12301
Fear the walking dead - TWD testvérsorozata
-
Pares #8371 Én nem akarok vitatkozni ezen, tudom, hogy manapság mi az alap. De attól, hogy valami nem Full HD, hanem csak 360p, még bőven nézhető. De mindegy, hagyjuk. -
#8370 Mostanában már nem nagy valami rögzíteni, és közzétenni egy HD-s videót, mondhatni ez alapelvárás manapság. De már a videók többsége FULL HD-ban is látható, sőt sok közülük már 60fps-sel is. Szóval elég gyenge eresztés ez a 240p-s minőség (legjobb esetben 360p-nek lehet titulálni). Ilyen minőségű videóra már nem kíváncsiak az emberek. Tölts fel egy FULL HD-s gameplaye videót, és egy 360p-s gameplay videót, nézzük meg melyiknek lesz nagyobb a sikere. -
Pares #8369 Nem akarom védeni a videót, csak meglepett, hogy ez a minőség nektek borzasztónak számít. Jó, nem valami tiszta a kép, de az én mértékemmel ez nagyon messze van a borzasztó minőségtől. -
#8368 Második videóminősége igen nem valami jó. De sajna ez van. -
#8367 azt ne mondd, hogy téged nem zavart.
Jason: biztos vagyok benne, hogy azért te is néha elmondod a rosszról, hogy rossz, nem pedig az ellenkezőjét. Legalább ha újra megpróbálod már remélhetőleg erre odafigyelsz és jó lesz... -
#8366 Ne beszélj többes számban, én nem mondtam, hogy fáj a szemem tőle... de a minőség borzasztó, és ez nem fikázás, ez tény. Itt van két kép mindkettő youtube-ról, 1080p (FULL HD) felbontáson, az első Jason Hunter második videójából van, a második pedig valaki más videójából. Remélem látjátok a különbséget. (A tökéletes összehasonlításért kattintsatok a képekre jobb egérrel, és ott "kép megnyitása új lapon", vagy valami hasonló.)
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2015.02.02. 09:10:47 -
Kedves honfitársak csak fikázni tudnak de már megszoktam.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.02. 02:49:31 -
Pares #8364 #8361 #8363
Igen érzékeny szemetek lehet, ha ez "borzasztó minőségnek" számít, amitől "fáj a szemetek". -
#8363 Azért ennyit nem ront rajta, ez borzasztó minőség. -
#8362 Jah igen. Nem tudtam sajnos jobb minőségbe felrakni +a youtube is ront rajta.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.02.01. 13:40:42 -
#8361 másodikba belenéztem, de 720p ben is olyan volt mintha mobillal vették volna fel, fájt a szemem. -
#8360 ? -
sata75 #8359 Véleményt is kell írni vagy elég ha csak megnézem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!/me hány...
Utoljára szerkesztette: sata75, 2015.01.31. 17:44:46 -
#8358 Off:
Én csináltam nézzétek meg! -
Quantumleap #8357 Pár napja még írtam hozzá egy kommentet, most már mind eltűnt, és nem is lehet kommentelni. Durva.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.01.18. 17:25:14 -
Evoluti0N #8356 Tara is meleg. Szóval ez aligha az első. -
#8355 teve/20150115-the-walking-dead-itt-az-elso-meleg-karakter.html
-
IXEMGabeo #8354 ebben semmi extra nem volt -
#8353 -
#8352 Az előbb még Derylt írtál... most akkor melyik? Mondjuk én ilyen Deryl nevű szereplőről még csak nem is hallottam a The Walking Dead-ben, de jól van. :) -
Quantumleap #8351 Jól elvagy? -
#8350 Pedig elég egyértelmű volt Rick fejjel történő lemondást kifejező jelzése a csaj felé. Lehet a te anyagodból ez a jelenet hiányzik. :D
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2015.01.07. 21:42:59 -
#8349 Olyan feje bármitől lehet. Nekem például az jutott volna eszembe Maggie helyébe, hogy csikar a hasa. -
#8348 Onnan tudta, mert Deryl lemondóan intett a fejével, amikor hozta ki a testet. Testbeszédből rá lehetett jönni annak is, aki nem tudta mi történt bent.... -
#8347 -
#8345 Votmá -
#8344 -
Evoluti0N #8343 Vagy a pakisztáni csaj, aki a nők jogaiért harcol. Őt is fejbe lőtték és teljesen felépült. -
#8342 Más ha az agyadon megy át a golyó és más ha nem. Jó példa erre asszem a bostoni maraton merénylő aki fejen lőtte magát de nem halt bele. -
#8341 Az mekkora kamu volt már a Harcosok klubjában is... -
Pares #8340 Igen, láttam olyat, hogy a csávónak a fél fejét ellőtték, és a fél agyával nyugisan él. Meg olyat is, hogy nyilat átlőttek a fején és túlélte, de azok inkább anomáliák... Fejlövés az fejlövés... 99% hogy beledöglesz. Ha csak nem bénázod el úgy mint Tyler Durden... :D -
Quantumleap #8339 javítás:
a Lost 1.évadában=a Lost 2.évadában -
G_ArchAngel #8338 Eltek mar tul fejlovest, de meg koponyan atdobott landzsat is... (o nem fogja) -
Pares #8337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt elég nehéz lesz túlélni...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.12.10. 17:51:25 -
Quantumleap #8336 Valami hasonló módon fejeződött már be sorozat, nem? Ha jól tudom, a
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Life On Mars amerikai remakeje. -
G_ArchAngel #8335 Mindenki egy tartalyban lebeg egy idegen urhajon... -
Quantumleap #8334 Akkor már inkább Rick ébredjen fel a kórházban a sorozat végén, és derüljön ki, hogy végig kómában volt, és ő vízionálta a zombiapokalipszist. Amikor Lori elvesztése után haluzgatott, esetleg poénból meg lehetett volna pendíteni ilyesmit. Valahogy úgy, mint Hurley-nél a Lost 1.évadában. -
#8333 vagy felébred és akkor... Akkor... AKKOR KEZDŐDIK IGAZÁBÓL A ZOMBIAPOKALIPSZIS!!!444 -
Prof William #8332 Végül is ha nem fejbe lőtték volna akkor legesőbb olyan 8-16 órán belül mindenképpen "életre" kelt volna.
Bár ha a fejlövés nem érintette az agy megzombuló részeit, akkor még akár vissza is térhet zombiként.
Az elkövetkezendő 8-10 részben pedig majd Michone mintájára Maggie is nyakörvön vonszolja maga után, a zombiként acsargó Beth-et.
Így petíciót írók követelése is valóra válik és mindenki örül. :)
Vagy a Dallas mintájára Maggie felébred és fura hangokat hall a zuhanyzóból. Kiderül hogy éppen Beth zuhanyzik. Maggie ugyanis álmodta az egész Zombi Apokalipszist. Így azonnal le is lehet zárni az egész sorozatot. :) -
#8331 Na vajon honnan?:) Daryl feje elég sokat mondó pl