenne újdonság, ha elsütnék a kannibalizmust...PC Játékban is mikor a túlélõk odaértek a tejüzembe egy kedves anyuka és 2 fia fogadta õket teljes ellátással, igen ám, de kiderült róluk, hogy a begyûjtött túlélõkbõl táplálkoznak😄DD
Ez a nõ ránézésre elmebetegnek tûnt sehol a környéken senki nehogy már ez egy paradicsom legyen. Rickék itt nem fognak ültetgetni fõleg úgy, hogy a napraforgó már ott van😄DD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
vagy Lori visszatér mert nem is halt meg 😛 <#idiota>#idiota> innen hivogatta anno amikor a börtönben voltak 😄 😄 <#idiota>#idiota>
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Ellenben ideje lenne már valamivel felpörgetni az eseményeket, mert kezdek kétségbe esni 😊
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
De egyébként is ha vki hát pont az állami szervek azok amiknek megvan minden lehetõsége gondolok itt az állami titkoszolgálatra és hadseregre
Rickék meg visszasírnák a Kormányzót. 😊
Bár tetszene ez a szcenárió, de én azért nem hiszem, hogy errõl lenne szó, viszont a precision által említett kísérletekben lehet valami... 😊
Zombiapok és más összeomlós civilizációs dolognál nem az a túlélés kulcsa, hogy fût-fát befogadsz, hanem az hogy kialakítasz egy kezelhetõ létszámú, összeszokott közösséget.
Szóval biztos lesz valami turpisság a dologban.
Egy ilyen túlélõket összegyûjtõ akciónak max az ilyen állami-hadsereg szinten van értelme, de ha még egyáltalán létezik állam vagy sereg valahol eddig nem nagyon halattak magukról.
A rajongók eret vágnának magukon... Vagy a készítõkön.
az én tippem terminusra az hogy emberkísérletek lesznek nem túl fájdalommentes módszerekkel a gyógymód miatt
Bazinga!
Ebbõl én minimum nem nagyon adnék túl sok reményt ehhez a helyükbe, mert ez így nem túl logikus.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Joe: azért ez a "claimed" szabály elég nagy faszság, kb. ilyen börtöntörvény jellegû. A szarkavaró gyerek megbüntetése is kissé túllõtt a célon. Oké, elég ocsmány dolgot tett, de az azonnali agyonverés talán nem az egyetlen és legjobb megoldása a problémának.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is a "csalin kívül" 2 dologról gondolom hogy még átverés: joe a bandavezért mondja hogy "az nem a mi fajtánknak való hely" és lezárta ennyivel a terminusos témát amikor meglátták a táblát. lehet hogy tényleg fel akarnák számolni azt a helyet azért mennek oda, õk tudják az igazságot.
meg mondta a bandatag (aki összeveszett a nyúl miatt daryllel) hogy az olyan csajok nem sokáig húzzák ott... tehát lehet õ pontosan tudja mibe keveredhetnek...?
meg nekem nem is olyan unszimpatikus az a bandavezért, azthittem hidegvérû gyilkosok ,közben meg hasonlóan gondolkodik a túlélésrõl és a csapatról, mint rick vagy a kormányzó...
na majd meglátjuk
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mi van akkor ha Joe bandája is Terminushoz tartozik?
Nézzük a mostani epizód végi trailert: az elején Rick kezére elektromos vezetékek vannak kötve, vagy csak a ruhája tûnik annak? Lehet hogy vmi kísérlet? Mi lehet az a sötét szoba a rengeteg gyertyával?
Még egy kérdés eszembe jutott: ott van ez a Eugene gyerek aki állítólag tudja megtudja gyógyítani a vírust. Senki nem kérdezte meg hogy "hé júdzsín, oszt mégis hogy gyógyítanál? Csak így érthetõen próbáld má' megelmondani!" Nem lehet hogy csak szélhámos a srác? 😊
lehet hogy itt is megjelennek majd azok az ellenséges bandák mint a képregényben...
szerintem 1.: kannibálok,
2.: rabszolgatartók